< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (19. sayfa)
-
-
-
Benim ikinci siparişim, herşey istediğim gibi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Güzel gözüküyor, 135 e benzemiş 19 jant ve diamond mazgal ile. Emeğine sağlık. Fren grubunu da değiştirdin mi?
güzel görünüyor. Ben de hayırlısı ile aracımı alabilirsem ilk yapacağım iş piyano Black Diamond böbrek olacak
-
Merhaba, bu araçlarda hayalet ekran ve multimedya hırsızlığı oluyor mu?
-
06 nisanda mı sipariş oluşturdunuz.yoksa 6 nisanda aracınızı teslim aldınız?
-
fren grubu olarak birşey eklemedim parçaları çok maliyetli fren grubu ne kadardır bilmiyorum 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 nisanda araç üretime girdi ve aracın nisan sonu yada mayıs başında fatura kesileceği bilgisi verildi, o gün bu belgeyi paylaştılar.
sipariş ne zaman vermiştiniz?
-
Kasım da verdim siparişi
50.yıl logo ve konfor paketi eklememişler mi?
-
Şimdi farkettim evet 50 yıl logo yok. Konfor paketi standart diye biliyorum.
ben sipariş verirken konfor paketi diye bi paket yoktu msport donanımında.ama şimdi eklemişler.benim aracım henüz üretilmedi.gelir diye ümit ediyorum.ama 50.yıl logoda siparişimde gözüküyordu.oda gelmiyebilir öyleyse
-
Haftada 40 bin lira zam. Kabataslak mayis ayini 150 bin lira zamla gecirsek, araclar gelmeden 1500 u gececek (min fiyat). Ahlaksizlar
Nisan ayında veya yakın zamanda araç teslim alan olmadı mı hiç?
Tekrar zam mı geldi ? 🤔
Merhaba, yakın zamanda araç siparişi teslim alan ya da alacak olan var mı? Varsa ne zaman sipariş vermişti acaba?
28 Şubat'da Temmuz tahmini teslim siparişim var. Hiç ses seda yok. Beklemiyorum da zaten. Haziran gelince sorgulamaya başlayacağım. Mantıken Haziran içinde en azından eşleşme olması gerekiyor. Sizce Temmuz'da teslim edilir mi 1 serisi için duyumu yada bilgisi olan var mı son zamanlarda?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X