Şimdi Ara

Yeni bir mp3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni bir üyenizimSize bir konuda bir seyler soracağım mp3 lerden falan anlamam fazla 370tl biriktirdim bir mp3 almak istiyorum video fln oynatabileceğim sizce hangi markadan hangi modelden almalıyım?

Yazanlar için çok teşekkürler

• Meizu m6 sl iyi bir seçim olur. Creative zen için donma oluyo falan diyolar ama sana denk gelmeyebilir. Ayrıca şu ürünü kullanan arkadaşlar var forumda ve incelemesi de varhttp://www.hepsiburada.com/ingoo-in-970s-3.0-dokunmatik-ekran-radyo-fm-transmitter-dahili-hoparlor-ses-kayit-mp3mp4-player8gb-hafiza/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52973&SKU=BD52973-8GB

• Meizu m6sl 8gb bir ara bende düşünmüştüm birde ipod alıpta ituneste sorun yaşarmıyım?son olarak verdiğin linkteki ürünü bursanın neresinden bulabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatesoldier -- 11 Haziran 2009; 8:03:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultimatesoldier

Meizu m6sl 8gb bir ara bende düşünmüştüm birde ipod alıpta ituneste sorun yaşarmıyım?son olarak verdiğin linkteki ürünü bursanın neresinden bulabilirim acaba?

Bursanın neresinden bulabilirsin bilmiyorum açıkçası ama meidamarkt veya electroworld'e bakabilirsin. Bir de next&nextstar getirdiği için onun bayilerinde bulunabilir heralde. Arayıp stok durumu falan sorabilirsin mağazalara.
  • Eğer ipod alırsam ituneste sorun yaşarmıyım dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultimatesoldier

Eğer ipod alırsam ituneste sorun yaşarmıyım dersin

Yaşamazsın heralde bu kadar kişi kullanıyo sorun yok ama tabi hiçbir programa gerek duymadan yüklemek daha iyidir. Yine de illa ipod alacaksan itunes'da sorun yaşamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi zil sesi olan mp3'ler
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.