Hayırlı olsun hocam. Satış temsilcisiyle konuştuğumda 2023 model araçları mayıs haziran gibi teslim etmeyi planlıyoruz dediler. Sizin arka planda ne değişti bilmiyorum ancak muhtemelen yeni model araç gelecek size de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (13. sayfa)
-
-
Sizede hayırlı olsun hocam benzer zamanlarda teslim alacağız gibi.2023 fiyat listesinden sipariş verdim diye düşünüyorum bmw 1 serisinde 2022 fiyat listesini kaldırmış. 2023 fiyat listesinde 1 kasayı görüntüleyebiliyoruz. Umarım araçlar Nisana kadar gelir.
-
Yeni siparişler için temmuz 2023 tarihini veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar;
Yaklaşık bir hafta önce 2019 118i first edition m sport bir araç aldım. İlk defa bir bmw aldığım için multimedia sistemine de pek aşina değilim. Tüm konuyu inceledim ama yine de tam kavrayamadım.
Aracın üzerinde standart ekranlar var anladığım kadarıyla Nbt evo id6 sistemi oluyor. Bu sistemde android auto kullanmak için ne yapmalıyım, bir yerde interface uygulamasından bahsediliyor bunun için de bir modül eklemesi yapılıyor, herhangi bir modül eklenmeden sadece yazılım ile android auto çalıştırılamaz mı merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Bugün bayiyi aradim mart teslim aracım için bir gelişme var mi diye. Henüz şubat stoklari bile açıklanmamis. Mart gibi tekrar bilgi için arayacağım. Bu bekleme işi amma zor iş. 😂
Selam arkadaşlar 2022 Aralık ayinda 116 d siparişim oldu Kosifler otodan bana şubat ortası gibi teslim olunur dedi ancak BMW nin kendi sitesinden sipariş durumunu kontrol ettiğimde herhangi bi bilgi çıkmıyor. 2022 model ilk araçlar ne zaman Türkiye’ye gelecek bilen varmi?
Merhaba, ben 08.09.2022 de sipariş verdim en son görüşmemde bana söylenen mart ayında gelebileceğiydi. Kesin tarih veremiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam senin siparişin bayağı eskiymis. Sana mart dedilerse benim siparişim hazirana gelirse iyidir :)bana söylenen Şubat falan hikaye o zaman .
Garantiyi bozuyor eylülde 6 7k civarında fiyat almıştım diye hatırlıyorum. (bulamadım tekrar)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine zam gelmiş %4 galiba
Geçen hafta cuma günü geldi zam. Yüzde 5
alıp da pişman olan var mı?
1.16d
güncel fiyat 1332
-
1.16 d değilde 1.18 i kullanıcısıyım araba gayet güzel herşeyiyle . tek bir sıkıntısı var. Trafik esnasında gaza bastığınızda 20 km hızla yaklaşırken ayağınızı gazdan çektiğinizde gemi gibi ileri geri sarsıntı yapıyor. Sayısızca servise götürmeme rağmen doğru düzgün bir çözüm bulamıyorlar. Alıcılar bunu göz önünde bulundursunlar.
Yaklaşık iki aydır 116d kullanıyorum. Eski aracım da f20 116d manuel vitesti. Öncelikle araç kullanım olarak gerçekten keyifli. 130 km/h hızı hiç geçmedim şimdiye kadar. Eski aracıma göre bir tık fazla yakıyor diyebilirim sadece.
bimmertoday deutschlandBMW 1er Facelift 2023: Erlkönig-Video zeigt M135i F40 LCIhttps://www.bimmertoday.de/2023/02/21/bmw-1er-facelift-2023-erlkonig-video-zeigt-m135i-f40-lci/?fbclid=IwAR1eBduAXXPm3jUl-zLONcekoFiVXMFXGJ7JQL3-aV2fcgUf0ZsOnWwFXqs
Site Almanca ama çeviri kullanılabilir. Videoda makyajlı 1 serisinin kış testleri yapılıyor sanırım. İlgilenen olursa diye bırakayım. (Bu arada sitede 2023 yazıyor ama videoda 2024 yazıyor)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2024 model olarak ağustosta üretime başlarlar. Avrupada bizde de eskiden olduğu gibi model yılı ağustosta değişiyor .
-
Merhaba bir sorum olacak. 118i f40 kullanıyorum. Araç ile harekete başlayınca otomatik kapıları kilitliyor. Arabadan inmek için sürücü kapısını açtığımda diğer kapılar ve bagaj hala kilitli oluyor. Bagajdan veya arka kapıdan bişey almak için anahtardab veya araç içinden kilit açma tuşuna basmam gerekiyor. Ben istiyorum ki aracı stop ettikten sonra sürücü kapısını açtığım an bütün kapıların kilidi açılsın. Bunun bir yolu var mıdır? (Araç stop edildikten sonra kilitler otomatik olarak açılsın seçeneği var ama benim istediğim bu değil.)
F40 LCI değil de F70 yeni kasa olarak 2024'te gelmesi bekleniyor, şu anki istihbarat bu.
Tabii yeni tip ekran vs. gelecektir ama asıl gelişmenin elektrik-hybrid konularında olması daha muhtemel yeni kasa ile. Belki de full elektrik model gelecektir.
Mesela 3 serisi için 2027'de değişim bekleniyor ve mevcut kasada full elektrik olmayacağı söyleniyor. Ondan önce 1 serisi elektrikli olur mu, göreceğiz.
-
Araç stop ettiğinde tüm kapı kilitlerinin açılması var hocam. Bahsettiğiniz gibi aracı stop ettiğinizde kapıların kilitli kalması, sürücü kapısını açtığınızda diğer kapıların kilitlerinin otomatik açılması durumunu hiç duymadım maalesef
Evet hocam bu konuda da tahminler mevcut. Tamamen elektrikliye geçmek için de kasa değişimi gerekir sanırım (bataryaların konumu, ağırlık dağıtımı vs bir sürü mühendislik hesaplaması vardır)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X