|
Bildirim
yeni Superman'in bence siyah olması yetmez. aynı zamanda gay, vegan ve hatta Louis Farrakhan'ın cemaatine mensup olmalı.
o zaman tam olarak SJW kodlarına uygun bir diğer "içine etme" fiiline başarı ile ruh buldururlar. |
Yok artık iyice abarttınız. Bir de gay olsunmuş... Tek seferde tüm fikirleri niye tüketsinler. Siyah süperman'i film olarak çıkarırlar, sonra gay süperman için dizisi çıkar. Zaten Netflix kimseye bırakmaz gay süpermani. :P
|
Aga vallahi yeter artık anladık, yakında hulkda siyahi olursa şaşırmam
|
Resmen lobi faaliyeti başka bir şey değil. Olmuyor işte içine etmeyin bir çizgi roman karakterinin.
|
Birde yahudi olmalı
|
Şaka gibi gerçekten bu sektör. |
Bu SJW işinden iyice midesi bulanmaya başladı insanların. Artık kusacak gibi oluyorum. İyice kontrolden çıktı bu iş..
|
Gerçekten saçmalık, ya tamam eşitlik isteriz, ırkçılığa karşıyız da... kalıplaşmış bir şeyi de şöyle yapmayın ya, yıllar boyunca devam eden bir şeyi sırf günümüze ayak uydurmak için de bozmazsınız
|
Biz Supermani netflix bitirir diyoduk ama sağolsun J.J Abrams halledecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
daha taze marvela giydirdim dc düzeltir kendini yapmaz dedim ama bunlar da modaya uyacak daha da saçmalayacaklar gibi. |
|
Şaka gibi gerçekten bu sektör. |
|
yav he he |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 27 Şubat 2021; 20:17:15 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |