Arkadaşlar yeni bir pc aldım 2gb ram i hariç iyi bir pc diyebiliriz..
Ati 5750 ekran kartım var bazen oyunlarda donuyor pc bazen ekran siyah beyaz çizgilerle donuyor.. atari lere kaseti yamuk yada ters taktıgımızda tv de gördüğümüz çizgilerden :( ne dersiniz ekran kartım mı bozuk acaba ? assassin creed ve cs 1.6 da yapıor birde cod6 oynadım ama onda yapmadı çok fazla oynamadığım için de olabilir..
tüm parça listesine baksak daha kolay yardımcı oluruz. Güncel ekran kartı sürücülerini yükleyelim.
birde pcyi sistemi kurulu aldıysanız hemen bilgisayar şirketinize götürün halletsinler... kurulu almadıysanız da halletsinler
cs 1.6 dx11 kartı ile dx 8 destekli bir oyun D mw2 yapmadıysa sorun yok ve biraz dene bazen pc saçma hatalar verebilir parça uyumundan sonra eyer 3-4 gün aynı hatayı verirse format cek tekrar kur ve yeni surucu yukle oyle dene 2 gün kadar sorun varsa parçalarında sorun var demektir nasıl olsa garantili 2 sene içersinde yenisini alırsın zaten acele etme
Arkadaşlar ben format vs.. zaten fazlasıyla attım toplama pc aldım gold tan.. Pc sistemi: Ultra durable DD3 alevli falan kutulu gigabayt anakart onboard grafik kartlı. DDR 3 1333mhz 2gb ram CD rom a param yetmedi sata2 500hdd 420Watt
hjiçbirşey yapmadan direk olarak tavsiyem aldığın firmaya gitmendir.
ekran kartının son sürücülerini indir sorun devam ediyorsa hiç buralarda sorununa çare aramadan direk aldığın yere git derim ben...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme