runflat lastik benim araçta, bende de yok. |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (54. sayfa)
-
-
Arkadaşlar,
Araç köpeğe çarpmış. Çok şükür hayvanda birşey yok. Araçda hiç birşey yok. Fakat bizim kaput nasıl kapanacak onu bilmiyoruz.
Bu konuda yardımınızı rica edeceğim.
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalgul -- 30 Aralık 2024; 18:50:44 > -
Yaya korumasi acilmis bildigim kadari ile bunu servis yapabilir ve biraz masraf cikabilir
-
Geçmiş olsun. Kaput fişekleri patlamış. Serviste yenisi ile değişmesi gerekiyor sanırım bunların tamiri olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afergan -- 31 Aralık 2024; 13:46:8 > -
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
herkese merhabalar 2020 model 118i almayı düşünüyorum kronik bir problemi var mı cevaplarsanız sevinirim veyahut dizel al dermisiniz hangisi daha sorunsuzdur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan63 -- 5 Ocak 2025; 17:13:43 > -
Merhabalar çok keyifli bir araç duruşu gidişi tatmin ediyor ama kullanıp öyle alın. Ben yeni sattım 118 i . Eğer takıntılı biriyseniz zorlanabilirsiniz. Benzinli için söylüyorum bunu dizelini bilemem. Aşırı sarsıntılı çalışma, düşük viteslerde kararsız kalıp öne arkaya atma vb. Ben aracı sportline alıp m pakete çevirmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEK02844 -- 6 Ocak 2025; 9:16:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 yıl f20, bir yıldır da f40 kullanıyorum. Her iki aracımı da sıfır ve m sport ve benzinli olarak aldım. Her iki modelde de ben zerre kadar sorun yaşamadım, yalnızca bakımdan bakıma servisine ( Borusan bmw) gittim. Her iki aracımı da çok sevdim, ne ilk çalışma anındaki titreşimden rahatsız oldum ne de başka bir şeyinden. Ayrıca bu ilk çalışma anındaki titreşim birkaç saniyelik birşey, insanlar bunu neden dert ederler onu da anlamadım. Velhasıl biz aracımızı tıpkı bir önceki gibi keyifle kullanıyoruz. Size de öneririm. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey (bence tabii) , aracın önceki sahiplerinin aracı nasıl kullandıkları !
Hatta aşağıya aracımın bana teslimatının videosunu da koyayım belki bazı şeylerin cevabını bulmanız ya da görmeniz mümkün olabilir:
Beysan TAŞCIyoutubeBMW 1 Serisi, F40 Kasa, Araç Teslimat Videosu / BMW 1 Series, Automobile F40 Delivery Videohttps://www.youtube.com/watch?si=e1r6Kr7jO0rNRrve&v=W0K6MSPbw2E&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 6 Ocak 2025; 0:53:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
bende 2017 model 1.18 var, sarsıntılı çalışma vb hiç sıkıntı hissetmedim rahatsız bile etmiyor fakat RFT lastik ile hafif bozuk, kasisli yollardan gına geldi. şimdi kışlık lastik normal taktıracağım bakalım fark olacak mı.
Yer yer E5 gebze -tuzla tarafında yamalı asfalt bile inanılmaz rahatsız ediyor RFT lastiklerle beni. Almayı düşünen arkadaşın dediği gibi mutlaka kullanarak karar vermeli.
-
kesinlikle deneme sürüşü yapmadan almayın, önceki araçlarınız nedir bilmiyorum yorum yapamam ama, denemeden yapılan yorumlar ile almayın, yorumlar kişiden kişiye değişir. ben 1.18 2021 benzinli kullanıyorum çok çok memnunum
-
Eski psa motoru ve önceki kasa f20 kasadaki 1.5 3 silindirli turbosundan dolayı algı oluşmuş şuanki kasa motoru gayet sağlam olgunluk seviyesine ulaşmış sorunsuz ikinci el de mercedese göre çok uyguna satılıyor sıfır alanlar için değer kaybı çok ama ikinci el alacaklar için fırsat bende sıfır almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, aracımı satıyorum.
Edit: Satildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-ReeD -- 20 Ocak 2025; 22:30:26 > -
selamlar,
radyo dinlerken multimedya ekranında RDS sistemi üzerinden çalan şarkı adını, söyeyeni falan görebiliyor musunuz?
evetse ayarları nasıl yaparız??
-
Bildiğim kadarıyla bu, dinlediğiniz radyo kanalıyla ilgili bir özellik.Varsa görebiliyorsunuz, yoksa yok…
bakım fiyatları nasıl, son zamanlarda bakım yaptıran oldu mu.
araç 2. bakımı 2021 model 7500 km de.
rutin yağ ve filtreler mi bakım kapsamında . balata vb gerekmez diye düşünüyorum
-
Merhaba araçlarınızın ses sisteminden memnun musunuz ? Sesi biraz açınca dışarıya hoparlör patlamış gibi ses veriyor içerde dinlerken bu patlak hoparlör sesi duyulmuyor. Sizde de böyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ses sistemi gerçekten BMW’ye yakışmıyor. Bende golf vardı comfortline sesi çok daha iyiydi
Bir önceki aracım f20 idi ve onda hi fi ses sistemi yoktu, bunda var evet bir harman kardon değil (kardeşimin 3 serisi aracından biliyorum.) ancak “epey” iyi. Özellikle sesin şiddetini ortanın üzerinde artırırsanız.
Ayrıca bence araç içindeki 1 m3 lük bir ortama ses sistemi için yatırım yapmak da aracın orjinal kablolamasına yapılan müdahalenin yaratabileceği riskleri dikkate aldığımızda çok da mantıklı gelmiyor bana.
F70 yeni kasa olarak geçmediği için ayrı konusu yok sanırım ama sanki kullanıcısı da henüz yok. Kullanıcı yorumları göremiyoruz pek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X