Brıgestone almayın da ne alırsanız alın.Çok uğultu yapan bir lastik, su drenajı iyi değil,yağmurda arkasında su bulutu oluşuyor neredeyse....Pirelli sottozero,continental ikisi de iyi.g20 de conti kullanıyorum,hiç su kaldırmıyor drenajı iyi..Borusanın kış lastik jant kampanyasında 17 jant+pirelli lastik 36K civarında.Lastikler 3 yıl eski ama zaten lastiğin raf ömrü 10 yıldır.fiyat çok uygun.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 4 Aralık 2024; 22:57:22 > |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (53. sayfa)
-
-
Herkese iyi akşamlar nasipse haftaya 2021 118i sportline füme 28.000kmdeki boyasız değişensiz aracamı satmayı düşünüyorum. Sportline pakete ek; otomatik klima 2 bölgeli, elektrikli hafızalı sürücü koltuğu, cam tavan, otomatik bagaj kapağı, karartılmış arka camlar bulunmaktadır.
aracım mart 2026 yılına kadar (5yıl) garantilidir.
Bütün bakımları serviste yapılmış olup ağustos 2025 veya 6500km kadar bakım sıkıntısı yoktur.
Haftaya arkaya fren balataları serviste değiştirilip öyle satışa sunacağım.
Muayenesi şubat 2025e kadar geçerlidir.
Aküsü aralık 2023te serviste değiştirilmiştir. aklıma gelenleri yazdım, ilk sahibiyim. İlgilenen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torossidis -- 5 Aralık 2024; 21:17:4 > -
-
Selamlar. Yapi marketlerde kuvvetli ve ince cift taraflı bantlar var. Yapiskan yerine daha kolay uygularsiniz zannediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Ev almaya niyetlendik ve krediden onay cikarsa hızlıca satmamiz gerekecek aracı. Vavacars vs gibi yerlerde yakin zamanda satan var mi? En iyi fiyata nerede sattınız?
Bir de yazlik lastikler prime ile depolaniyor. Satista onlar da devredilmis oluyor mu?
-
Dediğiniz gibi çift taraflı bant ile çok güzel oldu hocam teşekkürler
Araç yıkamalarında biraz dikkat etmek gerekir gibi hocam. Basınçlı su tekrar atmasına sebep olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam. Muhtemelen kendi yapışkanı da öyle çıktı. Servise gittiğim zaman belirtirim belki kendi yapışkanıyla yapıştırırlar
quote:
Orijinalden alıntı: LitityumMerhabalar,
Ev almaya niyetlendik ve krediden onay cikarsa hızlıca satmamiz gerekecek aracı. Vavacars vs gibi yerlerde yakin zamanda satan var mi? En iyi fiyata nerede sattınız?
Bir de yazlik lastikler prime ile depolaniyor. Satista onlar da devredilmis oluyor mu?
Sahibinden’de ilan açtım. Burada paylaşabilir miyim bilmiyorum ama gelişmeleri satarsam kaça sattığımı vs konudan paylaşırım.
ben otobide gittim hatasız boyasız aracıma 1540 ihale başlangıç bedeli verdiler, garantinin 5 yıl olması bakımlı olması gibi şeylere sisteme işleyemediklerini söylediler. bana mantıklı gelmediği için aracımı kendim satışa koydum 2 günde arayan mesaj atan çok oldu. şaşırtıcı bir şekilde bakmaya gelenler de oldu. normalde herkes önce para pazarlığı yapar ama aramadan gelenlere şaşırdım doğrusu.
-
Merhabalar,
Az önce aracımın satışını tamamladım. Araç 2023 1.18i M Sport. Ek olarak hifi ses sistemi vardı. Araçta herhangi boya kaza tramer vs yoktu.
Sahibinden’de benzer ilanlar 1970’ten başlıyordu. 1950’den ilana koydum ben de. Al-satçılar ve galeriler 1800-1830 civarı teklif etti. Arabam.com 1904 ön teklif verdi. Araçta bir şey çıkmadı ama net teklif 1750 verdiler.
Gerçekçi olarak 1850 üstüne satılabilirdi bence ancak acelem vardı. İstanbuldan gelen bir kullanıcıya 1810’dan sattım ben de. 2 hafta ilanda kalsa zaten aradaki fark kadar faiz olacaktı.
Satmak ya da almak isteyenler için fikir verir umarım
Hayırlısı olsun, peki bir sonraki hamleniz ne olacak , yeni bir araç mı yoksa başka bir yatırım aracı mı?
Hayırlı olsun hocam
Ben de 1600e bir tanıdığa sattım, 1630-1640a rahat giderdi(hatta sarı sitede satılmazsa haber verin diyen çok oldu) ama alan aile binici olduğu için fiyatı kırdım. Hem ben hem de onların içine sinen bir ticaret oldu.
Merhaba hocam ev almaya niyetlendik. İlk evimiz olacak. Sonrasında durumu toparladığımızda tekrar buralara dönebiliriz umarım
Sizin için de hayırlı olsun hocam. İlanlarda her fiyat olabiliyor ama gerçekleşen fiyatlar önemli. Fikir olur umarım herkese
Merhaba 2022 model sportline 116d satın aldım. Bagajın sol kısmında küçük bir kapak var içinde tornavida ve çeki mevcut ama orta kısmı boş sanki içinde bir şeyler eksik gibi geldi. Sizin araçlarınızda burda neler var acaba ?
orası boş oluyor hocam genelde sanki orada bir set varmış gibi duruyor, ama yok :)
-
Cevap için çok teşekkürler :) Sizin araçlarınızda orada lastik şişirme kompresörü ya da patlak lastik onarım solüsyonu yok mu?
-
Yok hocam. Fabrika çıkışı rft lastik gelen bmw’lerde olmuyor diye biliyorum. Bu da neredeyse tüm bmw’ler oluyor. İstisnaları yazar belki arkadaşlar
herkese merhaba,
2023 f40 msport aracımın sağ katlanır aynası arızalandı.
katlanınca durmuyor.cama takılana kadar gidiyor.
cam olmasa 360derece dönecek.Bugün yetkili servise
götürdüm.Garantiye girmeyeceğini söylediler.
25000tl fiyat çıkardılar.Yaptırabileceğim tavsiye edebileceğiniz yer varmıdır?
Koacelinde oturuyorum.Yakın illerdede olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X