Şimdi Ara

Yeni bir Sony almak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar z serisi bir vaio almak istiyorum.. Sony Vaio SVZ1311X9E
    Sony Vaio VPC-Z21V9E
    Bu iki model arasında kaldım..
    Yardımcı olabilecek Yada tavsiyede bulunabilecek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlari bulman biraz zor gibi. Artık üretilmiyor. Bulursan ve 3500 den fazla vericeksen almadan once Vaio Pro13 corei7 olanina bir bak. Sonra karar ver.

• Bütçeni de yazabilirsen ona göre cihaz tavsiye edebiliriz. Çünkü yazdığın model aslında artık çıkmıyor.
  • Arkadaşlar ben bunların az kullanılmış 2. El olanlarını buldum.. Cihazlar çok temiz görünüyor.. Ortalama 2.500tl kadar bir fiyat istiyorlar.. Sizce mantıklı mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: skas

Arkadaşlar ben bunların az kullanılmış 2. El olanlarını buldum.. Cihazlar çok temiz görünüyor.. Ortalama 2.500tl kadar bir fiyat istiyorlar.. Sizce mantıklı mıdır ?

tam olarak hangi işlemler için kullanacaksınız hocam.ona göre sonyden başka laptoplarda onerebilirim sizlere. Z serisi gibi dayanıklı olanlarından
  • Hocam öyle mühendislik programları falan kullanmıyorum.. Fakat Bazı oyunları oynamak ve kullandığım cihazdan keyif almak istiyorum.. Full HD olsun, iyi bir ses sistemi olsun, sessiz çalışsın, ısınma problemi olmasın vs..

• SONY VAIO SVP13213STB işini görüyor mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dubliner

SONY VAIO SVP13213STB işini görüyor mu??

Dostum bahsettiğin cihaz güzel ama harici ekran kartı mevcut değil.. İhtiyaçlarımı karşılamaz diye düşünüyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.