Şimdi Ara

Yeni bir kullanıcı olarak bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry 9500 - Storm sahibiyim. Vodafone dan aldım.

Soru1:
    Vodafone dan 3 gün önce faturalı hat aldım, hala açılmadı, bunun için ne yapmalıyım.

Soru2: (önemli)
    Açıkcası bluetooth'unu kurcalaya kurcalaya fıtık oldum, bununla bilgisayar arasında bağlantı nasıl kurup, nasıl müzik dosya atabilir ve alabilirim?

Soru3:
    Dikey olarak tuttugumuzda her butona 2 şer harf gelen bir klavye açılıyor, hayatımda görmedigim için garibime geldi tabi. Nasıl bunu normaline çeviririm?

Soru4:
    9500 - Storm iyi bir tercihmidir?

Soru5: (önemli)
    Bu alete oyun ve tema yüklemek istiyorum bilgisayarım aracılıgıyla, mümkünmüdür? mümkünse bu oyun ve temaları ücretsiz olarak indirebiliceğim bir yer varsa ÖM veya bu konuya link atarmısınız?

Soru6:
    USB Kablom yok, laptopta bluetooth var dosya iletişimi yapmam için illede kablo gereklimi?

eques@furkankadioglu.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eques -- 21 Haziran 2010; 21:12:21 >

• 1-vodafone müsteri hizmetleri açacaktır
    2-bluetoothla çok uzun sürer bir bağlantı kablosuyla daha rahat halledebilirsin
    3-bold kullanıcısıyım bilmiyorum
    4-ömrü uzun değil deniyor.ekran birkaç ay sonra problem çıkartıyormuş.problemsiz stormlar çıkacak o nedenle
    5-mümkün tabi.http://www.blackberry.gen.tr/ sitesini kullanıyorum ama çalışma var galiba şuan
    6-kablo fiyatı cüzzi bir miktar.bir kere alacaksınız zaten rahat edersin
  • Çok teşekkürler.
  • rica ederim
  • 2- bluetooth ile blackberry ve pc'yi eşleştirdikten sonra blackberry'niz de medya klasöründe resim veya müzik ne almak istiyorsanız o bölümde seçeneklerden bluetooth kullanarak al diyeceksiniz. Göndermek içinde aynı seçeneklerden bluettoth kullanarak gönder diyeceksiniz.

3- kullanmadım ama ekran/klavye menüsünde bir ayarı olması gerekli.

4- 9500 yerine 9550 almanız daha iyi olur en basit 9500'da wifi yoktur.

5- tema ve oyun içinwww.google.com sonsuz bilgi kaynağıdır.

6 bluetooth varsa kabloya para vermeye ne gerek var? çay kahve birşey içiersiniz o parayla cebinizde kalsın.
  • 3-şimdi aklıma geldi.dünya kadar klavye çeşidi var internette.kendine uygun muhakkak bulursun.bb sitelerinde ücretsiz mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.