Brıgestone almayın da ne alırsanız alın.Çok uğultu yapan bir lastik, su drenajı iyi değil,yağmurda arkasında su bulutu oluşuyor neredeyse....Pirelli sottozero,continental ikisi de iyi.g20 de conti kullanıyorum,hiç su kaldırmıyor drenajı iyi..Borusanın kış lastik jant kampanyasında 17 jant+pirelli lastik 36K civarında.Lastikler 3 yıl eski ama zaten lastiğin raf ömrü 10 yıldır.fiyat çok uygun.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 4 Aralık 2024; 22:57:22 > |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (53. sayfa)
-
-
Herkese iyi akşamlar nasipse haftaya 2021 118i sportline füme 28.000kmdeki boyasız değişensiz aracamı satmayı düşünüyorum. Sportline pakete ek; otomatik klima 2 bölgeli, elektrikli hafızalı sürücü koltuğu, cam tavan, otomatik bagaj kapağı, karartılmış arka camlar bulunmaktadır.
aracım mart 2026 yılına kadar (5yıl) garantilidir.
Bütün bakımları serviste yapılmış olup ağustos 2025 veya 6500km kadar bakım sıkıntısı yoktur.
Haftaya arkaya fren balataları serviste değiştirilip öyle satışa sunacağım.
Muayenesi şubat 2025e kadar geçerlidir.
Aküsü aralık 2023te serviste değiştirilmiştir. aklıma gelenleri yazdım, ilk sahibiyim. İlgilenen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torossidis -- 5 Aralık 2024; 21:17:4 > -
-
Selamlar. Yapi marketlerde kuvvetli ve ince cift taraflı bantlar var. Yapiskan yerine daha kolay uygularsiniz zannediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Ev almaya niyetlendik ve krediden onay cikarsa hızlıca satmamiz gerekecek aracı. Vavacars vs gibi yerlerde yakin zamanda satan var mi? En iyi fiyata nerede sattınız?
Bir de yazlik lastikler prime ile depolaniyor. Satista onlar da devredilmis oluyor mu?
-
Dediğiniz gibi çift taraflı bant ile çok güzel oldu hocam teşekkürler
Araç yıkamalarında biraz dikkat etmek gerekir gibi hocam. Basınçlı su tekrar atmasına sebep olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam. Muhtemelen kendi yapışkanı da öyle çıktı. Servise gittiğim zaman belirtirim belki kendi yapışkanıyla yapıştırırlar
Sahibinden’de ilan açtım. Burada paylaşabilir miyim bilmiyorum ama gelişmeleri satarsam kaça sattığımı vs konudan paylaşırım.
ben otobide gittim hatasız boyasız aracıma 1540 ihale başlangıç bedeli verdiler, garantinin 5 yıl olması bakımlı olması gibi şeylere sisteme işleyemediklerini söylediler. bana mantıklı gelmediği için aracımı kendim satışa koydum 2 günde arayan mesaj atan çok oldu. şaşırtıcı bir şekilde bakmaya gelenler de oldu. normalde herkes önce para pazarlığı yapar ama aramadan gelenlere şaşırdım doğrusu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X