< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litityum -- 5 Ocak 2023; 8:37:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (12. sayfa)
-
-
Selamlar, aracın ilk bakımı (yağ bakımı diye geçiyor) geliyor, 2000 km kaldı. İstanbul'da servisler arasında öne çıkan var mı, atıyorum fiyat farkı vs? Bir alternatif soru piyalepaşadaki yetkili servis hakkında yorumu/tecrübesi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk bakım için süre ve km ne olmalı, daha önce 15 ay veya 15000 km hangisi önce ise getirin demişlerdi, şimdi 18 ay veya 15000 km diyorlar ve aracın uyarı vermesini bekleyin diyorlar .
aracım 15 aylık ve 4000 km de ve uyarı vermedi ne yapmalıyım karar veremedim.
Bilgi veren olursa sevinirim.
-
Süre olarak da kilometre olarak da hangisi daha yakınsa servis uyarısı sistemde belirecektir. Öncelikle sarı uyarı ⚠️ olarak az kaldığını, eğer bakımı yaptırmazsanız kırmızı uyarı 🚨 ile en kısa zamanda servise gitmeniz konusunda araç sizi ikaz edecek. 18 ay / 15.000km olması lazım bakım döngüsü ama sizin araç kullanım tarzınıza göre kısalabilir/azalabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sen sadece araca uy. Zaten km dolduramazsan yıldan kaynaklı araç yine uyarı verecek.
bende araca uyma konusunda hem fikirim. ama iletişim kurduğum farklı yetkililer farklı bilgi verince tereddüt ettim
-
tşk ederim
-
Merhabalar yeniden,
Bugun Borusan Istinye'ye gittim. Anladigim kadarıyla online sipariş vermek ile bayiden vermek arasında bir fark bulunmuyor. 1 serisi icin de çok sipariş olmadıgı icin siparişini de iptal eden pek olmuyor dedi. Farklı bayilerden söylemenin bir farki var mi sizce?
M Sport paketinin sanırım sadece kozmetik farkları var. Fonksiyonalite olarak bir farki yok diye anladım. M Koltuk pek rahat gelmedi sanki.
Bu süreçte dikkat etmem gereken bir şey var mi? Bir daha sipariş verecek olsanız neye dikkat ederdiniz?
Bulunabilirlikleri de göz önüne alınca Audi A3, A200'e kıyasla 1 serisi almanız icin ne etkili oldu? Su anda aracım olduğu icin mayısa kadar beklemek pek problem degil. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim.
-
Kendi adıma cevap vereyim hocam.
En çok sirkülasyonun olduğu bayiden sipariş vermek veya online üzerinden sipariş verilecekse bayi seçimini istinye olarak seçmekte fayda var. Araç iptalleri daha çok oluyor çünkü. İptal olan siparişler bir havuzda toplanmıyormuş öğrendiğim kadarıyla.
M sport paketin farkı kozmetik hocam. Aracın detaylarını öne çıkardığı için ben tabsiye ederim. M sport paket seçseniz bile M koltuklar yine opsiyonel oluyor, onu dahil etmeyebilirsiniz. (Şu anki 1 serilerinde koltuk ısıtma opsiyonu olmadığı için kışın alcantra koltuğa oturduğunuzda o buz gibi soğuk etkisini yapmıyor, yazın ne olur bilemem ama)
Ses sistemi olarak hifi yeterli ama imkan dahilinde harman/kardon u da değerlendirebilirsiniz.
A200 ve a3 e kıyasla görsel açıdan daha başarılı buluyorum 1 serisini. A3'ün iç hacmi bana daha küçük ve basık gibi gelmişti. A200 için bir tecrübem olmadığı için hatalı bilgi vermek istemem.
-
Teşekkürler hocam. İzlediğim videolardan anladığım kadarıyla 1 serisinin malzeme kalitesi a3 ve a200’den daha iyi. Bunun yanında a3 de hoşuma gidiyor ancak bulması çok zor sanırım. Bmw’de en kötü sıramı bekler alabilirim diye düşündüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar yeniden rahatsız ediyorum,
Tasarımları biraz daha kurcaladığımda antrasit tavan biraz iç boğucu geldiği ve Storm Boy rengi çok hoşuma gittiği için Sportline tercih edeceğim sanırım. Opsiyonlar konusunda anlamadığım bir iki şey var.
Bu ne oluyor acaba? Seçmediğimizde nasıl bir süspansiyon oluyor?
Bu ikisinin farkı tam ne oluyor acaba? Yolcu koltuğu da mı elektrikli oluyor?
Ses sistemi olarak kendi sistemi nasıl? Hifi kesinlikle alınmalı mı? Harman Kardon açıkçası çok pahalı geldi.
-
Ses sistemi konusunda tamamen zevklere gore degisir ama BMW ses sistemleri genel olarak kotu. Aracimda(F40 degil) çip krizinden dolayi opsiyon iptali yapildi ve HiFi ile teslim edildi. Hic memnun degilim, gerekli parcalari satin aldim, ses sistemini degistirecegim ama genel olarak ses sistemini aracla birlikte alinca daha ucuza geliyor. Sonradan degistirmek daha masrafli.
-
Hocam tüm araçlar standart süspansiyon geliyor zaten. Muhtemelen siz o arayüzde seçmeseniz de bir şey değişmeyecektir.
Evet ikinci seçenekte ön yolcu koltuğu da elektrikli olmalı. Ben m sport koltuk aldım, ön iki koltuk elektrikli, şoför koltuğu 2 hafızalı. Eğer fiyat düşsün diyorsanız olmasa da olur. Hafızalı sürücü koltuğu önemli olan.
Hifi bana da zayıf geldi özellikle baslar çok başarısız ama sesler genel olarak temiz geliyor. Harman kullanmadım ama eski aracım f20 daha tok sesler veriyordu sanki.
@husNUKE @lieut_gkhn Cevaplarınız için teşekkürler.
Önemli olan hafızalı koltuk bence de. Hafıza olmadığı sürece elektrikli olması o kadar da önemli değil. Çok gümbür gümbür müzik dinleyen birisi değilim, HiFi bana yetecektir diye anlıyorum.
Muhtemelen pazartesi renk ve HiFi seçip siparişimi vereceğim. Kaporayı Kredi kartı ya da nakit olarak göndermenin çok farkı oluyor mu?
-
Kapora için ikisinin de farkı yok aslında. Havale/eft için açıklamaya ne yazacağınızı sizinle irtibat kuran st söyleyecektir. Sonra da dekontu o st’nin mailine göndermeniz yeterli olur. Kredi kartı daha basit demişti benim st ama o kadar limitim yoktu. Önemli olan ön ödemenin tek işlemde yapılması yarısı karttan yarısı havale veya birden fazla havale işlemi olmuyor bildiğim kadarıyla.
Arkadaşlar konfor erişim için fiyat alan veya sonradan taktırabilen var mı? Dışarıdan yaptıran varsa orjinalini takıyorlar mı? Garantiyi bozuyor mu? Teşekkürler
Siparişimi verdim gitti, bekleyiş başlasın bakalım :) Storm Bay renk, Hifi Ses sistemi Sport line seçtim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litityum -- 23 Ocak 2023; 11:46:59 > -
Hadi hayırlısı olsun. Storm Bay renk de çok hoş görünüyor. Haberlerinizi bekliyoruz 👍
Sabah bende siparişimi verdim 1.16d m sport için. Verirken tahmini teslimat mart yazıyordu. Şimdi kontrol ettiğimde haziran olmuş.
-
Hayırlısı olsun hocam. İnşallah daha erken gelir araçlar. 2023 üretim slotları da dolmaya başlamış demek ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X