Şimdi Ara

Yeni bir oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yani bir oyun buldum. Türkçe versiyonu daha 3 günlük. Gayet zevkli bir gerçek zamanlı oyun.

buda link
    Hesap açma
    Oyunu formda ilk yayınliyan benim herhalde bu yüzden burdan üye olmanızı rica ediyorum.

• hocam uvey babam oldun bi bakim belki baslarim
  • hocam cok iyi diil yaw cok uğrasmamislar sanki turkce versiyonu icin
  • Daha 3 günlük herşey yerine oturmadı zamanla düzelir.Şuan önemli olan oyuna erkenden başlamak.
  • üvey baba oldun
  • ehh işte fena deil
  • Güzele benziyorda orada ismini vermen yanlis birsey pek takilmam buraya ama kardesimi bilemem.
  • Bende bi denicem.Güzele benziyor..
  • kendi linkini koymasan üye olacaktım
  • Oyunu forma ilk koyan benim okadarlık hakkımolduğunu düşünüyorum.
  • bi kere en iyisi bu kadar oyun içersinden burda bilinmeyeni bulmuş arkadaşımız o yönden tebrikler ama mesela millet yazıyo hemde 1 2 gün önce müthiş bi oyun bayılacaksınız süper şekillerinde ondan sora çıkıoki thecrims yani etraf porstçularla kaplı ha bide sorcaksınız adam ya yeniyse o tür mesaj yazanlara bakıorum hep 500 mesaj 300 mesaj 1000 mesaj sayısı dio ya kardeşim sen bu kadar mesaj attın bu foruma hiç bilmiomusun thecrimsi üstte rehberi var bilmem kaç üyeesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperad0 -- 15 Ağustos 2007; 12:59:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: desperad0

bi kere en iyisi bu kadar oyun içersinden burda bilinmeyeni bulmuş arkadaşımız o yönden tebrikler ama mesela millet yazıyo hemde 1 2 gün önce müthiş bi oyun bayılacaksınız süper şekillerinde ondan sora çıkıoki thecrims yani etraf porstçularla kaplı ha bide sorcaksınız adam ya yeniyse o tür mesaj yazanlara bakıorum hep 500 mesaj 300 mesaj 1000 mesaj sayısı dio ya kardeşim sen bu kadar mesaj attın bu foruma hiç bilmiomusun thecrimsi üstte rehberi var bilmem kaç üyeesi var

ilgibç bi yaklaşımhaklısın

• balığa çıktım , ama geri gelemiyom nasıl olacak bilen var mı?
  • sevdim oyunu yaf sağoll
  • soruma cevap yazın
  • hacı sülalen çok geniş ben de torunun oldum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencazeri

soruma cevap yazın

bir görev 24 saat sürüyor
    her sabah saat 5 te yenileniyor
    öyle seni sürekli bilgisayara bağımlı tutmuyor.
  • Bu oyunda amac yok.Ne yapmaya çalılıyoruz ben anlamadım.
  • oyun güzel gibi traviana benziyor üvey baban oldum :D
  • fena değil bakıom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.