Şimdi Ara

Yeni bir old school 80 sadece CH açılalı 4 gün oldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecel01

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Mine

Allah allah...Siz full clienti indirmeyi deneyin isterseniz..Eski vsro dosyaları sorunlu olabilir.

full client indirdim,xtrap sorunu cıktı,,sonra ana sayfasından xtrap eklentısını indirdim..bu seferde oyuna giriyorum id psw yazdıgımda c8 hatası verıyor sureklı..

Valla sorununuzun çözümünü ben bilmiyorum..accused gelince yazar biliyorsa..Biz de sorun yok daha şimdi oyuna arkadaş girdi..
  • Bakıyorum bakalım ne olabilir diye.. bana oyundan ulaşabilirsiniz nick: AccUssEd
    sadece media yı indirip silkroad ın içindekiyle değiştir bakalım olucak mı biraz baktım da c8 hatası alan kimse olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VeNGeFuL_ -- 29 Şubat 2012; 17:22:31 >
  • server full glavie
  • sorun glavie olmaları değil zaten bicheon/glavie oldu çoğu kişi birkaç kişiden esinlenerek
  • Captain_Ivy - Full STR Bower
  • serverın IP sini bilen varsa verebilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

serverın IP sini bilen varsa verebilirmi.

91.205.172.243
    Ayrıca mbot crack çıkmış, kullanıyorum,kdbot a bir süreliğine veda edebilirsiniz :)
  • oyunda kimse yok.
    nick Chucky
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

serverın IP sini bilen varsa verebilirmi.

91.205.172.243
    Ayrıca mbot crack çıkmış, kullanıyorum,kdbot a bir süreliğine veda edebilirsiniz :)

Hangi siteydi o ya
  • dymer aktif kullanıcılarını bekliyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyShock

dymer aktif kullanıcılarını bekliyor....

Katılıyorum :P
  • bende geliyorum beyler sro ya donus yapcaktim burda devam ediyim dedim :D:D nick:Kyraa
  • Bende geliyoruuuuuuuuuuuum Uniqler artık benim oyundaki adım: OttomanSlap
  • Aiona basladıgım için artık aktif olamıyorum bilginize "BaSKenTLee" .

Edit:2 Saat dayanabildim aiona fazla sarmadı geri dönüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 4 Mart 2012; 21:16:45 >
  • serverda oyuncu sayısı artıyo bu çarşamba kale savaşı var yeni katılan arkadaşları guilde bekleriz pm:weLborN
  • Ben gelirim
    OttomanSlap
  • Yeri burası değil git reklamını başka yerde yap..

Çarşamba akşamı saat 21:00 da kale savaşı başlamış olacak ve ben malesef dersten yeni çıkıp eve doğru yol almaya çalışçam..

Master olarak savaşa 30-45 dk geç kalmak kötü..
  • quote:

Yeri burası değil git reklamını başka yerde yap..

Çarşamba akşamı saat 21:00 da kale savaşı başlamış olacak ve ben malesef dersten yeni çıkıp eve doğru yol almaya çalışçam..

Master olarak savaşa 30-45 dk geç kalmak kötü..

yeni gelen bilgilere göre savaş saat 22.00da ve masterımız HardCore un başında olucak :)
  • Bu serverı bıraktım..GM ler aşırı şekilde yardımcı oynuyorlar..Kendilerine guild açmışlar union kurmuşlar..Unionlarındaki adamlarda paso +9 paso silk itemler..En son jobwada gm nin gelip bize dalması sinirimi bozdu..FW için puri pilleri npcden silmeleri ise bardağı taşıran son damla oldu..Bu oyunu gm in guildine girmicekseniz oynamayın benden tavsiye..
  • quote:

Bu serverı bıraktım..GM ler aşırı şekilde yardımcı oynuyorlar..Kendilerine guild açmışlar union kurmuşlar..Unionlarındaki adamlarda paso +9 paso silk itemler..En son jobwada gm nin gelip bize dalması sinirimi bozdu..FW için puri pilleri npcden silmeleri ise bardağı taşıran son damla oldu..Bu oyunu gm in guildine girmicekseniz oynamayın benden tavsiye..

Hocam konu açmıştım ben gördün mü suggestions bölümünde epey bi verdim veriştirdim. GM nin itemler i+10 sun silahları +12 sun ve %100 bütün yüzdeleri ayrıca str ve int aynı maxlanmış durumda oyuna müdahele etmeleri hiç hoş olmadı gerçekten. Bütün arkadaşlarınız bıraktıysa elimde daha güzel bir oyun var hocam pm den ulaşabilirsin veya grubunuz varsa msn skype gelebilirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.