Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
46
Favori
71.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam zaten konfigüre ettiğiniz araç birebir üretime girmiyor. O zamanki duruma göre (stok vs.) yaklaşık olarak bir şey geliyor. Renk tutuyor sadece, geri kalan şansınıza :)

Ben 6 ay önce sportline f44 sipariş etmiştim. Araç üretime girdi diye şubatta bilgi formu gönderdiğinde normalde sportline olmasına rağmen m sport direksiyon eklenmiş, h/k ses yerine hifi konulmuş, comfort access de hiç yoktu.

M Sportlara zaten kafadan alcantara ekliyorlar diye biliyorum normaline hiç denk gelmedim. Ama dediğim gibi zaten çok da özelleştirmiyorlar.

Başka türlüyse de en azından benim tecrübem bu şekilde oldu (boşa düşen ve öyle teklif edilen araç değildi)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    YENİ BMW 1 SERİSİ F40

• Benim ikinci siparişim, herşey istediğim gibi geldi.

• Arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım aracıma yeni ses sistemi uygulaması için bilgi toplama amacıyla geziniyordum, foruma denk geldim sorularınız var ise alabilirim biraz iddialı olucak fakat araçla alakalı neredeyse mekanik, elektronik herşeye hakimim araçta biraz değişiklikler yaptık yorumlarınızı bekliyorum saygılar..
    YENİ BMW 1 SERİSİ F40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrak0619 -- 25 Nisan 2023; 9:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel gözüküyor, 135 e benzemiş 19 jant ve diamond mazgal ile. Emeğine sağlık. Fren grubunu da değiştirdin mi?

• güzel görünüyor. Ben de hayırlısı ile aracımı alabilirsem ilk yapacağım iş piyano Black Diamond böbrek olacak

• Merhaba, bu araçlarda hayalet ekran ve multimedya hırsızlığı oluyor mu?

• 06 nisanda mı sipariş oluşturdunuz.yoksa 6 nisanda aracınızı teslim aldınız?

• m_albat M kullanıcısına yanıt

fren grubu olarak birşey eklemedim parçaları çok maliyetli fren grubu ne kadardır bilmiyorum 😀

• 41hu367 4 kullanıcısına yanıt
    6 nisanda araç üretime girdi ve aracın nisan sonu yada mayıs başında fatura kesileceği bilgisi verildi, o gün bu belgeyi paylaştılar.

• sipariş ne zaman vermiştiniz?

Kasım da verdim siparişi

• 50.yıl logo ve konfor paketi eklememişler mi?

Şimdi farkettim evet 50 yıl logo yok. Konfor paketi standart diye biliyorum.

• ben sipariş verirken konfor paketi diye bi paket yoktu msport donanımında.ama şimdi eklemişler.benim aracım henüz üretilmedi.gelir diye ümit ediyorum.ama 50.yıl logoda siparişimde gözüküyordu.oda gelmiyebilir öyleyse

• C-ReeD C kullanıcısına yanıt

Haftada 40 bin lira zam. Kabataslak mayis ayini 150 bin lira zamla gecirsek, araclar gelmeden 1500 u gececek (min fiyat). Ahlaksizlar

• Nisan ayında veya yakın zamanda araç teslim alan olmadı mı hiç?

• Tekrar zam mı geldi ? 🤔

• Merhaba, yakın zamanda araç siparişi teslim alan ya da alacak olan var mı? Varsa ne zaman sipariş vermişti acaba?

• 28 Şubat'da Temmuz tahmini teslim siparişim var. Hiç ses seda yok. Beklemiyorum da zaten. Haziran gelince sorgulamaya başlayacağım. Mantıken Haziran içinde en azından eşleşme olması gerekiyor. Sizce Temmuz'da teslim edilir mi 1 serisi için duyumu yada bilgisi olan var mı son zamanlarda?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.