Şimdi Ara

Yeni bir oyun yazıyorum elemana ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Gün gelecek,anlayacaksınız"

Faveyla Vaveyla
  • quote:

Bu konuda bilgimde yok herhangi bir eğitimimde. Hangi oyun motorunu kullanacağımı bile bilmiyorum.

Ama fikir sahibi benim.Tüm ayrıntıları düşündüm.Sonuç olarak ben söyleyeceğim,çalışanlar yapacak.O yüzden bu çalışanlara ihtiyacım var.
    Oyunun yapım aşamasında 100den fazla ekip üyesine ihtiyacım olabilir.Oyun dünya çapında bir platformda oynanacak.

Ofisten önce kararlı elemanlara ihtiyacım var.

quote:

Paraları yeterse KOÇ Holding ile anlaşmayıda düşünmüyor değilim.

Oyunun başlangıç yatırımı 220.000 TL olacak. İlk ay itibaren ciro 3.750.000 TL yi bulacak. İlk aydan sonra rutin aylık 5.000.000 TL gelir sağlayacağız.Buna reklamlarıda dahil edersek ünlü şirketlerle anlaşırsak,onları bir marka haline getirme sözü verip aylık 75.000.000 TL ye kadar gelir sağlayacağız.

Yukarıda rakamlar dalgasına demişsinde sen ciddisin ve ben şu an bunları gülerek yazıyorum hocam

• Aslında gençlerin böyle işlere kalkışması beni heyecanlandırıyor ,genç dediğime bakmayın bende 21 yaşındayım ama kahraman değilim işin sonunu düşünüyorum :D
    Bir kaç soru sormak istiyorum
    1.)Etrafında hiç yazılım işiyle uğraşan var mı?
    1.a) Varsa bu kişi kaç yılldır bu sektörün içinde ve bu kişiye danıştınmı?
    1.b) Yoksa alacağın elemanların bilgisini nasıl ölçeceksin yani şu an oyun programlama hakkında hiç bilgim olmasa bile bir iş görüşmesine gittiğim zaman onlarca referans onlarca oyun projesi gösterebilirim.

2.)Yüzlerce elemana ayıracak bütçen varsa zaten zenginsin demektir niye zenginlik peşindesin?
    3.) Bu derece büyük oyunu yapabilecek yazılımcıları türkiyede çalışmaya ikna etmek için neler yapacaksın?
    4.)Nasıl bağlantıların var oyunu hadi türkiyede sattın yurt dışına nasıl satacaksın?
    5.)Reklamdan bahsetmişsin şimdiye kadar reklamını görüpte kaç tane oyun satın aldın/başladın?
    6.)Son derece başarılı ve geneli yüksek egolu olan bir ekibin son derece bilgisiz ve 19 yaşındaki bir çocuktan emir almasını nasıl sağlayacaksın?

Sonuç olarak oyunları oynayanlar değil sen oyun oynarken matematik ve fizikle uğraşan insanlar yazıyor bu işler süper bir fikir buldum demekle olmuyor.
    bugün Türkiye'nin en büyük etkinlik projesi biletix bile 18 milyon dolara satılırken sen milyardolarlık projelerden bahsediyorsun.
    Ve teknik bilgin 0 diğerlerini bilmem ama hiçkimse ve hiçbir maaş beni kendimden daha az bilgili/hiç bilgisi olmayan bir çocuktan emir aldıramaz eminim buradaki birçok yazılımcıda bunu düşünüyordur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çılgınsın keşke ölsen
  •  Yeni bir oyun yazıyorum elemana ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 9 Nisan 2014; 23:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: converttoint32

Aslında gençlerin böyle işlere kalkışması beni heyecanlandırıyor ,genç dediğime bakmayın bende 21 yaşındayım ama kahraman değilim işin sonunu düşünüyorum :D
    1.b) Yoksa alacağın elemanların bilgisini nasıl ölçeceksin yani şu an oyun programlama hakkında hiç bilgim olmasa bile bir iş görüşmesine gittiğim zaman onlarca referans onlarca oyun projesi gösterebilirim.

2.)Yüzlerce elemana ayıracak bütçen varsa zaten zenginsin demektir niye zenginlik peşindesin?
    3.) Bu derece büyük oyunu yapabilecek yazılımcıları türkiyede çalışmaya ikna etmek için neler yapacaksın?
    4.)Nasıl bağlantıların var oyunu hadi türkiyede sattın yurt dışına nasıl satacaksın?
    5.)Reklamdan bahsetmişsin şimdiye kadar reklamını görüpte kaç tane oyun satın aldın/başladın?
    6.)Son derece başarılı ve geneli yüksek egolu olan bir ekibin son derece bilgisiz ve 19 yaşındaki bir çocuktan emir almasını nasıl sağlayacaksın?

Sonuç olarak oyunları oynayanlar değil sen oyun oynarken matematik ve fizikle uğraşan insanlar yazıyor bu işler süper bir fikir buldum demekle olmuyor.
    bugün Türkiye'nin en büyük etkinlik projesi biletix bile 18 milyon dolara satılırken sen milyardolarlık projelerden bahsediyorsun.
    Ve teknik bilgin 0 diğerlerini bilmem ama hiçkimse ve hiçbir maaş beni kendimden daha az bilgili/hiç bilgisi olmayan bir çocuktan emir aldıramaz eminim buradaki birçok yazılımcıda bunu düşünüyordur.

Sonuna kadar katılıyorum sana dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: converttoint32

Aslında gençlerin böyle işlere kalkışması beni heyecanlandırıyor ,genç dediğime bakmayın bende 21 yaşındayım ama kahraman değilim işin sonunu düşünüyorum :D

Hocam cevap yazmanız hata olmuş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.