Bildirim
Yeni bir Sony almak istiyorum..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bunlari bulman biraz zor gibi. Artık üretilmiyor. Bulursan ve 3500 den fazla vericeksen almadan once Vaio Pro13 corei7 olanina bir bak. Sonra karar ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeni de yazabilirsen ona göre cihaz tavsiye edebiliriz. Çünkü yazdığın model aslında artık çıkmıyor. -
Arkadaşlar ben bunların az kullanılmış 2. El olanlarını buldum.. Cihazlar çok temiz görünüyor.. Ortalama 2.500tl kadar bir fiyat istiyorlar.. Sizce mantıklı mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: skas
Arkadaşlar ben bunların az kullanılmış 2. El olanlarını buldum.. Cihazlar çok temiz görünüyor.. Ortalama 2.500tl kadar bir fiyat istiyorlar.. Sizce mantıklı mıdır ?
tam olarak hangi işlemler için kullanacaksınız hocam.ona göre sonyden başka laptoplarda onerebilirim sizlere. Z serisi gibi dayanıklı olanlarından -
Hocam öyle mühendislik programları falan kullanmıyorum.. Fakat Bazı oyunları oynamak ve kullandığım cihazdan keyif almak istiyorum.. Full HD olsun, iyi bir ses sistemi olsun, sessiz çalışsın, ısınma problemi olmasın vs..
SONY VAIO SVP13213STB işini görüyor mu?? -
quote:
Orijinalden alıntı: The Dubliner
SONY VAIO SVP13213STB işini görüyor mu??
Dostum bahsettiğin cihaz güzel ama harici ekran kartı mevcut değil.. İhtiyaçlarımı karşılamaz diye düşünüyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X