Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
47
Favori
71.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatta şu opsiyonlarda eklenirse benim için daha güzel bile olabilir beklemek.anahtarsız giriş çok kullanabileceğim benim için çok önemli donanım.mesela matrix farlar bunları otomatik msporta eklerlerse süper olur.

• zaten biraz daha beklersek haziran 2024'te yeni BMW 1 serisi gelecek. Bence şu an herkes alabildiği aracı alsın. sonrasına baksın. İlerde yeni seri ile değiştirirsiniz. Bende 2011 Audi A3 vardı. BMW 1 istiyordum. Ama bütçe çok yetişmedi zaman geçtikçe de kendi arabam ile alacağım araba arasındaki makas artıyor. Ben de 9 ay önce gittim 2022 Golf life aldım bir tane. Şu an kafam rahat araba fiyatları arttıkça benim arabam da değerleniyor. Temmuzda da BMW 1'ime kavuşacağım umarım

• valla aynen bende o düşüncelerdeyim hocam.ben zaten mevcut aracımdan çok ama çok memnunum.elime biraz nakit geçince hem yatırım olsun hemde seviyorum araba işlerini diye böyle bi yola çıktım.çok araba baktım bu süreçte bütün markaları gezdim.golften sonra beni hiç biri tatmin etmedi.ama bmw yi görünce ve içine binince aradığım arac bu dedim.kullanmak nasip olmadı.motor sesinden ve titreşiminden çok şikayet edenler olmuş.orasını hiç bilmiyorum tek soru işareti motor konusu şuan.eğer volkwagenin kullandığı 1.5tsi motoru kullanmış olsa gözüm kapalı benzinli alacaktım ama bmw nin benzinlisi yakıtta üzer beni diye dizel tercih ettim.umarım pişman olmam

• Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum. Merak ettiğim bir konu var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Aracı sipariş verirken 100 bin TL ön ödeme yapıyoruz. Geri kalan ödemeyi teslimat anında mı yapıyoruz yoksa teslimattan daha önceki bir süreçte mi talep ediyorlar? Bir de geri kalan parayı ödememiz için ne kadar süre tanıyorlar? Arabayı satmam gerekecek o yüzden soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan48 S kullanıcısına yanıt
    Aracı teslim etmeden önce alıyorlar. Proforma gönderiyorlar gümrüğe girdikten sonra. Yaklaşık 3-4 gün içinde ödemenizi istiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aracı satmak için süre kısaymış. Belki takas konusunda yardımcı olurlar. Peki gümrüğe girdikten kaç gün sonra aracı teslim alıyoruz?

Hocam eğer boşa düşen değil de kendi siparişiniz geliyorsa araç eşleştikten sonra üretimde/yolda/dağıtım merkezinde şeklinde takip edilebiliyor. Yolda gözüktükten yaklaşık 2 hafta sonra geliyor türkiye’ye.

Yani parayı birkaç gün içinde istiyorlar ama ne zaman isteyeceklerini de uygulamadan tahmin edebiliyorsunuz.

Ayrıca gümrüğe girdikten sonra birkaç gün sürüyor, ama zam dönemiyse bekletiyorlar sorun çıktı bahanesiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 11 Nisan 2023; 2:28:0 >

Gümrük işlerinde problem vs olmadığıını varsayarsak maks 3-4 gün sürüyor.

• Merhaba, bir anda telefonlarımız araca bağlanmamaya başladı. Cihaz silip tekrar yükleme deniyoruz ama silme çalışmıyor. Fabrika ayarlarına döndürmeden evvel öneriniz var mı?
    Dün sorunsuz çalışıyordu sabah, akşam çalıştırdığımızda ise bağlantı kuramadık bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corp8slave -- 16 Nisan 2023; 9:37:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bagajın solundaki kapak arkasında avadanlık bölümü var. Sizde hangi aletler var. Çeki demiri ve tornavida ?

• Takasa nasıl yaklaşıyorlar bilgisi olan var mı?

• NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    Harika yaklaşıyorlar. 2 sene önce 1 hafta sonrasında 400 bin liraya sattığım arabaya bir de biz teklif verelim deyip 240 bin lira teklif etmişlerdi :)

• burhan21 B kullanıcısına yanıt
    Eyvah eyvah

• NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    BMW 1.18i aracımı Vw için takas sormuştum. 2020 model araç için 1.080.000 civarı verdiler 10 gün önce. Geçen hafta 1250 ye sattım. Takas da düşük alıp araç üstüne ilave para istiyorlar bayiler 🫤

• 40 bin lira zam hayirli olsun. 1 serisi ozelinde calisanlarin cok sayida siparis gectigi soyleniyor. Umarim bizim araclardan once teslim alan bir tane calisan bilgisi alirim. Demek ki neymis firsatcilik bmw ye de bulasmis. Yazik

• M sport pakette gelen hi-fi ses sistemini volkswagen passat da standart gelen ses sistemiyle kıyaslayabilecek birisi var mı acaba? Passat a göre hi-fi ses sistemi nasıl. Bmw nin ses sistemi pek beğenilmiyor çünkü o yüzden merak ettim.

• ranegade95 kullanıcısına yanıt

test aracındaki başlangıç seviye ses sistemini

yükseklik ve kulak tatmini açısından beğenmedim.

sitede hifi ve harman kardon paket açıklamalarını aradım. tatmin edici bir döküman bulamadım.

hi-fi pakette daha çok hoparlör ve daha güçlü ses çıkışı var diye

ekletip sipariş verdim. sonuç: başlangıç seviye ses sisteminden çok da farkı yok.

volüm, ekolayzer, frekans tepkileri baz seviyedekine çok yakın.

müzik önemliyse, iyi bir kulağınız varsa , bütçe varsa harman kardon tavsiye ederim.

Bir makalede okumuştum. BMW’deki ses sistemleri 3 serisinden sonra farklılaşıyor diye yazıyordu. Yani eğer çok çok dikkatli biriyseniz 3’ü de tatmin etmeyecektir.

Hifi ile baz arasında ses yine fark edilebiliyor ama hifi ile h/k arasında pek farkedilir bir değişiklik yok gibi 1-2 serilerinde.

İngilizce linki ekliyorum detaylı anlatım için. 2 serisi ile 1 serisi aynı altyapıyı kullanıyor.

www.bimmer-tech.net
    Harman Kardon vs Hi-Fi vs Aftermarket Upgrade for BMW | BimmerTech
    https://www.bimmer-tech.net/blog/item/39-harman-kardon-vs-hi-fi-vs-standard-audio-for-bmw

But, here is the caveat - the Harman Kardon system present in 3, 4, 5 and 7 Series, X5 BMWs and others (listed under option S688A) is completely different to the S674A Harman Kardon option system which can be found in MINIs, 2-Series BMWs and i3s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 21 Nisan 2023; 11:23:23 >

• Kosiflerde şubat ayında m sport paket 118i için satış temsilcisi tarafından ön sipariş oluşturdum. Opsiyon olarak 18 siyah jant, shadow ve alcantara m sport tasarım koltukları eklettirdim. Fakat satış temsilcisinin mailden attığı bilgilendirme formunda m sport tasarım koltuklar yerine spor koltuklar yazıyor(normal m pakette gelen koltuğun ismi). Kendisine mesaj yoluyla sorduğumda evet eklendi görseli mevcut diyor fakat yazı olarak yok.

Acaba opsiyon gerçekten eklendi mi? Görseli bilgilendirme formunda mevcut fakat yazmadığı için bana eklenmeme ihtimali yüksek gibi geliyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Araçta en çok hoşuma giden şeylerin başında gelen alcantara koltuklar o yüzden biraz pimpirik yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 24 Nisan 2023; 3:20:22 >

2022 golf kullanıcısıyım. Geçen hafta ix3 alan bir arkadaşımın harman kardon olan arabasına bindim. ses sistemini test ettim. Evet ses sistemi kaliteli ama size dürüst olacağım benim golf aracımdaki ses kalitesi çok daha iyi ve tok. Hatta bu duruma çok şaşırdım. Koskoca BMW markasına para verip harman ekletiyorsun ama ses kalitesi standart golf sistemini geçemiyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.