Şimdi Ara

Yeni hat almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir hat almak istiyorum. Turkcell 532'li hat seçeneği sunuyor. Ama hattın daha önce kullanılıp kullanılmadığı konusunda endişeleniyorum. Tavsiyesi olan var mı hattın kullanılıp kullanılmadığı konusunda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 1 milyon km kullanılıp, km'si sıfıra indirilmiş araba gibidir o hat, sakın alma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki hangi operatörden almak lazım

• Bukadarmız478135 B kullanıcısına yanıt

Bimcell

• Güzel 532li numara bulursan direk al, reklam mesajları ileti yönetim sistemi üzerinden geliyor cok büyük sorun kullanılmış olsada pek olacağını sanmıyorum, en kötü travesti numarası fln çıkarsa sorun yaşarsın o zamanda numara değişimi istek üzerine sim kart değişimi dahi olmadan yapılıyor, baştan dandik numara almak yerine denemeye değer

• Sırf 532'li olucak diye paranı çöpe atma. Bu israftan başka bir şey değildir. Dediğimi yap ve Bimcell'den kullanılmamış numaranı alıp bu tür şaklabanlıklara, rezilliklere bulaşma. Zaten 532'li numara alınca öncelikli, prestij bir insan da olmuyorsun. Her türlü 3 operatörden alacağın numara kullanılmış çıkacaktır. Bimcell,Pttcell,Teknosacell,Vestelcell, bunlardan alacağın numaralar kullanılmış çıkmaz. Konunun da boşuna uzamasına gerek yok.

Edit : İkisini de kendim seçtiğim hatlarımın hepsi kullanılmış çıktı.

Biri 544'lü, biri 531'li, ikisi de özgür seçimim ve kullanılmış. Bimcell'den almadığıma çok pişmanım. En çokta Vodafone (544'lü) olan hattan rahatsız ediliyorum. Yeni aldığım Turkcell'den (531'li) ayda 1 çağrı gelir o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Haziran 2022; 22:44:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bimden alırsan daha önce kullanılmamış alırsın tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler.

• Bir numara kapandıktan bir yıl sonra satışa çıkar, sorunlu numara bile olsa bir yılda kolay kolay sorun yasatacak bir hali kalmaz, olsa bile numara değişimi tarife sözleşme bağımsız yapılan cok ucuz sembolik ücretli bir şeydir.

Bazı aklından cok fikri olanların lafi ile dandik bir numara alma, belliki genç bir arkadaşsın eposta numara gibi ilk temel şeyler kariyer hayatında cok önemli ipuçlarıdır, ileride is hayatında ad soyad gibi net bir eposta adresi 532-542-555 gibi ilk prefixten düzgün bir numara, imsg ekranında mavi çıkman her daim kişiye artı değer katar, iş hayatı gösteriş ve gorgusuzlukten ziyade böyle ince nüanslara dikkat eder, yarın bir gün bir yerde müdür yetkili vb olunca kartvizitine bimcell numaranı yazdirmak zorunda kalırsan demek istediklerimi daha net anlar bu mesajları hatırlarsın.

Ayrıca faturalı hat olarak alınırken çoğu yer numarayı ücretsiz veriyor, tesis ücretleri 12 taksit olarak faturaya yansıyor, numara cok kolay ticari değeri yüksek bir numara ise para ile satmaya çalışıyorlar

• Hat temiz olsun gerisi boş.
    Benim hat temiz çikti allahtan.2005te falan turkcell bayiiden almistim.
    Annemin hatti pis çikti ve sapik herifler rahatsiz ediyo arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.