Şimdi Ara

Yeni bir hdd aldım eskisindeki Windowsu ve programları nasıl aktarırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir hdd aldım eskisindeki Windowsu ve programları nasıl aktarırım? yeni kurulum yapmak cok uzun suruyor malum... kısa yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim simdiden tesekkurler...

• norton ghost ile ımage alıp diğer hardiske kurabilirsin kısa ve temiz olur
    en pratik yolu bu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DuMaN_

Yeni bir hdd aldım eskisindeki Windowsu ve programları nasıl aktarırım? yeni kurulum yapmak cok uzun suruyor malum... kısa yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim simdiden tesekkurler...

kesinlikle önerilmez ne yaparsan yap performansında düşme olur arkadaşın dediği gibi image alman lazım..
    fakat yeni almışssın hdd yi bence yeni bir sistem kur..sonradan çok pişman olursun düzen oturdukdan sonra format atmak zor gelir bu yeni hdd sana bahane olsun işte..yeni kurdugun sistemde de image almayı unutma..ister bi kaç iyi sorunsuz program kurduktan sonra al ister daha önce..
  • donatılar>sistem araçları>dosya ve ayar aktarma sihirbazı... tam olarak istediğim amaca mı hizmet edio bilmiorum ama
  • ghostla yapabilirsin ama ben tavsiye etmiyorum 1 hafta önce ben de yaptım fakat sorunlar oluştu windowsta format attım gene

yeni hdd yeni windows kur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.