Şimdi Ara

Telefon almak için beklemeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 aydır telefon araştırıyorum. İlk ve son telefonum 2 sene kullandığım,soket arızası tamiri için telefon tamircisine götürdüğüm ve telefoncunun elinde bir daha açılmamak üzere arıza yapmış olan GM Discovery idi. 2 sene soket arızası dışında diğer yüksek fiyatlı telefonların arıza ve sıkıntılarına nazaran fiyatına göre oldukça iyi telefondu diyebilirim. Telefonda oyun olarak sadece COL2 oyunu oynuyorum .Bunun dışında arada facebooka giriyorum. İş dolayısıyla fotoğraf ve navigasyon amaçlı genel kullanım sebibi yüzünden ihtiyaçtan almıştım bu telefonu.
    Bu yüzden telefondan beklediğim, navigasyon olması, çok iyi olmasa da fotoğraf konusunda fazla kötü çekmemesi, kasma vs olmaması için ram 2 gb yerine 3 veya 4 gb olması, hafıza kartı girişi olması, pilin en az sabahtan akşama kadar dayanması, kronik sorunu olmaması veya insanı canından bezdirecek derecede olmaması. Bu isteklerim ışığında;
    Telefona kredi kartı taksiti gelecek hafta resmi gazetede yayınlanıp tekrar kredi kartına taksit imkanı ile cep telefonu almak mümkün olacak. Bu konuda bilgisi olan ne olacağı konusunda biraz aydınlatabilir mi ?
    Esas şu an piyasada note 7 gibi patlayan ve neredeyse araba parasına satılan telefon ileyine uçak modu , kulaklık adaptörü problemi olan ve yine aynı araba parasına satılan 7-7plus iphone düşünüldüğünde bunların yerine kullanıcısını bu telefonlardan daha fazla sıkıntıya sokmadan kullanabileceğim daha ucuz modeller düşünüyorum.
    Forumu araştırdım. Huawei P9, Huawei Ascend Mate 8, Lenovo Vibe P1, Xiaomi Mi 5, General Mobile GM5 Plus biraz öne çıkıyor. İlla ki Türkiye garantisi olsun mu sizce. 300-400 TL ye varan farklar oluyor bu durumda. Malum şu ana kadar servis işi boş iş benim gözümde çünkü servislerin, müşteri hizmetlerinin durumları malum bu ülkede. Yoksa hepsini geçip TR garantili edge olmayan S7 alıp sırtını yasla kafan rahat olsun diye yorumda yapar mısınız?
    2 gb ram yeterli mi yoksa 2-3 sene ilerisi için 3 veya 4 gb ram olmalı mı sizce?
    Ve bu cep telefonu alımında taksitlendirmenin geri gelmesi dışında piyasaya yeni çıkacak Lenovo Vibe P2, TP-Link X1 ve X1 Max veya yeni markaların telefonlarının çıkmasını da bekleyip 1 ay daha mı sabretmemi tavsiye edersiniz?.
    Yorumlar ve aydınlatıcı fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Aynı sorular icin bende konu acacaktim takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenti boşa çıktı. Başbakan açıklama yapmış. Telefona taksit yok hatta bilgisayarda 9 taksit imkanı 6 taksit olarak sınırlandırılacakmış. Beklentilerin tam aksi yönde açıklamalar bunlar. Artık demek ki göz göre göre resmi tefeciler yani bankalar ve gsm öperatörlerinden fahiş fiyat ve fahiş faizle telefon alacağız Resmen halkı birilerinin kucağına oturtmak bu. 15 temmuz ********************************************** ama cep telefonu sanki şu devirde teknolojik gereksinim değil de lüks ihtiyaçmış gibi davranışlar sergiliyorsun. Gel sen al bana bu devirde sabit bütçe ile peşin para verip .
  • Beklemenin sonu yok malesef

saydığınız telefonlar piyasaya çıkmadan en azından türkiye pazarına giriş yapmadan üst modeller duyuruluyor bu sebepten acaba beklesemmi sorusu akla geliyor

eğer ekran boyutu sizin için sorun olmayacaksa bana göre en mantıklı seçim mi5 olur. Bu işlemciye sahip türkiye pazarında eş değer s7 ve lg g5 var aradaki fiyat farkına bakarsak nerdeyse iki tane mi5 parası ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda hem az sorunlu hemde kendi fiyatında özellik olarak rakipsiz telefon bulmak güç. Daha iyi nokta atışı yapmak için yeni telefonları beklemekte fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayı içinde sanırım yeni modeller gelmiş olacak. Artık son bi fiyat/inceleme yapıp 3-4 aylık telefonsuzluğa son vereceğim gibi görünüyor. Bir de şu taksit olayı gerçekleşmiş olsa idi durum daha iç açıcı olacaktı. Bari 2000 tl altına vs. taksit yapsalardı.

buraya da bir bakın isterseniz tepkinizi belirtmek için :https://forum.donanimhaber.com/m_120588016/tm.htm
  • Teknolojinin gelişme hızı yüksek, onu yakalamamız maddi imkanlarımız yeterli olsa bile sınırlı. Bu nedenle aklınıza yatan bir telefon bulursanız beklemeden alın. Sizin yaşadığınız süreçleri bende yaşadım. Ne kadar beklerseniz bekleyin yeni telefonlar çıkacak. Ben - kendi adıma- garanti için verilen parayı Türkiye şartlarında gereksiz bulduğum için yurtdışı LG Flex 2 aldım. İki yıl olacak sıkıntı çıkmadı çok şükür.
    Sonuç: Beğendiysen al gitsin. Note 7 bile sıkıntı çıkarıyorsa diğerleri ne yapsın😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calippo -- 24 Eylül 2016; 7:58:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Lenova P2 çıkmasını bekleyip fiyatına göre ya onu alacağım ya da artık p1 veya gm 5 plus alıp geçeceğim gibi görünüyor. Bu kadar bekledim 2-3 hafta daha bekleyeyim bakalım.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.