Arkadaşlar malum teknoloji üzerine yeni vergilendirmeler gelebilirmiş ve ayrıca ithal telefonlara özel vergilendirme de koyulabilirmiş, bunun üzerine ben yeni bir proje düşündüm acaba bunu yapmak mümkün müdür? Lütfen dalga geçmek için geldiyseniz uğraşmayın soruyorum sadece ayrıca da okumaya üşenmeyin Yeni bir bilgisayar ve akıllı telefon üreticisi bir marka yapabilir miyiz? Bilgisayar için Intel,Nvidia ve Microsoft ile, Akıllı Telefonlar için ise Qualcomm ve Google (Android) ile anlaşsak, bilirsiniz izin almadan telif hakkı vs. olmadan bu işler olmuyor, türkiyeden büyük yatırımcılar sahip çıksa felan güzel olmaz mı? Her iki alan için giriş, orta, oyun ve profesyonel olarak seriler çıkarsak, ve gururla cihazımızın arkasına MADE IN TURKEY yazsak (telefonumuzu zte gibi çin firmalarına yaptırmadan) sizce de güzel olmaz mı? Yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar...
Dip not: Bu arada ithal cihazlara vergi ödeneceği için türk malı markalar çok satacak, biraz ticaret kafası ve sermaye ile mümkün olabilir diye düşünüyorum ben.
hocam fikir çok güzel ancak bunun için sizinde dediğiniz gibi büyük yatırımcıların destek çıkması gerek ki bu da zor gözüküyor.