Şimdi Ara

Yeni bir Motorola Sahibi olmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadşlar ben bir Motorola Atrix MB680 Kullanıcısıyım bu telefonu alırken bütün özelliklerini okudum ve çok hoşuma gitmişti kamerası ve parmak okuma çok hoş gözüküyordu fakat aldıktan sonra farkettim öyle çokda abartılacak bir kamerası yokmuş.Şimdi telefonum yere düştü ve ekranı çatladı Teleservice garanti kapsamında olmadığını vede 274 TL karşılığında onarım yapılacağını söyledi dokunmatiği hala çalışıyor sıkıntı olmuyor o parayı vermektense telefonu değştirmek istedim.

Aklımda gene Motorola var fakat modelleri hakkında pek bilgim yok burada ki arkadaşlara sormak istedeim bütçeden yana çok sıkıntım yok fakat ben Motorola ile I-phone 4s arasında gidiyorum yardımcı olabilirseniz teşekkürler.

• ben senin yerinde olsam biraz beklerdim.
    moto x'in yenisi çıkacak.
    Motorolayı lenovo'nun almasıyla beraber artık telefonlar tüm Dünya'ya dağıtılmaya başlandı.
    moto x2 çok iyi bir telefon olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz beklemekten kasıtınız ?? Piyasaya ne zaman çıkacak özelliklerini nereden öğrenebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alycone07

Biraz beklemekten kasıtınız ?? Piyasaya ne zaman çıkacak özelliklerini nereden öğrenebilirim.

öncelikle atrix sonrası iphone 4s sarj olarak cihazı duvara atmana sebep olacak kadar sorun olacaktır ve yavaslıgıda cabası.. beklemekten en büyük kast ise para para para.. paran coksa cihazda cok ama butceye gore cihaz ve kullanıma gore cihaz daha mantıklı olacaktır..
  • Bütcede sıkıntım yok ama Motorola'dan caymak istemiyorum,önerebileceğiniz ne var ?
  •  Yeni bir Motorola Sahibi olmak istiyorum.

Bu telefonu bekle derim şahsen ben bekliyorum, çıkar çıkmaz alacağım.

Motorola Moto X2

En erken temmuz

En geç Ağustos-Eylül ayında çıkacak bu telefon

Moto X'in ilk versiyonu geçen sene Ağustos ayında çıkmıştı. Bana kalırsa, ikinci versiyonda (X2) bu yıl ağustos ayında tanıtılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 23 Mayıs 2014; 21:33:28 >
  • Motorola Moto G tavsiye ederim gerçekten iyi cihaz ama orta segmentde.Fiyatı 675 Tl Galaxy S3 ile benzer yapıda daha iyi diyebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla para vermeye gerek yok Moto G al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.