Şimdi Ara

Yeni Blackberry Curve 8520 aldım, bir sorum olacaktı;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni Blackberry Curve 8520 cep telefonu aldım, bugün içinde KYK 'ya gidip avea hat takılması için neler yapabileceğimi öğrenicem.. Fakat kafama takılan bişey var, ben 8520'den önceki Nokia telefonum ile avea hattım takılıyken hiç bir ücret ödemeden, abonelik veya paket yapmadan Facebook'a ücretsiz girebiliyordum. Aynı avea hattımı Blackberry 8520 telefonuma takarakta hiç bi paket veya bis aboneliği yaptırmadan Facebook'a girebilecek miyim?

• Sorunuzu tam anlamadım ama daha önce girebiliyosan girebilirsin 0.facebooktan. Benim hattım turkcell, kalkmış heralde bizde denedim şimdi girmedi mobile yönlendiriyor.
  • Peki, BİS aboneliği yapmadan internet sitelerine giriş yapabiliyor muyuz?
  • evet yapabilirsin .
  • Şu ağ mep kodu olayı olmasa süper olacak. Ben de Vodafone kullanıcısıyım, mağdurum. KVKdan cevap gelmiyor..

Eğer sorununu çözersen bana da bildirir misin neler yaptığını?
  • 3 gün içerisinde şifreyi mesaj olarak göndereceklerini söylediler, bekliyorum..
  • valla daha kullanmadan şifreydi cevaptı kvk y dı uğraşıyorsanız ben vazgeçeyim 8520 almaktan :))

alt tarafı twitter face msn ve tel olarak kullanacağım ee bunlarıda kullanırken kıl tüy bis sorunu yaşıyorsak almayalım daha iyi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aveadan 9780 aldım bana cihazın sim kilit olduğunu türkcell ile çalışmıcağını sölediler bende hattımı takmadım telefonumu telefoncuda kırdırcakdım ama kırdırmadan evel merak edip hattımı takdım ve sorunsuzca açıldı şu anda kullanıyorum tek hatam bis aboneliği almam oldu çünkü versyon 6 da facebook twet msn gibi proğramlar açılıyo bis istemiyor buda çok iyi bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.