Şimdi Ara

Google Pixel almak istiyorum ancak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ilandakilerden birini aldık diyelim, imei kayıt durumu nasıl oluyor? Kayıt vs. Yapmadan direkt kullanmaya başlıyor muyuz, yoksa şu 30 küsur binlik imei kayıt ücretini bayılıyor muyuz? Türkiyede satılmadığından ve bu süreç hakkında hiç bilgim olmadığından sormak istedim

Google Pixel almak istiyorum ancak

• bunlar gray market olarak yurtdışından getirilen cihazlar, elbette yasal kullanım için imei kayıt olayı yapılması gerekir hocam. yada çift sim varsa 4 ay + 4 ay olarak bir sene içinde 8 ay kullanacaksınız, aradaki 4 ayda başka bir telefon ile idare edip 1 sene dolunca tekrar kullanıma başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Eylül 2024; 22:11:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef bu telefonları kayıt altına almadan uzun süre kullanamazsın. Kayıt altına alabilmek içinde hem 32.000TL ödemen gerekiyor hem de yurtdışına gidip-gelmen gerekiyor. Ayrıca sarı siteden telefon almak hiç doğru değil. Dikkat edersen hiç biri "param güvende" ile satmıyor. Yani telefonu görmeden ödemeyi yapmak zorundasın. Son olarak Google Pixel'in önümüzdeki dönemde Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor. Biraz daha beklersen yasal olarak alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.