sahibinden de en ucuz gördüğüm 1685 e koymuş. siz çok iyi fiyata alıyorsunuz. 1400 e alıyorum deseniz o araba 1300 eder derler. içiniz rahat olsun. |
YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (48. sayfa)
-
-
Fiyat mantıklı ,hayırlı olsun.(1.500 olsa dost kazığı olurdu biraz :)
renk?
Golf kaça gitti? Km donanım neydi
-
Aynen o bakımdan çok da zorlamadım iyi fiyat dedim 😀 renk metalik beyaz diye geçiyor.bundan sonra bu sayfada daha aktif olurum diye düşünüyorum.
Golf 2015 1.4 tsi, dsg 90.000 de hasarsız olduğu için dışarı satmak istemedim normalde 930 verdiler ben vermek istemedim. Rengi lansman gri -
Merhaba,
Executive olmayan yani yarı hayalet kadran olan araçlarda yol bilgisayarı nasıl kullanılabiliyor?
Soldaki sinyal kolu üzerindeki BC tuşuna basıyorum ancak benim aracımda aktif değil gibi?
Kadra ortasındaki göstergede de sadece menzil görünüyor ve değiştiremiyorum?
Benim aracımdq bir anormallik mi var?
Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: corailMerhaba,
Executive olmayan yani yarı hayalet kadran olan araçlarda yol bilgisayarı nasıl kullanılabiliyor?
Soldaki sinyal kolu üzerindeki BC tuşuna basıyorum ancak benim aracımda aktif değil gibi?
Kadra ortasındaki göstergede de sadece menzil görünüyor ve değiştiremiyorum?
Benim aracımdq bir anormallik mi var?
Teşekkürler
Bahsettiğim kısım burası;
-
BMW 1 BMW 2 ve BMW 4.2 nin 2024 modelleri arasında cok kararsızım. normalde tucson SUV kullanıyorum ama virajlarda ve yuksek hızlarda cok tedirgin oluyorum o yuzden sedana mı gecsem acaba diyorum ama diger taraftanda SUV dan otomobile gecsem aynı konforu yakalayabilcekmiyim diye tereddut ediyorum.
soru 1: hangi modeli tavsiye edersiniz
soru 2: max 3-3.5 milyona bana karizmatik ve sport hangi marka modeli tavsiye edersiniz ?
-
Pejo 3008i satıp eşime 320i msport aldık. Araç gerçekten iyi fakat 3008in bagajını ve arka koltuk genişliğini hala arıyoruz. Kendimde şu an 1.18i var çok memnunum ama yakın zamanda kendi aracımı satıp büyük ihtimalle suv yada sw geçip aracımı eşime vereceğim. Çünkü araç ne kadar iyi olsa da bizim için önemli olan bagaj yükleme kapasitesi genişliği gibi şeyleri karşılamadı. İhtiyaç ve kullanım alanlarını iyi belirlemek lazım üstat.
Sizin bütçelerde yeni araç olacaksam yine 320i alırdım sedan olarak ama o paralara suv sedan sw bir sürü seçenek çıkıyor önemli olan ihtiyaç alanını belirlemek. -
Bayilerde bulunabilirliği nasıl bilmiyorum ama x1’in plug-in hybrid versiyonuna bakabilirsiniz hocam. Yeni düzenlemeyle ötv’si düştü biraz ve 326 beygir olması lazım.
Bence 1 serisi almak için uygun zaman değil çünkü yeni kasa çıktı ve daha gelmedi. 2 serisi de yakın zamanda değişecektir o yüzden onu da eleyin bence.
-
ix 2 yeni kasa subatta cıkmadımı zaten?
-
Evet yeni çıktı. Ben sedan 2 serisinden bahsediyorsunuz sandım
-
peki sizce 3.20 mi 4.20 mi yoksa BMW x1 mi
aslında normalde bir arabaya max 3 ayırmak istiyorum 4 beni cok zorlar ama 4.20 de cok şık duruyor
-
4 serisi benim de çok hoşuma gidiyor. Bu araçları hiç kullanmadım ancak gördüğüme göre 3 serisi konfor anlamında daha önde. Suv tarzı bir araç istiyorsanız x1 üzmez sizi. Hele 326 beygir plug in hybrid çok şahane olmalı.
G20 konusu çok daha aktif ve bu araçlar hakkında daha fikir sahibiler. Orada bir sorun bence
-
Bende 2024 1 ve 3 serisi var. 1 kesinlikle tavsiye etmem, esim kullaniyor ben memnunum ama bizdeki F40, simdi kasa degisti. Yeni kasa daha gelmedi, ilk araclarda sorunlar olabilir. Fiyatta ciddi avantaj olmazsa 3 ve 4 ile rakip olmaz. Zaten sinif olarak ufak bir arac. Cocuk yoksa ya da az bagajla seyahat ediyorsaniz tabiki farkli. Ama yeni kasa pahali olacaktir.
320 makyajli kasadan cok memnunum. Sedan arac alacaksaniz malzeme kalitesi, sessizligi, miltimedya ozellikleri avantaj. Sehir ici hizlanmada agir kaliyor ama kalkis sonrasi sport modeda aktif bir arac. Alirken donanima dikkat etmek lazim. Su an satilan araclar bir makyaj daha yedi ve bazi donanimlar eksik.
ben de arkadaslarin dedigi gibi OTV indirimine giren X1 tavsiye ederim, varsa test surusu yapin. Fiyat 3,5a. dusuyormus ve hybrit bir arac. Normalde 4 ustu fiyati vardi. Ben alirken olsa idi X1 alirdim. Ama bende cocuk var ve evde zaten 1 var yani suv o yuzden isterdim.
-
nasıl ya ? simdi bayilerdeki 2024 model bmw ler bi daha mı makyaj yedi :) BMW x 1 le kısa bir deneme surusu yaptım gaza kokledigimde araba kayıyordu sanki bana mı oyle geldi anlamadım birde agır kalıyordu tucson aracım bile bmw lerden daha seri anlamadım ilginc. suan gercekten kafam cok karısık yani 3-3.5 e kadar karizmatik ve sport bakanın bir daha bakacagı bir model nasıl bulacam cidden sasırmıs vaziyetteyim bazen guzel ve sıradısı modeller goruyorum ama onlar bayide yok onlara nerden bakabiliriz onuda bilmiyom izmirdeyim
-
Tam olarak makyaj demiyorlar ama refresh deniyor. 1-2 tasarim degisikligi var icerde ve disarda ama paketlerdeki standard donanimlar degismis. Yani eskiden standard olan bazi donanimlar opsiyon olmus.
test surusu cok onemli, eger agir hissetiyseniz size gore bir arac degildir. Maalesef 320 de şehir ici dur kalkta agir bir arac…
-
Bmw almak zorunda değilseniz mersedes c serisi de bakabilirsiniz, hem karizmatik hem spor... -
Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle binin Allah kazalardan korusun. Benzin, dizel aracınız? Boya durumu felan nasıl? Ben de yeni F40’a geçtim. Alırken formun tüm sayfalarını okudum bir ara varmış öyle haberler ama sonra 2 yılda hiç değinilmemiş. -
Teşekkürler sizede hayırlı olsun benzin kaza boya tramer yok temiz bundan önceki aracım bmw 1.18i one editionda ondan da çok memnundum siz hangi donanım model km nedir kaça aldınızı
-
Merhabalar, bugün izmirden nevşehire geldim. Kula civarlarından benzin aldım ve 600 km’lik yolda 5,7lt/100 km yakıt tüketimi oldu. 115km/h olacak şekilde hız sınırı kurdum ve ortalama hız 85 km/h. Sadece afyonda şehir merkezine girip sucuk döner yedik onun haricinde duble yollardı. -
@yyetkin hocam özelden yazmışsınız ama size mesaj atamıyorum. Aracı şu anda satmayı düşünmüyorum ancak yılbaşından sonra ev almak için satabilirim. Tabi o zamanki durum ne olur bilinmez.
Yakın zamanda araç alan satan oldu mu? Olduysa hangi fiyattan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X