Şimdi Ara

Yeni bisiklet hırsızlarımız hayırlı olsun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu pislikleri bizim arap sevici tayyib getirdi işte,,arap kırmaları birde çıkmış rabia işareti yapıyor
  • Her milletin her toplumun iyisi ve kötüsü vardır. Bu yüzden Suriyeli diyerek ırkçılık yapmak yanlış. Sonuçta Türk hırsız da gani.

Lakin sorun şu ki, sen savaştan kaçtılar diye ülkene aldın, tamam insanlık vasifesidir, ama bu insanların arasındaki çürük yumurtaları inatla ülkende tutmaya, korumaya başlarsan, ülkede yavaş yavaş çürümeye, yozlaşmaya, hatta bir ayaklanmaya doğru bile gidebilir.
    Türkiye gibi bir ülkede bu tür çürük yumurtaların yaptıklarından dolayı, iyi eğitimli, kendi halinde yaşayan Suriyelilere halk toplu bir şekilde kıyım bile yapabilir.
  • Dibimde olduğunu bildiğim halde dönüp bisikletimi kontrol ettim. Biz napıcaz böyle bilmiyorum adalet yok paranın değeri yok güvenlik yok yok oğlu yok.Devletin sağlaması gereken hiç bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

en büyük aptallık polise güvenip haber vermeleri oldu kendi adaletinizi kendiniz verecektiniz
    polis asla ve asla mazlumların yanında değildir
    cep telefonlarınızı yanınıza almadan elinize eldivenle ormana götürüp bu arapların işini bitirecektiniz orada şişeyi bir tarafına sokup sopayla kıracaktınız akabinde yakın gitsin temiz iş bu kadar basit

Araplardan benden cok nefret eden de varmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstikrar sürsün diyerek oy toplayan partinin ülkeyi getirdiği nokta
  • Bir yamaç kenarında avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

ne güzel dünya lan polise saygım bitti artık sen gel vatandaşını hırsız tacizci uğruna terk et

burada sorun polis de değil kardeşim polis savcının verdiği emir doğrultusunda iş yapar.ortada bir sorun var tamam ama hedef yanlış

ayrıca gelin imza toplayın gönderin meclise suriyeliler hakkında çıkan sorunları

ben en basitinden bir kaç örnek vereyim. vergisiz vs... iş yeri açmaları ,ucuza sigortasız çalışmaları ve kiraların aşırı artışları bunlar bence hırsızlıktan daha önem arz eden şeyler.

eyvallah din kardeşiyiz ama böyle gitmez toplatılıp kontrol edilsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Polise mi gitmişler bir de? Terbiyesizler! Savaşı zar zor atlatmışlar din kardeşlerimiz kafaları yerinde mi ki? Verin gitsin bisikletleri çok mu değerli insanlıyınızdan daha mı değerli?

Az daha inanıyordum kardeş oscarlıksın helalin var slmrlsötödçrf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takılmayın böyle şeylere kafayı sıyırırsınız mazallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

en büyük aptallık polise güvenip haber vermeleri oldu kendi adaletinizi kendiniz verecektiniz
    polis asla ve asla mazlumların yanında değildir
    cep telefonlarınızı yanınıza almadan elinize eldivenle ormana götürüp bu arapların işini bitirecektiniz orada şişeyi bir tarafına sokup sopayla kıracaktınız akabinde yakın gitsin temiz iş bu kadar basit

En mükemmeli...
  • Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY bakalım ne demiş?

Bugün yoklukla, yoksullukları ile ölümleri ile dramları ile aslında hiç aklımızdan ve yüreğimizden çıkmayan dünya mültecilerini ve Suriyelileri bir kez daha hatırlıyoruz. Hz. Muhammed’in ümmeti olarak; devletiyle, milleti, hükümeti ile sivil toplum kuruluşları ile bireyleri ile sivil toplum kuruluşları ile onlara kucak açma, onları konuk etme imkânını bize sunan yüce Rabbime hamd-û senalar olsun.

Burası çok önemli.
    Onlara kucak açma, onları konuk etme imkânını bize sunan yüce Rabbime hamd-û senalar olsun.

http://www.batman.bel.tr/icerik/25/3112/aksoyun-verdigi-iftar-yemegine-ilgi-yogundu.aspx

Adamlardaki düşünce yapısına bak...

• Bisikletforum

Cok takiliyordum burda bisikleti aldim forumu biraktim

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Laik ve hukuk devletinde cezayı devlet verir. Sen kimsin kendini devletmi sanıyorsun da ceza veriyorsun ? Ya orda o suriler grupça geziyorsa ? Bir bakmışsın bunlar 20 kişi olmuş sizi dövüyorlar. Yada esnaf sizi koruyup bir meydan savaşı çıkıyor :D
  • Bu gerçek mi? Cidden ülke bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkan

Video kaydı var demiş, yayınlamamış kişileri gördük demiş fotoğrafını cekmemiş. Ortada resim yok video yok sadece bir gönderi ve ardından 7 sayfa Suriyeli muhabbeti var. Hırsızlık olayı ve polisin tavrı gerçek mi belli değil. Sakın beni Suriyeli veya AKP sempatizanı zannetmeyin, o ayrı yalan haber ayrı.

Çünkü internette yazan her şey tartışılmaz ve kesin doğrudur.

Sosyal medyada vs. yalan haberler tonla giderken, sizin gibi duyarlı insanların olduğunu görmek güzel.
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Fakat birşey eklemeliyim: Yalan haberler Internetle sınırlı değil, TV kanallarının tamamına yakını da (TRT dahil) yalan haberlere ortak oluyor zaten o yüzden insanların haberlerin gerçek olup olmadığını ayırt edemiyor, tüm TV kanalları yayınladığı için doğru kabul ediyor. Ve bu durum Avrupa ve Amerika'daki medya için de geçerli örneğin geçen Ramazan 6.günü, Almanya Oldenburg şehir merkezinde iki Suriyeli, biri gündüz vakti dondurma yediği için diğeri tarafından sokak ortasında bıçaklanıp öldürüldü haberi cıktı, o haber de yalan. Amaç insanlara korku salmak ve bu bir program dahilinde yapılıyor. Önümüzdeki aylarda Suriyelilerin işlediği suç haberlerinde kim bilir daha yeni neler göreceğiz, senaristlerin hayal gücü sınırsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY bakalım ne demiş?

Bugün yoklukla, yoksullukları ile ölümleri ile dramları ile aslında hiç aklımızdan ve yüreğimizden çıkmayan dünya mültecilerini ve Suriyelileri bir kez daha hatırlıyoruz. Hz. Muhammed’in ümmeti olarak; devletiyle, milleti, hükümeti ile sivil toplum kuruluşları ile bireyleri ile sivil toplum kuruluşları ile onlara kucak açma, onları konuk etme imkânını bize sunan yüce Rabbime hamd-û senalar olsun.

Burası çok önemli.
    Onlara kucak açma, onları konuk etme imkânını bize sunan yüce Rabbime hamd-û senalar olsun.

http://www.batman.bel.tr/icerik/25/3112/aksoyun-verdigi-iftar-yemegine-ilgi-yogundu.aspx

Adamlardaki düşünce yapısına bak...

Batman'ı BETMEN olarak okudum hep bu batıcı yozlaşmış toplum yüzünden REİS N'OLURSUN GEZİCİLERİ DEF ET ARTIK BU KUTSAL TOPRAKLARDAN!

• din kardeşlerini çok sevip de ağzı laf yapanlar bir zahmet kendi çocuğunun bisikletini kendi arabasını hediye etsinler de görelim
  • Bu is güzar polisler bir tanidiga bir darp olayinda diyor ki; bu olaydan bisey cikmaz mahkemeye verse bile gitmenize gerek yok delil yok vs. Adamlardan dinleyip mahkemeye gitmiyor sonuc: 2 yıl 6 ay hapis.

Polisler savciliga sevk etmek zorundaydi bir seyler donmus ve islerini yapmamislar. Savciliga polisler hakkinda da suc duyurusunda bulunsun arkadasin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.