Şimdi Ara

##YENİ BİR MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR SİSTEMİ TOPLARKEN UNUTMAMANIZ GEREKENLER## (13.09.2023) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
56
Favori
154.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini okudum ve hepsine dikkat edeceğim.
  • Ellerine sağlık hocam. Bu site sayesinde donanım konusunda gerçekten önemli şeyler öğreniyorum . Emeğine sağlık, teşekkürler..
  • Eline saglik cok yararli bi konu olmus Cok faydali oldu
  • 10 numara konu helal olsun teşekkürler
  • Öğrenmenin sınırı yok. Hele teknoloji dünyasında.... Okumaya, araştırmaya, daha iyi bilene danışmaya devam
  • Bilgisayar toplamaya niyetlenen herkesin bir göz atması gereken, doyurucu bir yazı olmuş. tebrikler.
  • mükemmel bir konu olmus gercekten ... yeni bilgisayar almak isteyenler için cok iyi bir rehber
  • benim yeni düşüncem de artık pc leri buradan toplicam http://www.cyberpowerpc.com/system/Gamer_Dragon_8000/
    1000 dolarlık pc her şey dahil buradaki en yakın seviyede toplaya bileceğim pc den 100-200 dolar daha ucuza geliyor. artık en matnıklısı bu bence
  • yeniyim buralarda ..lakin çok faydalı oldu bu bilgiler şahsıma.. teşekkür ederim yayında emeği geçen herkese :)
  • hocam cok guzel anlatmissin

klavyene saglik =)
  • bılgılendırıcı bır yazi olmus. tesekkurler hocam
  • eline sağlık
  • saolasan gardaş
  • ddr3 1333 le anakart kavga ediyorlar
    anakart oc ediliyor
    nasıl ayarlamama gerekli coğu şeyleri denedim olmuyor
  • Raminizin default değerleri kutusunda vardır, yoksa internetten bulun. Bıos'ta ram ayarlarını kendiniz default şekilde girin.
  • YENİ BİR SİSTEM TOPLARKEN UNUTMAMANIZ GEREKENLER## (11.11.2010)
    böyle çok faydalı bir yazıda bu kadar önemli eksiklikler olmamalı
    Uyumluluk (İntel / AMD): bölümünde AMD'nin 8xx yongalarından hiç bahsedilmemiş İntel'in H55 yongasının adı geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik66 -- 17 Kasım 2010; 11:19:50 >
  • birinci sayfa
    YENİ BİR SİSTEM TOPLARKEN UNUTMAMANIZ GEREKENLER## (11.11.2010)
    beşinci sayfa
    YENİ BİR SİSTEM TOPLARKEN UNUTMAMANIZ GEREKENLER## (27.04.2009)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atik66

YENİ BİR SİSTEM TOPLARKEN UNUTMAMANIZ GEREKENLER## (11.11.2010)
    böyle çok faydalı bir yazıda bu kadar önemli eksiklikler olmamalı
    Uyumluluk (İntel / AMD): bölümünde AMD'nin 8xx yongalarından hiç bahsedilmemiş İntel'in H55 yongasının adı geçmiyor

Teşekkürler. ikisi de eklendi (daha doğrusu amd yi pin baz alarak yazmışım o güncellendi. h55 intele eklendi)

Tarihin faklı göstermesi konusunda elimden birşey gelmiyor sitedeki bir kod hatasından kaynaklanıyor sanırım. Sık sık güncelleme yapıyorum yenilikler oldukça yada sizin gibi eksiklikler hissedenler oldukça ama ilk sayfa dışında tarihi güncellemiyor site)

• bu kadar hızlı cevap için teşekkür ederim
    benim 8xx diye bahsettiğim AMD'nin 870 & 880G gibi yongasetleri idi
  • aslında anlaşılır diye düşündüm ama yeterince açık olmadı sanırım. Bu yüzden tekrar düzenleyip am2+ am3 soket farkını açıklayan mini bir not ekledim. Sanırım aklınızda soru işareti bırakmaz artık.??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.