Bildirim
Yeni bir uydu cihazı almak istiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Görüntü Kalitesi Üst Seviyede Linux tabanlı, açık kaynak kodlu Enigma 2 Tabanlı Broadcom İşlemcili Cihazlar…
Gigablue HD 800 solo
Atlanta xtrent et 5000
Vu solo
Gigablue HD 800 SE
Dreambox 500 HD
Vu uno 800
Atlanta X trend et 9000
Dreambox 800 HD se
Vu ultimo
Dreambox 7020 hd
Dreambox 8000 HD
Sıralamada fiyat artışı şeklinde gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 7 Mart 2012; 19:59:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pane e tulipani
quote:
Orijinalden alıntı: ertugrulgazi
Görüntü Kalitesi Üst Seviyede Linux tabanlı, açık kaynak kodlu Enigma 2 Tabanlı Broadcom İşlemcili Cihazlar…
Gigablue HD 800 solo
Atlanta xtrent et 5000
Vu solo
Gigablue HD 800 SE
Dreambox 500 HD
Vu uno 800
Atlanta X trend et 9000
Dreambox 800 HD se
Vu ultimo
Dreambox 7020 hd
Dreambox 8000 HD
Sayın arkadaşım Vu+Uno yu görmedim ama diğerlerini kullandım görüntü kaliteleri rezalet ötesi, eğer siz bunları iyi diyipte tavsiye ediyorsanız vay alanın haline.
buraya tutarsız yazı yazma makul ve mantıklı yorum yaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 7 Mart 2012; 22:17:56 >
-
edepsiz terbiyesiz seviyesiz. -
edep ve hayananın ne oldugunu bilmiyen mahluk.bu forum sataşma ve kavga etme yeri degil
Mevlananın bir sözü var öyle insanlar gördüm üstünde elbise yok öyle elbiseler gördüm içinde insan yok demiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 7 Mart 2012; 22:34:56 > -
edepsiz ve hayasız sana başka yorum yazmayacagım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 7 Mart 2012; 22:37:00 > -
quote:
quote:
quote:
Gigablue HD 800 solo
Atlanta xtrent et 5000
Vu solo
Gigablue HD 800 SE
Dreambox 500 HD
Vu uno 800
Atlanta X trend et 9000
Dreambox 800 HD se
Vu ultimo
Dreambox 7020 hd
Dreambox 8000 HD
Sayın arkadaşım Vu+Uno yu görmedim ama diğerlerini kullandım görüntü kaliteleri rezalet ötesi, eğer siz bunları iyi diyipte tavsiye ediyorsanız vay alanın haline.
Arkadaş yukarıdaki cihazların görüntü kalitesinin rezalet ötesi oldugunu yazmış. Merak ettim acaba kendisi hangi uyduyu kullanıyor ben Gigablue HD 800 SE kullanıyorum cihaza belki başka kusurlar bulabilir ama görüntü kalitesine rezalet diyenin gözleri 10 numara miyoptur bence burnunun ucunu bile bulanık gördügü için
-
quote:
Orijinalden alıntı: maxser
quote:
quote:
quote:
Gigablue HD 800 solo
Atlanta xtrent et 5000
Vu solo
Gigablue HD 800 SE
Dreambox 500 HD
Vu uno 800
Atlanta X trend et 9000
Dreambox 800 HD se
Vu ultimo
Dreambox 7020 hd
Dreambox 8000 HD
Arkadaş yukarıdaki cihazların görüntü kalitesinin rezalet ötesi oldugunu yazmış. Merak ettim acaba kendisi hangi uyduyu kullanıyor ben Gigablue HD 800 SE kullanıyorum cihaza belki başka kusurlar bulabilir ama görüntü kalitesine rezalet diyenin gözleri 10 numara miyoptur bence burnunun ucunu bile bulanık gördügü için
ikile bacım o elindeki cihaz rezalet gösteriyor kendini kandirma aldın diye sana iyi görünüyor
bak sana Türk Atasözü yazayım
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş
ben kulanmadıgım cihaz hakkında yukardaki birisi gibi atmam
benim begendigim cihazlar neta 6400, HDBox
bunuda açıkladım ama okuma özürlüler okumuyor
bu zevk işidir bana iyi gelen sana kötü gelir ey türk insanı önce bunu anla
kör olan miyop olan senin gibilerdir
-
quote:
Orijinalden alıntı: GloryMan
quote:
Orijinalden alıntı: maxser
quote:
quote:
quote:
Gigablue HD 800 solo
Atlanta xtrent et 5000
Vu solo
Gigablue HD 800 SE
Dreambox 500 HD
Vu uno 800
Atlanta X trend et 9000
Dreambox 800 HD se
Vu ultimo
Dreambox 7020 hd
Dreambox 8000 HD
ikile bacım o elindeki cihaz rezalet gösteriyor kendini kandirma aldın diye sana iyi görünüyor
bak sana Türk Atasözü yazayım
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş
ben kulanmadıgım cihaz hakkında yukardaki birisi gibi atmam
benim begendigim cihazlar neta 6400, HDBox
bunuda açıkladım ama okuma özürlüler okumuyor
bu zevk işidir bana iyi gelen sana kötü gelir ey türk insanı önce bunu anla
kör olan miyop olan senin gibilerdir
Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye
HZ MEVLANA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X