Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
44
Favori
68.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgörkey oto'dan Kubilay bey yardımcı oldu. Parçanın tam kodu da resimde gözüktüğü gibi. 3000₺'den biraz fazla tuttu ve çift olarak geldi parçalar. İlk sorduğumda Türkiyede yok Almanyadan gelmesi lazım demişlerdi ancak bu sefer İstanbul Borusan'da varmış ve 1 hafta içinde teslim edildi.

YENİ BMW 1 SERİSİ F40
  • mrmcann kullanıcısına yanıt

Aranızda ne kadar mesafe vardı? Arkalı önlü giderken m-sport önde ve sportline arkada mıydı?

• Araç ici kamera almak istiyordum ancak kablolarla uğraşmak istemiyordum. Bu kamerayı kullanan var mı? Ya da önerebileceğiniz başka bir kamera?

YENİ BMW 1 SERİSİ F40
    YENİ BMW 1 SERİSİ F40teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    FitCamX - BMW 1 Serisi F21,F40 Modele Özel 4K Araç Kamerası (2012-2023)(FT-J6102-F1) - Araç İçi Kamera - Oto | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/arac-ici-kamera/fitcamx-bmw-1-serisi-f21-f40-modele-ozel-4k-arac-kamerasi-2012-2023-ft-j6102-f1.html
  • Litityum kullanıcısına yanıt

Selamlar. 3 kasa konusunda, arabasını sattığı için bu kamerayı elinde çıkarmak isteyen bir arkadaş(W.Amadeus) vardı. Bir sorun isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 13 Temmuz 2024; 22:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrmcann kullanıcısına yanıt

Üstat o zaman dediğiniz gibi iki araç arasında jant, lastik ve dış makyaj gibi etkenler farkı oluşturuyor. çünkü kalan km hesabına göre aracın hesaplaması doğru.

• Arabanın multimedya ses ayarlarında sadece bass ve tiz var (Hi—fi paket)

mid—orta ayarı olan bir yazılım yükleme update upgrade vs imkanı var mıdır acaba?

• Merhaba en son araba alan varsa bu piyasada beni yönlendirebilir mi? 2022 model 1.16d 35.000km’de 1 parça yarım boya 130.000 tl hasar kaydı var ilk sahibinden full Borusan bakımlı. Araca ne vermeliyim acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BMW sahibi olmasam “piyasa kötü, fiyatı öldür öyle al” derdim. 1.500.000 den fazla verme…

Ama artık dizel araç gelmiyor. Yarım parça da hasardan sayılmaz ,trameri kafanıza takmayın,

1750 falan hakkıdır diyorum

• lebu kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim yanıtınız için öncelikle. 1.550 ye bitecek gibi pazarlık. Golf 7’den geçeceğim için biraz tereddütlerim vardı ama servis bakımlı olması benim için önemliydi ilk sahibi tanıdığım zaten kilometreninde düşük olması cezbetti.

• uni_cran U kullanıcısına yanıt

merhaba

alacağınız araç sportline mı msport mu?

• Günaydın alacağım araç sport line.

İyi günlerde kullanın aracınızı, seveceğinize eminim. Aracın kilometresi de çok abartılı olmadığı müddetçe dert edilecek birşey değil, yeter ki insanca kullanılmış olsun araç, kilometre çok da sorun değil..,

• İnşallah hocam teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Önemli olan bu piyasada aynı zamanda alırken zarar etmemem. İlk sahibi arkadaşım zaten o yüzden bildiğim arabaydı.

hayırlı olsun hocam. öncelikle bmw kullanmak biraz prestij işi oluyor. mesela adamın tiguani var ve tiguan daha pahalı bir araba bmw 1 den ama kimse ona tiguanı var demezken bmw en varken adamın bmwsi var diyorlar. o yüzden doğru tercih yapmışsınız diyebilirim.

• Fiyat konusunda kafamda soru işareti var sebebi de araç satılmıyor oluşu , piyasanın durgun olması nedeniyle acaba biraz yüksek mi alıyorum diye düşündüm fakat 2022 dizel bir bmw için 1550-1600 bandı normal bir bant diye düşünüyorum

bende 8 yıl golf 7 1.2tsi comfortline'dan kullandıktan sonra bmw'ye geçtim.

genel olarak aracımdan çok memnunum.test aracı olmadığından hiç kullanmadan aldım aracı.aracın en belirgin özelliği golf göre çok güzel yol tutuyor.yüksek hızlarda sürücüyü tedirgin etmiyor.

farkında olmadan 180-190km hızlara çıkıyorum.en ufak bi tedirginlik,rahatsız edici gürültü hiçbir şey yok.start stop biraz titreşimli onada alışıyorsun.yakıt şehir içinde 850km rahatlıkla yapıyor.

bakıma bıraktığımda ikame olarak benzinlisini verdiler.ilginçtir onun motoruda gürültülü ve titreşimliydi.ayrıcada yakıtıda fazlaydı.alırken benzinliyel arasın da çok kalmıştım.ama şimdi kafam çok net

iyiki dizel almışım.

• dfgdf D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şimdi kaporayı yolladım. 2 yıldır Golf 1.4 tsi’a biniyordum genel itibariyle çok memnundum. Ama bu arabanın ilk sahibi oluşu tanıdık oluşu sebebiyle bmw’ye geçmek istedim. Umarım memnun kalırım. Çok teşekkür ederim değerli yardımlarınızdan dolayı

kesinlikle kalacağına eminim.

ben sadece 1.5tsi motorlu bi bmw çok isterdim.o gerçekten tadından yenmezdi.

hocam fiyat çok iyi neden öyle düşünüyorsunuz. abimin arabaya (2021 35k km 118i) borusan bile nisanda 1450 teklif etmişti takas için ona satacağına bana sattı. sahibinden de 1650 e koymuştuk ve soran eden bakan oluyordu ama ben alacam diyince bana sattı. piyasa genel olarak durgun. Hoş ben biraz fiyat kırıp kendi clio mu bir günde sattım o ayrı ama.

• fen0men0 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle çevremde bir kaç kişiye danıştım. Onlarda bana 1.400 felan eder diyince şüphede kaldım fakat en son 1.550 ye bugün el sıkıştık. Tanıdık olduğu için uyguna verdi. 2022 model için sahibinden’e baktığım zaman iyi bir fiyat olduğunu görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.