Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
46
Favori
71.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu eklenen opsiyonlar gerçekten de keşke aracımda olsaydı dediğim şeylerdi. Nasip olmadı.

Bence Borusan’a bu konuda biraz baskı oluşturmak lazım. Kafalarına göre opsiyon koyup kaldırıyorlar. Hafta başında sipariş veren kimsenin ne suçu günahı vardı? Satış temsilcilerinin bile değişiklik geleceğinden haberi yok.

Babybmw sitesindeki açıklamalarda aracın siparişinden teslimine kadar olan süreçte bmw sitesinden takip ederken verilen kodlar var ve eğer aracınız üretime girmediyse sizin de aracınız üstünde istediğiniz ekleme-çıkarmayı yapabiliyor olmanız lazım. Maalesef ithalatçı firmamız bu konuda biraz ayak diriyor.

Örnek görüntüyü paylaşıyorum.
    YENİ BMW 1 SERİSİ F40

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Litityum kullanıcısına yanıt

Ben arayıp sordum ama cevap beni pek tatmin etmedi. Standart olan konfor erişim paketi olucak mı dedim kasımdan sonraki araçlarda olur o dedi. Dedim yeni gelen opsiyonları ekleyebiliyor muyum ona da teslimat tarihiniz değişir dedi ay söylemedi ama ben kasım tarihli olur diye anladım. Sizde sorup bilgi verirseniz çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi yeniden mi sipariş versem diyorum, benim de istediğim opsiyonlardı.

o gelince başka şeyler eklerler

sonra makyajlı gelir vs derken sonu yok bu işlerin :)

• mrhaba 23 ocak siparişinizin teslimatı için hangi tarihi verdiler

• mrhba siparişinizi hangi tarihte teslim alıcaksınız?

• lebu kullanıcısına yanıt

mrhaba siz ne zaman sipariş verdiniz?

• Merhabalar, teslim alan veya teslim tarihi netlesen var mi ?

Gecen gun st nisanda veririz muhtemelen dedi ama ne bir takip no var ne bir sey. Bugun yaklasik %5 zammi da yedik. Eur boyle giderse zamlarin devami da gelir.

• sitedeki fiyatın üzerine yeni zam mı geldi?

• Sitedeki fiyati bugun ya da dun guncellendi. Yaklasik 60-80 bin tl zam var.

• araç oluşturucudan girdiğimde herhangi bir değişiklik gözükmüyor.geçen haftaya göre bi 50bin fiyat artmış ama onuda anlamadım.anahtarsız giriş eklenmiş otomatik olarak.onun farkı mı yoksa zam mı gelmiş anlamadım?

• ranegade95 kullanıcısına yanıt

Merhaba, bugün İstinyeye gittim. Özetle yeni sipariş oluşturmak gerekir. Gelen araçta istediğiniz özellikler de olmayabilir dedi.

• 41hu367 4 kullanıcısına yanıt

Kasım2022 sipariş

mart2023 teslim

arada boşa çıkan 3 araç önerildi, renk ve hi-fi olmadığından pas geçtim. 200 bin fiyat artışına maruz kaldım.

Tavsiyem aynı anda 2 sipariş verin. İlk ne çıkarsa alın. Ona binerken konfigürasyon yaptığınız arabayı bekleyin.

• lebu kullanıcısına yanıt

ben 16 ocak sipariş verdim.ilk mart teslim dediler.bi araç boşa çıktı aradılar.renginden ötürü istemedim.mevcutta aracım olduğu için beklemek istedim.fakat sonra arayıp ağustosa kaldı dediler.o biraz sinir bozucu oldu.beklemek hiç sorun değil yeterki istediğim araç olsun ama aşırı zam geliyor.zaten bmw nin zam politikasını anlamış değilim.

• hocam ocak siparişi nasıl mart ayından ağustos ayına sarkar? Süre çok uzun değil mi? Benimki temmuzda gözüküyor o zaman biz yandık ki ne yandık Kasım'da falan alacağız aracı demek. Bu araba işleri iyice karıştı. Zaten şu an dolar artış beklentisinden dolayı aşırı hücum var bayilere. Nasıl olacak nasıl çözülecek bu süreçler bilmiyorum

• Ben de 16 ocakta siparis verdim. Bana hic farkli renk vs onermediler. Subatta belki veririz, martta veririze, martta veririz nisan 14 e oradan da bayram sonuna kaldi. Bakalim daha uzayacak mi.

• cedenver C kullanıcısına yanıt

diğer markalarıda gezdim.golf pevgeot onlar ne renk ne benzinli ne dizel hiç bi şey söyliyemiyorlar.önümüzdeki gelicek araçlar var ne çıkarsa dedi pevgeot golf rline böyle bi araç imkansız olduğu söylendi.audi a3sline çok zor hatta imkansız dediler.bmw seçmemdeki neden en azından istediğim araç gelecek.ama süreç sıkıntılı.benim aracım var o yüzden beklemede sıkıntı yok.

beni aradılar ilk önce bi araç boşa çıktı diye ben istemedim renkten ötürü.1 hafta sonra tekrar aradılar rusya nın uyguladığı ambargo yüzünden fabrika duruşa geçiyormuş.siparişiniz haziran kaldı dediler.zaten internet sitesindede teslimat tarihi ağustos yazarken bir anda kasım oldu.

• C-ReeD C kullanıcısına yanıt

sizin siparişiniz benzinli dizel sportline msport hangisi?

sizin siparişiniz benzinli dizel sportline msport hangisi?

nerede yaşıyorsunuz?

• Benimki benzinli sportline Ankara.

Sizin lokasyon ve siparis nedir?

Sitede teslimat icin yazan tahmini tarih o an on rez yaparsaniz tahmini araci alacaginiz tarih.

16 ocakta brn siparis verirken teslimat tarihi mayisti. Hatta subat ortasina kadar alinan siparisler mayisti. Sonra agustos ve daha sonra kasim oldu. Yalniz onlar bizim verdigimiz siparisler degil, olmamali.

ben kocaelinde yaşıyorum.dizel msport siparişim.ben o tarihleri hiç ciddiye almadım.satış temsilcisinin söylediğine göre hareket ediyorum.bana en son temmuz dediler.artık ondan sonrası için ne yaparım bilmiyorum.çok uzun yıllar bineceğim bi araç oluşturdum o yüzden bekliyeceğim sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.