Bildirim
Yeni bir sistem topluyorum(Görüş ve öneri)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Sistemi O.C ile kullanmak istiyorum ve bu yüzden bu kartı seçtim fx 8320 ün önüne geçebilir fakat O.C de k serisi bile fx in değerlerinden geride kalır ben fazla çekirdek bağımlısı biri değilim ama belirttiğiniz anakart ile ramlerle benim belirttiğim sisteme göre performans düşüklüğü yaşıyacağımdan eminim ama yinede öneriniz mantıklı ekran kartını yukarıya çekip anakartı düşürmüşsünüz fakar ASUS M5A97 evo r2.0 bana göre hafife alınacak bir parça değil gerek o.c gerek BİOS kullanımı olsun çok iyi bir anakart olarak görüyorum -
Hdd purple olan değil wd blue günlük kullanım içindir .
Birde bu bütçenize intel daha yararlı olur. Sonuçta amaç da oyunsa i5 sistem fx lerden daha fazla performans verir.https://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU baya oc etmek lazım yetişmesi için unutmayın.(aynı testin 4690k ile olanı da kanalda mevcut)
Ramleri 1600 mhz cl9 yapın yeterli üstünü farketmek için sentetik testlere ihtiyaç var .Kullanıcı ayırt edemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Nisan 2015; 0:55:38 > -
Peki şöyle bi sorum olsa 2300 liraya intel işlemcili aynı performansa yakın monitörlü bir sistem rica etsem sizden nasıl bir sistem önerirdiniz -
I5 4460 530tl
Gigabyte h81m ds2 158tl
2x4 gb cl9 1600 mhz ram 210tl
Wd blue 1 tb hdd 165tl
Msi r9 280 gaming 650tl
Everest rhino 550 watt kasa 190tl
Dell 21.5 inc eh2214 dvi full hd monitör 310tl
fiyata bakmadım ama tahminim 2300 civari tutar vatan da 2500 u geçer yalnız sinerji fiyatıdır bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 10 Nisan 2015; 1:26:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X