Şimdi Ara

Yeni bir Hack Yöntemi Bilmeyenler dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazardasınız ve iteminize cok güzel bir teklif geldi siz de yüksek ihtmal tamam dersiniz towna gittiniz tradeyi attınız.. trade atılıgı an adam bi şekilde sizin bütün invetoryi bugluyor hiç bir şey gozukmuyor bankayı aç kapa rpr aç kapa ne yaparsanız yapın açılmıyor adam da ben hackledim saol diyo istersen veriyim itemleri diyo verme diyen cıkmaz heralde ver bana şifreni passını itemleri geri koyim diyor şifrenizi ve passınızı alıyo char gitti geçmiş olsun

böyle bişey basınıza gelirse sadece bi relog atın gelir itemler.. ben dedim bu şekilde kim düşüyo bu tuzağa ohoo dedi bi daha trade attı 3 tane +8 shard 2 tane chitin +8 felan koydu dedim bilmeyen adam cok var demekki Maksadım yardımcı olmak iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightcii -- 10 Aralık 2009; 13:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: knightcii

Pazardasınız ve iteminize cok güzel bir teklif geldi siz de yüksek ihtmal tamam dersiniz towna gittiniz tradeyi attınız.. trade atılıgı an adam bi şekilde sizin bütün invetoryi bugluyor hiç bir şey gozukmuyor bankayı aç kapa rpr aç kapa ne yaparsanız yapın açılmıyor adam da ben hackledim saol diyo istersen veriyim itemleri diyo verme diyen cıkmaz heralde şifrenizi ve passınızı alıyo char gitti geçmiş olsun

böyle bişey basınıza gelirse sadece bi relog atın gelir itemler.. ben dedim bu şekilde kim düşüyo bu tuzağa ohoo dedi bi daha trade attı 3 tane +8 shard 2 tane chitin +8 felan koydu dedim bilmeyen adam cok var demekki Maksadım yardımcı olmak iyi günler dilerim

Nasıl yanı alıyor ıd pass ?

• sen kendin veriyosun İD pass itemleri geri koysun diye ver diyo itemlerini geri vercem diyo bilmiyosan ne olup bittiğini çaresiz hissedersin ve verirsin İD pass
  • afedersin ama Game ID ve password vermekte saLakLıktan başka birşey değiLdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KoMüNiSt_

afedersin ama Game ID ve password vermekte saLakLıktan başka birşey değiLdir.

ewet yoldas haklısın da ben zaten bunu bilmeyen arkadaslar için verdm dedim ya bana yapmaya calıstı bugladı invetory direk anladım weight felan sabit ama herkez invetory bugu bilmiyor napıcaanı bilemeyip son çare olarak verenler çıkabilir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _KoMüNiSt_

afedersin ama Game ID ve password vermekte saLakLıktan başka birşey değiLdir.

ewet yoldas haklısın da ben zaten bunu bilmeyen arkadaslar için verdm dedim ya bana yapmaya calıstı bugladı invetory direk anladım weight felan sabit ama herkez invetory bugu bilmiyor napıcaanı bilemeyip son çare olarak verenler çıkabilir..

neyse yinede sağoL ama ekLemeyi unutmuşum kusuruma bakma.
  • Saol paylasım için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stronger imzan harika
    power up u açıp kapatarak da inventoryi düzeltebilirsiniz...
  • bana aynısı oldu ben tabi cok sinirlendim Allahtan en fazla 3 gb lk item vardı neyse cok sinirlendim dedim zaten boş char neyime yarasın tak verdim verdigim zaman gitti itemler not : oyuna girin cıkın veya pusu acıp kapayın duzeelir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremapak

bana aynısı oldu ben tabi cok sinirlendim Allahtan en fazla 3 gb lk item vardı neyse cok sinirlendim dedim zaten boş char neyime yarasın tak verdim verdigim zaman gitti itemler not : oyuna girin cıkın veya pusu acıp kapayın duzeelir :D

işte bunnu örnek vermeye calıstım insan ula zaten gitti neyime yarar char diyip veriyor
  • evet haklı yani
  • quote:

Pazardasınız ve iteminize cok güzel bir teklif geldi siz de yüksek ihtmal tamam dersiniz towna gittiniz tradeyi attınız.. trade atılıgı an adam bi şekilde sizin bütün invetoryi bugluyor hiç bir şey gozukmuyor bankayı aç kapa rpr aç kapa ne yaparsanız yapın açılmıyor adam da ben hackledim saol diyo istersen veriyim itemleri diyo verme diyen cıkmaz heralde ver bana şifreni passını itemleri geri koyim diyor şifrenizi ve passınızı alıyo char gitti geçmiş olsun

3 yıllık yöntem .Bunu hala yiyen varsa da Ko oynamasın zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.