Teşekkür ediyorum) Şirket aracı megane, önceki kişisel araç da 208'di. Bu araçlar bu mantıkla çalışırken acaba bmw de bilmediğim bir ayar var mıdır diye sorasım geldi. Çok dert değil böyle idare edeceğiz artık |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (14. sayfa)
-
-
Merhabalar,
Ben de 0 1.18i Msport almayı düşünüyorum. Dün bayiden araştırma yaptım ve 2 ay içinde araç geleceğini söylediler. Aracı açıkçası çok beğendim görsel olarak. Rakam da bütçeme uygun olacak gibi.
Bazı kişilerden aracın 3 silindir olduğu için iyi olmadığını, gitmediğini, start-stopta falan silkeleme yaptığını ve buna benzer teknik kötülemeler duydum.
Kullananlar görüş bildirebilirse çok sevinirim.
-
2,5 senedir kullanıyorum. Start stop açık kullanıldığında titreşim mevcut.ben kapalı tutuyorum. O da haliyle 3 silindirden kaynaklı. Gitmiyo konusu , kişiye göre değişir. Kime göre neye göre olduğuna bakmak lazım. 200 hp bi araçtan geçtiğinizde gitmiyo diye düşünebilirsiniz. Tork biraz daha yüksek olabilirdi. Benim 3. Bmw aracım , daha önce Bmw kullanmadıysanız sert gelebilir muadiillerine göre. O da sportif karakterinden dolayı. İmkan varda deneme sürüşü yaparsanız soru işaretlerini giderebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 serisini sordunuzmu ne zaman geliyor diye….aracın şanzımanı çok iyi olduğu için 140+10 daha ekleyebilirsiniz 0-100 8.6 bence gayet yeter tabi gönül ister 7 saniye olsun…tek sıkıntı haziran makyajlısı tanıtılcak Eylül de Türkiye ye gelir biraz içi baya değişecek tabi fiyatı şuana göre zamlanır…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haziran'da hangi araca makyaj geliyor? Kaynak var mı bu konuda ?
-
Yabancı basın temmuz 2019 da tanıtılmış 2023 Temmuzda 4 sene olucak 7 sene satılacak araç ne zaman gelmesini bekliyorsun kaynak olmasa….
Makyaj gelmeden kasa değişimi bekleniyor 2024'te. Şu an istihbarat bu yönde. Bekleyip göreceğiz
-
Dizeli güzel . Şanzımanla güzel konuşuyor. Tavsiye ederim
Bayi ile konuştum. Yeni 1 serisi ve 2 serisi belki 2023 yılında tanıtılacak ama Türkiye'ye gelişi Ağustos 2024 dedi. Yani 1.5 yıl var daha.
-
Merhabala 1 hafta önce st tarafından araç siparişi oluşturuldu gelen mailden ödemeyi yaptım bekleme aşamasına geçtim. Bmw nin sitesinden veya uygulamasından sipariş sürecini görebiliyormuşuz fakat bende giriş yapabileceğim herhangi bir kullanıcı şifresi vs yok. Bu giriş işlemini nasıl yapabilirim
Hayırlı olsun. Uygulamayı indirip email adresinizle kayıt olduğunuzda siparişlerim bölümünde görünür. Fakat araç eşleşmesi olup aracın üretime girmesi gerekiyor şu an yaptığınız ön rezervasyon, sipariş değil.
selam arkadaşlar aralık ayinda siparişini geçtiğim araç BMW uygulaması üzerinde 3 haftadır üretimde gözüküyor . Kosifler otoda araç yükleme sırası bekliyor diyor. 3 hafta oldu ama bi ilerleme yok . Daha ince bu şekilde sipariş bekleyen oldumu? Normalmi yani ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunamist06 -- 1 Mart 2023; 22:36:53 >
Yani daha zaman geçmesi lazım görebilmek için. Çok teşekkür ederim :)
-
Ben de kasımda sipariş vermiştim hala bekliyorum
mart 10 gibi gümrüğe inermiş dediler
En iyi ihtimal olarak söylüyorum. Sizlere teslimat için söylenen ay ne ise o aydan 1.5-2 ay çıkarın. Sistemde yaklaşık o zaman görmeye başlarsınız
Asagi yukarı aynı zamanda gelir o zaman. BMW turkiye uygulamasında ne gözüküyor peki?bende hala üretimde gözüküyor ancak Kosifler yukleme için sıra bekliyor diyor.
Hocam BMW turkiye uygulaması sipariş durumundan gözüküyor siparişim
Siparişi ben oluşturmadığımdan göremiyorum
Hocam benim siparişde,
19.09.2022 de üretimde gözükmeye başladı
27.09.2022 de yolda gözükmeye başladı
13.10.2022 de dağıtım noktasına ulaştı yazdı
23.10.2022 de teslim aldım.
Dağıtım noktasına ulaştığı tarih ile teslim aldığım tarih arasındaki 10 günlük süre gümrükte bandrol sebebiyle oldu. Normalde 18.10.2022 de teslim alacaktım. Umarım hızlıca kavuşursunuz
Çok enteresan siparişin üretim aşamasından teslimatı na kadar 1 ay süre geçmiş. Benim siparişim 20 günden beri üretimde gözüküyor ancak kosifler oto yükleme sırası bekliyor diyor anlamadım niye bu kadar uzun sürdü. Senin aracında hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X