< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (51. sayfa)
-
-
Evet haklısınız akü ikonu sabit sürüş esnasında mavi oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mrb Hayırlı olsun kaça aldınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tanıdıkla takas durumu oldu. Her hangi bir bedel ödeme olmadı.
😂çok mantıklı olmuş hayırlı olsun tekrardan
225/50/17 ya da 205/50/17 lastik ebadi F49lara uyar mi? Ben de su anda 225/45/17 var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar ,
2020 model 116d aracima 30bin km bakimi yaptiracagim,
sorum, 30bin km de hidrolik yagina degisim gerekli mi ? Siz kac km de bir degistiriyorsunuz ?
Enson periyodik bakimda hangi degisimleri yaptirdiniz ve ne kadar odediniz ?
Tesekkurler.
-
30.000 bakımında bende değiştirmemiş servis şimdi kontrol ettim. Muhtemelen 10-15 arası birşey çıkar diye tahmin ediyorum.
Tesekkur ederim.
-
-
Merhaba, 1 serisi kaç bin km de servis bakımına giriyor
Arkadaşlar merhaba, 2023 model 30 bin km de, 1.18 almayı düşünüyorum, nelere dikkat etmeliyim?birde piyasada 1.800 -1.900 arası fiyatlar değişiyor, ederi nedir sizce?yüksek mi bu rakamlar?
Arabanın bilgisayarına göre sabit bir km yok. …. Tarihine kadar veya 15.000 km sonra servis zamanı yazıyor. Hangisi önce gelirse götürüyorsun.
-
Merhabalar, öncelikle dün geceden beri bu başlığı okuyorum paylaşılan tüm bilgiler bu aracı almaya düşünen bana çok fazla fikir verdi o nedenle bu konuya destek veren herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Ben 1.5M bütçe ile bu araçların 2019-2020 model olanlarından ve dizel motorlu olanını düşünmekteyim düşündüğüm paket Sportline öncelikle bununla ilgili tercih edilebilecek farklı bir paket veya dikkat edilmesi gereken bir opsiyon olur mu sormak isterim.
Aynı zamanda bu araçların sanırım 21 veya 22 modelden sonra olanlarından CarPlay mevcut bu özellik bi noktada benim için olmazsa olmaz :) eğer ki önceki modellerde yoksa sonradan yazılım vb bir işlemle eklenebiliyor mu?
Son olarak servis bakım takıntılı biri olarak servis fiyatlarını görünce alternatifler düşünmeye başladım İstanbul Oto vb servisleri mi tercih etmeli yoksa Bosch Car Servis alternatif olarak uygun olur mu?
Şimdiden cevaplayacak olanlara teşekkürler
-
21 modeller dahil altını almayın bence ekranfarkı falan var hayalet tabir edilen genelde bulabiliyorsanız luxury line tavsiye ederim kendi aracımda ondan en dolu paketi sportline standart paket oluyor donanım olarak çok farklı ayrıca benzinli bulabiliyorsanız benzin tercih edin şuda var bmw luxury line donanım araç çok getirmediği için pek bulunmuyor araç araçta olan donanımlar hifi ses sistemi koyu kahve deri koltuklar kablosuz şarj car play kendi navigasyonlu ekranı el hareketleriyle müzik sistemi kontrolu ses açma kanal değişme v.s aliminyum dış krom gövde detayları ısıtmalı koltuk ve jantlar
Aman hocam İstanbul otodan uzak dur . Başka nereye gidersen git. Ben hep otomole götürüyorum memnunum.
Mesut Bey, çok teşekkür ederim öncelikle yanıtınız için 2021 model ve üstünü inceliyor olacağım.
Dizel düşünmemin sebebi yıl içinde ciddi anlamda şehir içi ve şehir dışı km yapıyor olacağım, benzin ve dizel yakıt tüketimleri arasında ciddi bir fark mevcut gibi duruyor fakat benzinli önerinizin sebebini de merak etmedim değil.
Luxury Line sayenizde öğrendiğim çok güzel bir paketmiş fakat sarı sitede 2 tane araç bulunuyor bu donanımda :)
-
Teşekkür ederim öneriniz için, İstanbul Oto ne yazık ki çok kötü bir şöhrete sahip aracı almak nasip olursa Otomol önerinizi dikkate alıyor olacağım.
-
Hocam bmw her sene neredeyse farklı konfigürasyonda araç getirdi. Sizin için carplay önemliyse 2019 sonrası araçlarda executive paket olmasına dikkat edin. Sportline m sport farketmez ama bu paket olsun. Yazılımla eklenmiyor(konsolun değişmesi gerekiyor demişlerdi) ama sonradan bir aparat aracılığıyla açılabiliyor galiba. Bir de bu araçlarda 2021 ve öncesinde konfor paketi yani anahtarsız giriş falan yoktu galiba eğer önemliyse ona da dikkat edin. Mesela benim aracım 2021 sportline elektrikli bagaj paketiyle geldi ama yine anahtarla önce aracı açmam gerekiyor. Boşuna iş yapılmış :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X