Şimdi Ara

Yeni BMW 1.16 D testim ve incelemem (ARABA MÜKEMMEL OLMUŞ ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
1
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haberelectro

VAG dan bir anda bmw ye atlayinca sahaneler harikalar havada ucustu tabi

Yalniz senin demek istedigini yanlis anlamislar + lara baksana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba güzel de 104,000 TL nedir ya, bir an 3 serisi bakıyoruz zannettim ki onların fiyatları çoktan uçtu gitti zaten.

Konu sahibinin konuyu Leon'a bağlayacağından şüphelendim bir an ama bu sefer şaşırttı.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Beyaz araba ayni buzdolabina benziyor ben asla almam abi

Bmw'ye bu mavi inanilmaz yakisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Cihanin hesabını hacklemişler galiba Bmw almam aldırmam kimseye diyen adama bak

• arka stoplar aşağıda kalmış gibi duruyor sanki, kalite algısı da artmış gibi
  • haftaici trafikte gordum beyaz renk, cok guzel duruyor ya. Ancak yukarida da yazildigi gibi beyaz pek gitmemis bu arabaya. Sagda solda C serisi gibi cam tavan+beyaz renk gormeyiz insallah.

Renk ve Jant arabanin tum havasini degistiren iki unsur. Alirken bunlara verilen paraya acimamak lazim. Harman kardon olmasin hifi olsun ama rengi kullanicinin icine sinen bir renk olsun. :)

• Selam arkadaslar,
    Ankara'daki bayilerde arac mevcut mu?
    Bilgi verir misiniz?
    Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

BMW 1, Audi A3, Mercedes A arasında en kalitelisi Audi A3'tür.

Yalıtım, malzeme kalitesi, işçilik gibi konularda hiçbir C segment yanına yaklaşamaz.

Audi gerçekten uğraşmış.

kaç para ödüyorlar yorum başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

VAG dan bir anda bmw ye atlayinca sahaneler harikalar havada ucustu tabi

Yalniz senin demek istedigini yanlis anlamislar + lara baksana

Alirim demedim zaten arkadasim almak icin bayiye geldi satis temsilcisi tanidigim oldugu icin yardimci oldu ve aldi

Yani guzel araba olmus toyota yapsin onuda overim

• Cihan eline sağlık. Yalnız arabayi her öven cumleni okuduğumda şu cumleni hatırlıyorum : Bmw sevmiyorum isim olmaz abi.

Demekki bmw başka dunyaymis.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Cihan eline sağlık. Yalnız arabayi her öven cumleni okuduğumda şu cumleni hatırlıyorum : Bmw sevmiyorum isim olmaz abi.

Nick tanıdık geldi mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Cihan eline sağlık. Yalnız arabayi her öven cumleni okuduğumda şu cumleni hatırlıyorum : Bmw sevmiyorum isim olmaz abi.

En temizi. Nick değişimine karşıyım ben. Sanal alemdeki ismimiz bu. Sonra kim kimdi unutuyor insan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

En temizi. Nick değişimine karşıyım ben. Sanal alemdeki ismimiz bu. Sonra kim kimdi unutuyor insan.

Ali abi benideni unuttun

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Segmentinin açık ara en iyi aracı oldu makyajla beraber.

Tasarım harika, motor harika, şanzıman harika, iç hacim iyi en azından rakibi A serisinden çok geniş.

A serisini gec ya hic bir sekilde rakibi olamaz 1 serisinin

A serisi Golf'e bile zor rakip olur bazı konularda ama tasarım güzel ve tabi ki Mercedes marka karizması benim bile hoşuma gidiyor, yoksa A serisi ilk 3'e giremez C segmentte.

Golf a serinin icinden gecer cok net soyluyorum bana gore suslu megane a serisi

Süslü megane da oldu güzelim a serisi.
    Övmeyi de yermeyi de dozunda yapsanız şaşarım

1serisini de bilmesek bentley hatchback araç yapmış sanırlar yazdıklarından.

Uyguruk ne oldugu belli olmayan cin isi tablet
    Ruzgar ve yol sesi alan bir mercedes
    Dar ic mekan
    Hepsinden gectim onden ceker mercedes

Vallahi az bile yazdim

-Tabletin fonksiyonu cok mu önemli bu kadar,tablet işte amacı görevi belli sonuçta.
    -rüzgar sesi ve yol sesi almayacak diyorsan E segmente bakıcaksın.Hepsi bi şekilde aşağı yukarı alıyor sesi D segment bile vasat bu konuda.
    -Dar iç mekan derken 1 serisinde arka tarafta bağdaş kurup mu oturuyorsun.
    -Golf,A3 nerden ceker ?

Ben A serisinin bu segmentte en iyisi oldugunu zaten iddda etmiyorum sonuçta yeni bir model ilk tecrübesi Mercedes'in.Ama tutup ta süslü megane dersen bende içi boş koftiden incelemelerle kendini yoruyorsun derim.

Senden azcık daha pro şekilde bu işi yapan elemanların incelemesi süslü Megane A serisi için.Bak bakalım i.tin bi tarafına sokup cıkardıgın kadar varmıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 23 Nisan 2015; 20:39:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Bizdeki Joy paketi Almanyadaki hangi pakete denk geliyor acaba biliyor musun?
    Orda Advantage, Urban, Sport Line donanimlari var. (yanlis bilmiyorsam)

Net bir bilgim yok hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi bmw'yi babam sevmiyor bizde alamıyoruz
    Ama hanım kandırırsa kendine aldırır bu 1.18'i

• Bir gün kadrana da el atmaları dileğiyle..
  • Bu sefer çok net olmuş bu araç, önceki modelde rüzgar ve runflat lastik sesi insanı sıkıyordu eğer o düzeltildiyse tamamdır.

Aracı gidip incelemek farz oldu,arkaşınızın aldığı fiyatta baya iyiymiş.

Bizde geçen hafta arkadaşa makyajsız 116i joy+tekno+sunroof aracı 84.000 tl ye aldık.

• İnceleme ve paylaşım için teşekkürler, araba cidden kusursuz görünüyor, ama arka kapılarda sert plastik var demişsiniz, o beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası ne de olsa premium bir araç.

Ben 220d'yi incelemiştim o coupeydi ama arka kısımda kalan plastik belli belirsiz yumuşaktı, keza ön kapı içleride öyle, premium bir araçta bir tık daha iyi olmalı bence.

Ama BMW alan adam plastiğin yumuşaklığına bakmıyor Gidişine, yolu tutuşuna, tipine, ve o kadar iyi gidipte o kadar az yakmasına bakıyor

Not: O yerin dibine soktuğunuz A serisinde ön ve arka kapılarda sert plastik yok, kapıların her yeri yumuşak, tablet ve önden çeker konusunda haklısınız, ama A serisini bu kadar gömmezdim ben şahsen.

Özellikle ön konsoldaki malzemeler C'deki gibi olsaymış, A Serisi sınıfında iç kalite olarak rakipsiz olacakmış, ama maliyet kaygıları hep tabii, kapıda kullanılan kaliteli plastiği, ön göğüste kullanmamışlar, kısmışlar.

Heryeri yumuşahtır efenim, o çok övülen A3'te ve V40'ta alt kısımlar serttir. (A3 ve V40'ı kötülediğim anlaşılmasın, böyle bir şey yapmam, sadece belirtme amacıyla yazıyorum)

4 araçtan sırasıyla birini alacak olsam, sırasıyla ilk olarak BMW 1, Volvo V40, Mercedes A, ve Audi A3'tür sıralamam. (A3 sonda, çünkü DSG'si eninde sonunda patlayacağı için temkinli yaklaşmak lazım)

Son cümlem için not: Yukarıda A3 ve V40'ı kötülemem dedim, A3'ü kötüledin diyecekseniz demeyin, aracı değil DSG'yi kötüledim.

• Yuh 41 ne lan kiyamet yakin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.