1)Oyuna başlamayı düşünüyorum ve daha önce hiç oynamadım,ilk defa oynayacak birisi pvp serverde mi normal serverde mi oynamalı önerebileceğiniz pvp server varmı? 2)goddess ınterlude c4 ne demek açıklar mısınız? 3)Oyuna yeni başlayan birisi ne kadar sürede oyunu anlar? 4)Oyun neden ücretsiz oldu?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
1) Tavsiyem orjinalde başlamandır. Başta zorlanacaksın ama inan buna değecek. 2)god yeni client demek. c4 eski oyun 6 ayda bir yeni client geliyor.C4 orjinal server yok. 3)Oyun çok geniş. Süre olarak vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. 4)Birçok mmrpg oyunlar artık ücretsiz olarak devam ediyor. Tera da paralı idi şimdi f2p.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Başka sorun varsa sorabilirsiniz.
arkadaşa katılıyorum hiç c4'e falan bulaşmadan direk goddess of destruction a başlayın böylesi daha iyi olur sizin için forumda goddess oynayan arkadaşlar var onlar ile irtibata geçerseniz yardımcı olacaklardır
Bazı yerlerde okuduğum yorumlarda oyunun çok kafa karıştırıcı ve yorucu olduğu yazıyordu,fazla bağlanmadan kendini yormadan da oyunda bir şeyler yapılır mı ?
gayet tabi.. irade sahibiyseniz bunları sormanız bile hata, yaş kaçtı acaba?
Oyunu indirdim ama rahat oynayamıyorum sistem yetersiz kaldı,biraz eski, şimdilik oynayamayacağım daha az grafik isteyen oyun arıyorum.
interlude önerebilirim o zaman :) lineage2 c6 çalışan client bulup herhangi bir craft serveriyle oyuna başlayabilirsiniz :) grafiklerde pek yormuyor bilgisayarı ati radeon 9250 - 256 MB / 1 gb ram / amd athlon 3000+ 2.01GHz çok rahat bir şekilde çalıştırıyor interludeyi hadi kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme