Şimdi Ara

Yeni BMW 1.16 D testim ve incelemem (ARABA MÜKEMMEL OLMUŞ ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aleyküm selam abi, haklısın eski havası yok 2010 zamanında çok daha güzeldi git gide çıta düştü. Çok yazardım çok yardımcı olmaya çalışırdım ama saygı adap kalmadığından nadir böyle yazıyorum.
    Selamlar abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni makyajlı kasayı m paketle ve sunroof ile kaça bırakıyorlar bilen var mı? 1.16d ya da 1.18i(136hp lik olan)
  • İlk kez beğendim 1 serisinin tasarımını özellikle de önden. Eski aracım 2013 A3'dü yine bu segment araba alacak olsam yine A3 alırım. Alırken de araştırmıştık bence bu segmentin en iyisi Audi A3

Değiştirme Nedeni: Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi full_speed_89 -- 22 Haziran 2015; 17:51:52 >
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    http://www.bugun.com.tr/bir-depoyla-1350-km-mobilhaberi/597113

Otoparkın 520i testini izleyin and beyin 116d kullanıcılarına Peugeot motoru a180 kullanıcılarına da Renault motoru kullanıyorsunuz bu anormal bir durum değil markalar maliyet için böyle değişimlerde bulunabilir dediğini duyarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

http://www.bugun.com.tr/bir-depoyla-1350-km-mobilhaberi/597113

Otoparkın 520i testini izleyin and beyin 116d kullanıcılarına Peugeot motoru a180 kullanıcılarına da Renault motoru kullanıyorsunuz bu anormal bir durum değil markalar maliyet için böyle değişimlerde bulunabilir dediğini duyarsınız.

Özel mesaj atıyorum.
  • Böylesini de ilk defa gördüm, özel mesajı cümle aleme duyurmaya gerek yoktur , bilgim yanlışsa da ayıp değil yazın lütfen ortaya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 116d güzel araba Cihancım test ettim bayıldım ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş dizele 10 litre nasıl yaktırdın be ya
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.