Şimdi Ara

Yeni bir GTA mı yeni bir GOW mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP yi 1 haftada costuran Sony durmak istemiyor iste yeni haberler

İlk olarak Sony nin Ready at Dawndan yeni bir PSP oyunu istedigini duyurmustuk ilk olarak bir Jak & Daxter oyunu olarak cıkan soylentiler simdi GOW a dondu ve bu sefer bayagı ciddi Bakınız:
    Soylenti:PSPye yeni bir GOW oyunu mu geliyor

Bugun ise yeni bir haber geldi John Koller GTA hakkında soyle bir acıklama yapti

Kimse GTA adını bi kenara atamaz biliyorsunuz Rockstar Games Nintendo DS icin yeni bir GTA oyunu yapıyor ama bu PSPyi bıraktı anlamına gelmez PSP ye ustun basarılı 2 GTA oyunu yaptı ve suan onlarla PSP deki bu seriye devam etmesi icin gorusme yapıyoruz

Bu acıklamadan sonra Rockstar Games kendisine sorulan soruları yanıtsız bıraktı

Bu sozler GTA San andreas stories iddialarini tekrar alevlendirdi ve unlu alısveris sitesi HMV ye GTA San andreas Stories on siparise acıldı

Yeni bir GTA mı yeni bir GOW mu?

Resimde eski San andreas kapagı var bu yuzden sahte olabilir ama HMV boyle bir ise ortak olur mu orası bilinmez

NOT: Nintendo Rockstar gamesle DS e yeni bir GTA oyunu yapması icin gorustu ve Rockstar games bunu kabul etti bu Playstation ailesi dısında bi konsola yapılan ilk ozel GTA oyunudur

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 1 Mart 2009; 16:10:41 >

• gta sonra gelsin ya önce yeni gow isteriz
  • başlığa cevap: ikisi birden

bu yılki E3'ten gelecek haberleri iple çekiyorum artık
  • GTA:San Andreas Stories, Koca bir Fake..
  • Evet San Andreas Stories değil ismi yeni bi GTA oyunu diye biliyorum ben de
  • İsmi San andreas stories olabilir de olmayabilirde ama PSPde yeni bir GTA oyunu gorecegiz gibi gorunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

GTA:San Andreas Stories, Koca bir Fake..

o fake bu fake hiç mi tescilli haber çıkmaz kardeşim hep spekülasyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

Rockstar Games'e PSP'ye San Andreas Stories çıkaracaklar mı diye sorduklarında hiç düşünmedikleri fakat bunu ilginç bulduklarını söylemişlerdi hatırladığıma göre. Bu resimdeki sahte gibi duruyor ama yine de ileriki zamanlarda olabilir. Tabi bir UMD medyası yeterli gelebilirse

ben bi yerde okumuştum GTA Sanandreas Stories i umd ye sığdırmak zor bi iş değil demişti rockstar games
  • belki san anderas deilde değişik ibr gta oyunu gelebilri hayırlısı ama ben şahsen gow beklemiyorum
  • Ready at Dawn firmas söz konusu olunca akla hemen GoW geliyor fakat benim tahminim yeni bi Daxter oyunu yapacakları yönünde.
    GoW çıkalı daha sadece 1 yıl oldu.Ayrıca 2009 da bizleri şimdiden mest etmiş olan oyunlar çıkacak zaten.
    Ready at Dawn ise oyununu bunlarla (özellikle de Assasin's Creed'le) aynı döneme getirmeyecektir bence
    Eğer yeni bi GoW oyunu gelecekse,2010 u bulur kanaatindeyim
  • GTA, PSP ye yakışmayan oyunlarda ilk sıradadır benim için.

GOW gelsin diyeceğim ama yapımcısı deli gibi GOW3 üzerinde çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

GTA, PSP ye yakışmayan oyunlarda ilk sıradadır benim için.

hocam neden yaw GTA hastası adam ne yapacak yolda.. başka gta türü de oyun yok psp de !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

quote:

Orjinalden alıntı: Dante

GTA, PSP ye yakışmayan oyunlarda ilk sıradadır benim için.

hocam neden yaw GTA hastası adam ne yapacak yolda.. başka gta türü de oyun yok psp de !!!

hakkaten niye yakışmamış anlamadım 3 kere bitirdim ben vice city stories'i.
    yeni gow oyunu yapmasınlar yine 4 saatte bitecekse.gta'yı her türlü oynarız zaten kendini kanıtlamış bir seri.
  • gta diyorum başka bir şey demiyorum. gow u sevemedim bir türlü
  • SONY COŞTU
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetdai
    hakkaten niye yakışmamış anlamadım 3 kere bitirdim ben vice city stories'i.
    yeni gow oyunu yapmasınlar yine 4 saatte bitecekse.gta'yı her türlü oynarız zaten kendini kanıtlamış bir seri.

yahu insaf be adamlar aylarca çalışıyor o oyunu yapmak için
    siz de kendinizi bi gecede bitirmek için kasıp oyunu bitiriyosunuz ondan sonra ne kısa oyun yapmışlar diyosunuz ne insanlar var ya
  • Gow gelsin GTA'ya bir ısınamadım bir sevemedim işte olmayınca olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.