Şimdi Ara

Yeni BMW 1 serisi fiyatlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bmw sitesinde yeni 1 serisi fiyatları açıklanmış.
    Dizelde fiyat değişmemiş.

Yeni BMW 116d ED - 5 Kapı Hatchback Manuel 1.496 cc---------------91.123 (makyajlı kasa)
    BMW 116d ED - 5 Kapı Hatchback Manuel 1.598 cc --------------------91.077

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmw850ci -- 21 Mart 2015; 9:33:50 >

• Süpermiş, otomatiği de 100k ymış. 3 serisinin makyajlısını da bir görüp bmw imi alabilirim Allah nasip ederse:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar bu seviyelerde devam ederse, geçen senenin sonunda ÖTV gazıyla araç alanlar sağlam zarar edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.18in sizce M paket + sunroof olanı ne kadar olur?
  • Exotique kullanıcısına yanıt
    119 bin tl. diğer konuda sipariş veren arkadaş var.
  • Kosifler Bağdat Caddesi ile görüştüm. 1.16 d otomatik satış fiyatı açılmış. Sitelerinde de mevcut artık.

Yeni BMW 116d - 5 Kapı Hatchback Otomatik 21.000 Euro veya 100.031 TL görünüyor.

AMAAAAAAAAA

Nisan'da üretilen 5 adet araç satılmış bile. Bu 5 şanslı Mayıs sonu araçlarını teslim alacaklarmış. 103.000 TL civarından.

Dolayısı ile Mayıs üretimi Haziran teslimi araç için kapora almaya başlamışlar.
  • Arkadaşlar bugün kosiflerle görüştüm. Çok ilgilendiler sağolsunlar. Şu anda otomatik vites 116d arkadaşında söylediği gibi 100.031 TL den satışta. Benim asıl merak ettiğim 2014 ve öncesi modellerin dizel seçeneğinde otomatik yoktu. Bunun gelmesi çok iyi oldu. Ve diğer bir konu aracı asıl "agresif" bir benliğe kavuşturan "m sport" seçeneği. Bildiğiniz gibi 116dlere "m sport" seçeneği hiç açılmamıştı. Bunu da sordum m sport seçeneği bu makyajlı kasayla birlikte geldi. Fiyat m sport sunroof ve 166d otomatikle birlikte 118 bin tl civarlarına çıkıyor. Temmuzun sonlarına doğru Türkiye'ye artık tamamen gelmesi bekleniyor. Şu anda ise sipariş üstüne belirli sayıda getiriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.