Şimdi Ara

Yeni bir old school 80 sadece CH açılalı 4 gün oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.dymeronline.com/

Oyun 80 cap 300 mastery ile 4 gün önce açılmış GM söyledi türk sw si değil. exp rate drop rate gayet iyi 8-10 saat kasarak 80 olabilirsiniz rahatça.

Oyun yeni açıldığı için online sayısı haliyle az tabiki söyliceğim odur ki oyuna bekliyoruz sizi. Başlangıçta kasmanıza yardımcı destek eşyalarıyla başlıyorsunuz.

Bekliyoruz servera

Oyun nick: AccUssEd

görüntünün kötülüğü bilgisayarımdan herhalde

İlk önce word e atmıştım SS yi ondan oldu herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VeNGeFuL_ -- 14 Şubat 2012; 14:55:34 >

• Geliyom hacı birlikte oynarız.Kasabilirsen beni 50 falan süper olur.
  • dakka bir gol bir daha girdim oyuna çarı 15 lvl yaptım pat dc ve server kapalı adam gibi server yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

dakka bir gol bir daha girdim oyuna çarı 15 lvl yaptım pat dc ve server kapalı adam gibi server yok :S

Adam gibi serverı ben seneye getircem, tüm dünya konuşcak ! Burayada yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

dakka bir gol bir daha girdim oyuna çarı 15 lvl yaptım pat dc ve server kapalı adam gibi server yok :S

Adam gibi serverı ben seneye getircem, tüm dünya konuşcak ! Burayada yazıyorum

Servere gelene manita falanmı bulcan napcan :D
  • Muhtemelen bakım yapıyorlardır şu anda neyse

• Gece GM ile konuştum bir süre arkadaşça biri zaten tek GM yoktu oyuna kaliteli oyuncular arıyorlar. Bota izin veriyoruz diyor fakat afk bot istemiyoruz yani gold bot gibi dizilmesinler diyor yoksa sorun yokmuş dediğim gibi bekleriz servera nick: AccUssEd
  • Up arkadaşlar servera biraz daha ilgi bekliyoruz özellikle avrupa gelmeden önceki halini sevenlerden oyunda bana ulaşabilirsin her türlü yardımı yaparım.
  • 6 kişi gün itibariyle servera katılmış bulunmakta katılanlar burda tartışabilir katılmak isteyen ve katılmış olanlarda buraya yazabilir. Elimden geldiğince yardım ettim 6'sına da iyi şanslar
  • Oyunu yüklüyorum şuanda geliyorum bende
  • Arkadaşlar benimde başlayalı bugün 3. günüm ve XomNHala dan geldik buraya silk fiyatları ucuz.Silk itemleri stallda satılabiliyor oldukça keyifli server daha yeni oldugu için sun dropları oldukça iyi bot kullanmak legal ama 2chardan fazla açarsanız ban yiyorsunuz....

oyun içi nick:weLborN
    Guild:HardCore(seviyeli ve oyuna ilgi gösteren arkadaşlar guilde alınabilir)
  • Sende gel ReWeLLeR ortamı yapalım oyun daha yeni piştikçe yicez artık :)
  • Server güzel en azından adamlar para kazanmak için xomnhala gibi yapmıyor..Sunlar öteki serverlardaki nova gibi düşüyor maşallah tavsiyem odur ki hazır rateler bolken gelip sun setinizi yapın hemen..

HardCore guildi burada da kurulmuştur..Küfür etmeyen,saygılı ve dürüst arkadaşlarımızı bekliyoruz..Kasmak sorun değil.Level önemli değil..Adam gibi adamlara ihtiyacımız var sadece!
  • droplar iyiken serverı kaçırmayın beyler :)
  • Kale Savaşı Açık Değil Galiba Doğru mu? Bir Bilgi Var mı?
  • Açık da serverda az kişi olduğu için henüz yapılmıyor..2 hafta içinde olacak sanırım.
  • ARkadaşlar aramıza yeni katılanlara ücretsiz pvlv yapıyorum. Bu büyümeyle 1 haftaya 100 kişiyi geçicek online sayısı
  • Oyuna başladıgım gün dışarı cıkmak zorunda kalmıştım kardeşimiz saolsun 73e kadar kasmıştı benide Bugünde ilk sun'um düştü armor hands Ama ortamın güzel oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim
  • dymeronline aktif kullanıcılarını bekliyor :)
  • öğlen girmiştim ama şimdi girmeye çalışınca c7 hatası veriyor, neden olabilir?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.