Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
44
Favori
68.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F70 alan var mı arkadaşlar. Adaptif ile konfor ne durumda merak ediyorum. Kasım civarı 2.280e alabilirsek bir tane alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt

2,280 e nasıl almayı planlıyorsunuz? Şu an en ucuz mpaket 2,586 milyon bmwnibul'da. Üstünden %3 indirim var. Sürekli takip ediyorum araba kalmıyor hep hızlıca satılıyor stoğa girenlerin çoğu. 2,970 e bile dolu paketler vardı satıldı.

Bu kadar satış olurken ve stok azken, indirim mi yapacaklar sizce kasımda, o fiyatı verdiniz? Sport paketleri bile 2,420 den aşağı görmedim o da epey boş paketti zaten 4-5 stok vardı hemen gitti bir daha da sport paket koymadılar satışa.

• dcorp D kullanıcısına yanıt

Hocam 2.390a alan arkadaşlar olmuş forumu yakından takip ediyorum. %6 indirim vardı, %8e çekeceklerini düşünüyorum beklenmedik bir durum olmazsa. %1 de meslek indirimim var. 2.550lik paketler 2.320ye düşüyor böyle olursa.

İhtiyaç varsa alın geçin araba ihtiyacım yok elimdeki meblağ da %4 civarı getiriyor her ay. O yüzden bekleyeceğim.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Hmm %6 indirim ne yeni 1 serisine geldi nede yeni 5 serisine ama bu bilgim geçen hafta pazartesi gününden kalma, hafta içinde indirimi %6 ya aldılarsa bilemem ama satış temsilcisi çok net bir şekilde %6 gelmez diyordu. Ben 3 değişik borusan oto bayisiyle konuştum hepsi aynı fiyatı verdiler %3 ile

Yarın arayıp öğrenicem %6 geldi mi diye. O forum postunun linkini atar mısınız ben de bakayım detaylara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 6 Ekim 2024; 19:55:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dcorp D kullanıcısına yanıt

Sıfır araç konusundaydı hocam herkes aldığı fiyatları paylaşıyor mesaj gerilerde kalmıştır 1-2 gün önce görmüştüm.

• Bende 2019 sportline 118i var apple car play nasıl ekleyebiliriz

• volkadem V kullanıcısına yanıt
    Zaten ekli olması gerekmiyor mu?

• ben de var sanıyordum ama yok malesef donanımsal bir eksik mi bir fikrim yok açıkçası

• volkadem V kullanıcısına yanıt

araçta executive paket yoksa car play olmuyor.

• torossidis T kullanıcısına yanıt
    Paket isimleri de değişmiş😊 Ben geçen yılın ekim ayında aldığımda 2 paket vardı, sport ve msport. Executive paketi ilk kez duyuyorum. Bu arada aracımın tarafıma teslimi ile ilgili hazırladığım videoyu şuraya bırakayım, belki heyecanıma ortak olmak isteyen biri çıkar.😀

Beysan TAŞCIyoutube
    BMW 1 Serisi, F40 Kasa, Araç Teslimat Videosu / BMW 1 Series, Automobile F40 Delivery Video
    https://www.youtube.com/watch?si=QBWXyYJOdyz1zJsB&v=W0K6MSPbw2E&feature=youtu.be

• selamlar, arabama kış lastiği almayı düşünüyorum. yazlıklar runflat ama kışlıkların run flat olması şart mı? normal kışlık alabiliyor muyuz? aklınızda varsa modelk bana önerebilir misiniz? ankara için alacağım. çok kaliteli bişey e çok ama çok gerek yok. 17 inch jant

• fen0men0 kullanıcısına yanıt

Ben de bakiyorum uygun bir seyler, su asagidaki lastik var liste de

https://www.hepsiburada.com/goodyear-225-45-r17-94v-xl-ultragrip-8-performance-fp-oto-kis-lastigi-uretim-yili-2023-pm-HB0000112CAN

• cyberjack kullanıcısına yanıt

evet fiyat uygun eski arabamda bridgestone kullandım memnundum ama pahalı biraz. istanbulda hiç gerekmiyor da bu ankarada bazen sabahları ya da kar yağdığında ihtiyaç oluyor. run flat olmaması sorun olmaz herhalde.

• 2022 118i m sport 8.000 km ile aranızdayım.
    2023 vw t roc r line aracımı verip bu makinayı aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deMeSVed kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ilk görüşleriniz nedir acaba? Aradaki farklar nedir ?

• uni_cran U kullanıcısına yanıt
    Sağolasın.

F40 ı uzun zamandır takip ediyordum. Herkesin aksine trafikte gördüğüm ilk günden çok beğeniyorum. Bir önceki kasa 1 serisine sahiptim. Bmw 1 serisine çağ atlatmış diyordum. Kısmet oldu aldım.

İki araç arasında en net fark kalite hissi diyebilirim. Donanım olarak en dolu T roc u almama rağmen *RLine bir çok önemli özellikten yoksundu.
    *Otomatik bagaj *Hız Sabitleme *Yaya algılama *Şerit Takip *Kablosuz carplay *Navigasyon
    Ön arka kapıların sert plastik bolluğu zamanla trim seslerindeki artışlar.
    Bu özelliklerden yoksun olduğunu bilerek aldım fakat aracı kullandıkça ödediğim miktarı düşününce can sıkıcı gelmeye başlamıştı.

F40 ın içi daha geniş. Ön ve arka da oturanlar t roc a göre yayıla yayıla oturabiliyor. Bir önceki nesil 1 serisi inanılmaz dardı çokça mağduriyet yaşamıştım. F40 çağ atlamış bu konuda. Endişelerim vardı yersizmiş.
    3 silindir motor 1.5 tsi motora göre baya baya sessizmiş. İlk çalıştırma titreşim hariç. O da beni aman aman rahatsız etmedi. Yüksek süratlara tsi motora göre bağırmadan yağ gibi çıkıyor ve çok daha güvenli hissettiriyor.
    Direksiyon t roc ta yağ gibi çok yumuşak F40 çok sert ve ağır. T roc şehir içi çok daha keyifli ve rahat F40 uzun yolda diyebilirim.
    Yakıt konusuna gelirsem. İki araçta neredeyse aynı değerlerde yakıyor. T roc şehir içi 8 9 litrelerde uzun yolda 5.5 6.5 karma 7 .7.5.
    F40 ile 2.000 km devirdim bu değerler ile aynı sonuçları aldım. Ful depo menzilleri aynı.
    Bu sayfa da F40 için 10 küsür litrelerde yakıyor şeklinde kullanıcı yorumları okumuştum baya ürkmüştüm.

Ayrıntılı cevabınız için teşekkürler. T-roc rline’ın donanım olarak bu kadar yetersiz olduğunu düşünmemiştim. Ben 1.16d sahibiyim yakıt konusunda oldukça iyi. Benzinli motorları hakkında da kötü bir yorum duymadım. Şanzuman konusunda bir yorumunuz veya tespitiniz oldu mu?

• uni_cran U kullanıcısına yanıt
    İki şanzıman da çift kavrama fakat belirgin farkları var. Dsg araç hızlandıkça vites değiştirme konusunda çok istekli ama yavaşlamaya başladığınızda vites küçültmede çok isteksiz. Aracı doğru devirde sürmek için çoğu zaman direksiyon da bulunan vites kulakçıklarından manuel müdahale etmek zorunda kalıyordum. 150 km hızda 7. Vites 100 e düşüyorsun hala 7. Vites hızlanmaya kalkınca aracın ivlenmesi için manuel mudahale ile 6 ya 5 e çekiyordum. Yokuş aşağı yollarda frene bastığınız anda vitesi küçültüp motor freni yapıyor bağırta bağırta hareket ettiriyor manuel müdahale ile vites büyütüp motoru rahatlatıyordum. F40 da bu gibi durumlar ile karşılaşmadım.

• Hayalet ekranda bulunan power göstergesinde akü simgesi var aracı sürerken mavi bazen turuncu oluyor. Bu simge nedir?

mavi yanınca akü şarj oluyor genelde viteste yokuş aşağı falan inişlerde o mavi yanar. bazen yokuş aşağı kendi boşa da atabiliyor. çok düşük yakıt yakıyor o zaman anlarsınız yakıt yakımı 0.0 ise akü şarj ediyor.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.