Şimdi Ara

Yeni bir old school 80 sadece CH açılalı 4 gün oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet genel bir sorun vardı herkes c7 yiyordu oyuna girmeye calısırken suan sorunu düzeltmek için check oldu server kısa zamanda düzelteceklerini umuyorum
  • düzeldi c7 hatası oyun açık şuanda....
  • Aradığım oyun
  • Biz de sizin gibi oyuncular arıyoruz :))
  • Oyuna yeni update geliyor..Eski rateler yok ancak soxlar npcye ekleniyor..

Part of the new system is being implemented onto the server and it may take at most, 3h. Server will be available as soon as possible, and we are sorry for any possible inconvenience regarding the quick server shutdown.

Changes to be Done:
    SOX Weapons and Shield sold for Coins-
    Coins will be sold in a Coin Tab at the Hotan Blacksmith-
    New option in the conversation with Blacksmith for SOX Equippment-
    New Drop Rates (1x), Trade Rates (200x) and SOX Rates(0.5x)-
    Much, much more coming...

Thank you for playing with Dymer Online.
  • kimse artık gold bot kullanmaz azcık aklı varsa herhalde drop rate 1x sox rate 0.5x pvp ler tradeler savaşlar bizi bekliyor... + olarak unique lerden sox almamız için gereken coin* lerin düşmesini de ekleyip eklemeyeceğini sordum eklerse unique avı başlar =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VeNGeFuL_ -- 28 Şubat 2012; 13:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

Aradığım oyun

Bekleriz oyuna da guilde de nick: AccUssEd akşam gelirim her türlü yardımlaşmamız var
  • Hepsini mi indiricez bunların?
     Yeni bir old school 80 sadece CH açılalı 4 gün oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Hepsini mi indiricez bunların?
     Yeni bir old school 80 sadece CH açılalı 4 gün oldu.

Eğer silkroad yüklü değilse sadece ilk kısımdaki full client yok silkroad yüklüyse media yı indirip silkroad klasörüne atabilirsin.
    Sondaki x-trap ile ilgili olanda oyuna girişte sorun yaşarsan indirip kullanman için.

• Bence bu server tutmicak ya neyse
  • Benim oynadığım en iyi 80 cap diyebilirim..Private server zaten bence de herkesde sun olmalı..Sun droplar kolay..İş + da bitiyor..setini silahını yapan işi götürür..

Dediğim gibi xomnhala dan sonra burası gayet güzel..Sadece oyuncu sayısı az o da zamanla artacaktır..

Oyuna gelen arkadaşlar FALCON - weLborN - AccUssEd ' e pm atabilirler..
  • oyunu kurdum ve patch i yaptı start dediğimde,yanlız X-trap hatası alıyorum,,x-trap güncellemesimi patch imi yapmıyor,antivirüs ve güvenlik duvarını kapadım fakat yine yapmıyor.bu sorunu nasıl giderebilirim acaba yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Mine

Benim oynadığım en iyi 80 cap diyebilirim..Private server zaten bence de herkesde sun olmalı..Sun droplar kolay..İş + da bitiyor..setini silahını yapan işi götürür..

Dediğim gibi xomnhala dan sonra burası gayet güzel..Sadece oyuncu sayısı az o da zamanla artacaktır..

Oyuna gelen arkadaşlar FALCON - weLborN - AccUssEd ' e pm atabilirler..

kardesım X-trap Hatası alıyorum ,,oyuna giremıyorum yardımcı olurmusun.Xtrap güncellemesini yapmıyor sanırsam..virüs programı ve güvenlik duvarını kapattım denedım gene yapmadı.
  • Tabi sitede download bölümündeki no xtrap clienti indirin eskisiyle değiştirin düzelecek..

Ben okula gidicem akşam gelicem yukarıdaki nicklerden birine pm atın yardımcı olurlar..Level kasması sorun değil..

Guildçe bazı kurallarımız var

Küfür etmek,guild içinde item satmak yasak..Guildin adını orda burada lekeleyici davranışlarda bulunmak yasak..Ve en çok nefret ettiğimiz olay guildden birinin çıkması..Kimsenin bizi yarı yolda bırakmasını istemeyiz..Guilde girmek var çıkmak yok..Çıkan da bir daha geri giremez zaten..Tavrımız sert gibi görünebilir ancak gelip ortamı görmenizi isterim..Şu anda guildde toplam 10-12 kişi full onlineyiz..Server daha yeni kaliteli arkaraşlara ihtiyacımız var..

Herkese iyi oyunlar!
  • FALCON - weLborN - AccUssEd - NeverBack - Jeveux bu arkadaşlara pm atın guild için
  • failed to connect server (c8) hatası alıyorumm hep.
  • Allah allah...Siz full clienti indirmeyi deneyin isterseniz..Eski vsro dosyaları sorunlu olabilir.
  • oyuna bende geldim,
    aklıma bi kaç soru takıldı (sadece media indirdigim için)

1.snow varmıdır?
    2.force skilleri çalışıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

oyuna bende geldim,
    aklıma bi kaç soru takıldı (sadece media indirdigim için)

1.snow varmıdır?
    2.force skilleri çalışıyormu ?

Evet var..Force de çalışıyor..

Skiller 110 level gibi gözüküyor ama max 80 açılıyor..masterity 300..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Mine

Allah allah...Siz full clienti indirmeyi deneyin isterseniz..Eski vsro dosyaları sorunlu olabilir.

full client indirdim,xtrap sorunu cıktı,,sonra ana sayfasından xtrap eklentısını indirdim..bu seferde oyuna giriyorum id psw yazdıgımda c8 hatası verıyor sureklı..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.