Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
46
Favori
71.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın kendi navigasyonunda hiçbir şekilde trafik bilgisine erişemiyoruz değil mi :(. Göstergedeki harita çok kullanışlı ama trafik bilgisi olmayınca istanbulda kullanılmıyor.

Babamdaki honda civic bir şekilde trafik bilgisi alıyordu. Bağlanan telefondan diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litityum kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Ne yazik ki ulkemizde Connected Drive acilana kadar erisemezsiniz. Connected Drive ile guncel yol bilgisinden tutun hava durumu ve mail uygulamalari dahil bircok seyi gorebilirsiniz. Umarim ilerleyen zamanda gelecek. Bunlarsiz bu sistemlerin hic anlami kalmiyor.  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Umarım hocam. Bir yolunu bulup çözseler çok güzel olur. En azından telefon üzerinden internet bağlantısı olsa çok iyi olur.

• C-ReeD C kullanıcısına yanıt
    Bende zamı yiyenlerdenim. Bende çok zorladım geri adım atmadılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gecmis olsun size de :).

Bugun odemeyi tamamladim. Haftaya sali-cars teslim edecekler.

Hayırlı olsun sizede, bizde şimdi tamamladık ödemeyi. Teslimatı hiç konuşmadık sadece parayı konuşuyoruz. Önümüzdeki hafta teslim alırız diye düşünüyorum 😀

• Hayırlı olsun. Kredi kullandınız mı hiç?

Hocam hangi bayiden sipariş verdiniz ve sipariş tarihiniz nedir

100000 tl kullandım, araba geliyor dedikten sonra gelen zam için kredi çektim. 😕

• ranegade95 kullanıcısına yanıt

Hocam 16 Ocak, Borusan Ankara bayiilerinden biri

Edit: okunmustur diye bayii ismini sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-ReeD -- 20 Mayıs 2023; 18:32:16 >

Hocam arka kapilarda kapi ici ambiyans isigi var mi ?

Sari sitede 2022 model ve ustunde yok gibi gorunuyor. Sanirim kaldirmislar.

Bir de arka koltuk icin bmw nin orjinal tableti vs var mi bilen lutfen yazsin. Uzun yol icin bizim ufakliga ya orjinal tabletini taktircam ya da tablet tutucuyla bu isi halletcem

Bana nasıl oluyor da kosifler 20 Şubat siparişe temmuz teslim süresi ama ekim ayında üretimi olucak çünkü 1 ve 2 serisinin üretiminde sorun var diyor anlamadım gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 21 Mayıs 2023; 22:43:58 >
  • Aracı bana site fiyatından yaklaşık 25000 tl daha yüksek fiyatla fatura ettiler. Böyle bir durumla karşılaşan varmıdır? Sitenin güncel olmadığını söylüyorlar.

• Makyajlı kasa için lansman olur mu acava. En erken sıraya girenlerden olmak istesek mesela.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de aynı durum. Ekran görüntülerini aldım. Şikayetimi edeceğim. Bir şey çıksa çıkmasa da deneyelim bari.

Bende şikayet edeceğimi söyledim, borusanı aradım dönüş bekliyorum. Borusan da birşey yapmazsa cimer e yazmayı düşünüyorum. Liste fiyatı ile faturalanan fiyat farklı sonuçta.

• Konfigüratör ile mi bakıyorsunuz? Öyle ise orası güncel değil evet. Bir de fatura üzerinde detaylara bakın tescil masrafı vs mutlaka açıklaması vardır. Ya da aracın ufak da olsa bir ekstrası olabilir.

• mrmillionaire M kullanıcısına yanıt
    Fiyat listesindeki rakamlara görede yüksek çıkıyor. Yani aracın donanımsız fiyatıda yüksek yazılmış faturada. Tekrar aradım borusan ı dönüş bekliyorum. Hesabıma göre 45000 tl fark var.

Hocam ambiyans ışığı yok ancak kapı mandallarında aydınlatma ışığı var.

• Merhabalar,

Acaba aracta acc icin gerekli donanim(radar vs) var midir? Yeni siparis edilen araclarda acc opsiyonel olarak alinabiliyor. Bu opsiyonun sonradan aktiflestirilmesi bir sekilde mumkun mu diye soruyorum. Ornegin ingilterede gerekli donanim varsa connected drive uzerinden alinabiliyor: https://www.bmw.co.uk/en/shop/ls/dp/ACC_Offer_gb. Turkiyede connected drive yok ama merakimdan soruyorum.

Bir de gizli ozellik ya da diger ekstralar icin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi? Borusan ya da herhangi bir servis ekstra bir seyler yapiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.