Güncel fiyatı belli oldumu aracın. Benim 1185 liraya aralıkta verdiğim sipariş 1500 olmuş 🤯 116 d m sport < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (15. sayfa)
-
-
sipariş oluştur kısmında 1332 olarak çıkıyor, indirim yokmuş. liste fiyatından satılacakmış.
şubattaki %5 zam, malesef euronun düşüşüne rağmen indirim olarak yansıtılmıyor.
-
Ben ön rezervasyon oluştururken st bana nisan gibi gelir demişti fakat sitede tahmini teslimat temmuz yazıyordu. Şimdi araç oluştura baktığımda tahmini teslimat kasım yazıyor. Bu durum bizi etkiler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 6 Mart 2023; 3:17:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ben de 16 Ocak'ta ön rezervasyon yaptırdım. Ben ön rezervasyon yaptırırken ekranda teslimat için Mayıs yazıyordu. ST Mart-Nisan gibi gelir hatta şubatta bile araç çıkabilir demişti. Geçen hafta içi konuştuğumuzda Şubatta hiç 1 serisi gelmedi Martta çok adette bekliyoruz diye bir bilgi verdi. Deprem bölgesindeki siparişler de büyük şehirlere yönlendirilecekmiş. Nisan ortasına kadar gelir diye tahmin ediyorum.
Siparişim 118i sportline + skyscraper grey
C segmentte Golf 7 ve önceki kasa Audi A3 sahibiydim. Mercedes A serisini de 2 gün test etme fırsatım oldu (A200 sedan). 1 serisini yalnızca test sürüşü güzergahı kadar denedim.
A3 golf'ten bir tık sert ama çok daha tok bir araba. Güncel A3 malzeme kalitesini hiç beğenmedim. Test sürüşü de yapmadım. Mercedes A200 ise ne konfor ne kalite anlamında tatmin etmedi. Hem sert hem tangır tungur. Ön tamponu o kadar yere yakın ki sitenin içinde hiçbir arabanın sürtmediği yerlerde tamponu yere sürtüyor. Dizayn anlamında içi dışı çok güzel fakat ben kullanırken içinde iyi hissetmedim.
1 serisi iç malzeme kalitesi önceki kasasına göre çağ atlamış. Arkadan itiş önden çekiş kıyaslamasına hiç girmeyeceğim. Sürüşü A3 sertliğinde. Tok ama sert. Donanımları da hoşuma gitti. Bir de bu dönemde en azından adınıza bir ön rezervasyon yapan bir marka BMW. Mercedes Kasım'dan beri araba yok çekiyor, Audi Nisan'a kadar satışa kapalıyız diyor. VW'de tanıdığınız yoksa araç alamazsınız. Peugeot, Opel vs'de fiyat listesi üzerine 100 bin lira isteniyor. BMW şimdilik doğru yolda gibi.
İyi haftalar,
-
Teşekkür ederim, sizlere de şimdiden hayırlı olsun. Umarım en kısa sürede sahip olursunuz araca. My bmw uygulamasına çok güven olmuyor. Geç güncellendiği oluyor. Ben aracı teslim alırken hala 10-12 gün diye ekranda yazı vardı.
-
Teşekkür ederim hocam .umarım dediğin gibi erken teslim alırım aracı. İlk sipariş verirken araç fiyatım 1185 di şimdi 1500 olmuş.her geçen gün zam geliyor.
hocam siparişiniz şimdiden hayırlı olsun bence doğru tercih yapmışsınız. A3 a200 ve golf bmw nin yanına dahi yaklaşamaz.
1.16 ların lastikler ne marka geliyor acaba
selam herkese, ben de yaklaşık bir ay önce siparişi geçip sıraya girenlerdenim. 1.18i M Sport sırası bekliyorum. Bekleyen herkese hayırlısı olsun. Size bir sorum olacak. Şu aki golf aracımda anahtarsız giriş var ve bence çok güzel bir özellik. 1 serilerinde yok maalesef. 2 serisinde Comfort Access paketi olarak seçilebiliyor. 1 serisine sonradan retrofit olarak takılabiliyor mu? Bilgisi olan var mı?
-
Eklenebiliyor fakat borusan yapmıyor, dışarıdan yaparsanız da garantiyi bozduğunu söylemişti st
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Ben instagramda @by_fuat_ diye bir hesaptan teklif almıştım ancak yaptırmadım. Aracı aktif olarak eşim kullanıyor. O da gerek yok dediği için uğraşmadım. Kendisi fabrikasyon işlem yaptığını, bu işlemde kesme, kablo çekme gibi işlemler yapmadığını söylüyor. Ama ulaşıp aklınızdaki soruları sorabilirsiniz
-
Ben fuat’da yaptırdım hocam. 2 sene olmuştur. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Kablo mecbur çekiliyor, kapı eşiğindeki plastik aksamın altından. Kapı kolundan Torpido altı sigorta girişine bağlanıyor. Ben başında bekledim yaparken , işçiliği iyi herhangi bir zarar vermedi. Garanti olayında ben sorun yaşamadım. Hatta garantilik durumda oldu hallettiler. Kimse farkına varıpda sormadı bile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Yakın zamanda aracı üretime giren ya da teslim alan var mı? Varsa ne zaman sipariş vermişti? Ben 23 Ocak'ta sportline benzinli için sipariş verdim. Sipariş verdiğimde teslimat mayıs gözüküyordu.
-
kasımda sipariş vermiştim, 5-10 güne teslim alırım sanırım
-
Selam hocam aracınızın durumu ne biliyormusun? Türkiye’ye giriş yaptimi? Benim siparişim 4 hafta olacak hala Almanya’da yükleme sırası bekliyor diyorlar.
giriş yapmış.
ayda kaç defa gemi geliyor, her gemide kaç araç oluyor.??
yoksa arabalar limanda yada avm otoparklarında bekleyip yeterince olgunlaşınca mı bizim bayiye geliyorlar???
konulara hakim birisi bizi aydınlatsa keşke.
-
bu bilgiyi nereden aldın hocam? Aracı kosfirlerdenmi yoksa borusandanmi sipariş ettin? Dediğin gibi araca tekrardan zam gelecekse bilerek geciktiriyor olabilirler
kosiflerden sipariş, tekrar zam olacağını zannetmem, euro düşüşte. indirim yapmamaları dolaylı zam sayılır zaten.
-
Dostum sana zahmet aracı teslim aldığında bana burdan haber verirmisin. Çünkü Senin teslim aldığın zamandan en fazla 2 hafta sonra benimde teslim almam lazım gibi.
Merhaba herkese, bende 2021 Golf8'den 2023 F40'a gecmek istiyorum ancak bu "BMW hayalet gosterge hirsizligi" konusunda cok suphelerim var cunku bir kac tanidigimizin calindi maalesef. Bu konuda, bir bilginiz var midir ? 2023 modellerde buna bir onlem aldi mi BMW ? Yada 1 serileri diger modeller kadar kolay sokulememe durumu var midir ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X