Şimdi Ara

YENİ BMW 3.16 MI? YOKSA YENİ PASSAT CC Mİ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
15.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

3.16'nın sırf şanzıman-şaft-diferansiyel grubu cc'nin ezik köpek yavrusu gibi kalmasına yeterli.

Böyle bir uslupla konuşuyosunuz sonra düzgün bir uslupla size cevap veriliyor, o arkadaşlar fan oluyor siz objektif ya...

Söylecek bir şey yok, bi kendi bakış açınızı kontrol etmeniz bile yeterli ama,
    sanırım dışarıdan gözüken tabloya siz içerden bakamıyorsunuz.
    Yaptığınızın tam olarak adı 'Haset' başka bir şey değil...

Üslubum SERT olabilir bu benim yapım lakin söylediklerim tamamen hakikattir, tıpkı yukarıdaki mesajda olduğu gibi.

Gerisini gerçekleri sindiremeyenler düşünsün.

CC nereee F30 nere.

Azcık ayaklarınız yere bassın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Kusura bakma da senin için kararmış

Arkadaşım o kadar R-Desing çıta, krom filan feşmekan bile kurtarmamış bence.
    Kabalaşmak istemem ama bildiğin odun ya :)

Sana Sözde spor otomobil içindeki Caddy direksiyonlu bu kokpit daha modern ve ince gözüküyor...
     YENİ BMW 3.16 MI? YOKSA YENİ PASSAT CC Mİ?

Araya bir tane Caddy kokpiti attım hadi bakalım bulabilecek misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakma da senin için kararmış

Arkadaşım o kadar R-Desing çıta, krom filan feşmekan bile kurtarmamış bence.
    Kabalaşmak istemem ama bildiğin odun ya :)

Sana Sözde spor otomobil içindeki Caddy direksiyonlu bu kokpit daha modern ve ince gözüküyor...
    Araya bir tane Caddy kokpiti attım hadi bakalım bulabilecek misiniz?

Aradaki farkı görememek için göz kusurlu olmak lazım. Ayrıca S60'ı tavsiye edip duranlar ya sokakta görerek "uff ne araba" diyen ya da sağdan soldan duydukları ile bu tavsiyeyi veriyor. Hiç içine oturmuşlar mı o arabanın? Bu kadar dandik bir iç mekan olamaz. Sanki 90'lardan kalma.

• Kendini zorla 320d al...184 beygir 2000 motor ve dizel hem kaç yaşındasınız bilmiyorum ama büyük ihtimal cc dense 320d daha çok yakışacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Frankenstein -- 27 Ağustos 2012; 11:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

O araçlar zaten teste girdiler,giuletta sınıfının en güvenli aracı oldu.
    Lancia delta 5 yıldız aldı.
    Ayriyeten ben bmw ile karşılaştırılamaz diye bir şey söylemedim.
    Sadece birisi piyasaya sunulmuş bir araç biri elit klasman bir araç dedim.
    Sonuçta xf i gözüne kestiren zaten bmw gibi herkesin altında olan bir arabayla ilgilenmez,tüm kusurlarıyla alır dedim.
    Ayriyeten senin için xf in ncap testine de ulaştım,araçtakiler özellikle ön darbede gayet iyi korunmuşlar:

Kapısı da kopmamış dikkatini çekmişse.Gerçi hoş CC nin yolcu koruma paketiydi dimi o
    Kısacası alamancı kardeşim,lafını açık konuş.
    MEsela dağılsa da patlasa da C serisi CC diyebilirsin.
    Seni anlarız,alamancıdır duygularıyla hareket ediyor deriz

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Sonuçta xf i gözüne kestiren zaten bmw gibi herkesin altında olan bir arabayla ilgilenmez,tüm kusurlarıyla alır dedim.
    Ayriyeten senin için xf in ncap testine de ulaştım,araçtakiler özellikle ön darbede gayet iyi korunmuşlar:

Kapısı da kopmamış dikkatini çekmişse.Gerçi hoş CC nin yolcu koruma paketiydi dimi o

Evet işine gelince 4 yıldızlı xf çok iyi korumuş,.Ben açık konuşuyorum da sen konuşamıyorsun.
    Daha yeni uygulanmaya başlamış, sadece birkaç aracın girdiği bir teste bakarak NCAPten5 yıldız almış araçlara çöp muamelesi yapan sen şurada 'NCAPten 4 yıldız almış XF güvensiz bir araçtır, X type 4 yıldız almış güvensiz bir araçtır' diyemiyorsun neden, nerede objektiflik yoksa marka fanatiğimisin? Her konuya alakalı alakasız girip birkaç modeli öneren sen, bmw5 serisi ile xf konusuna girip gık diyemiyorsun neden,nerede objektiflik yoksa marka fanatiğimisin ? Ayrıca o meşhur teste girmemiş bir çok aracı sınıfının en sağlamıdır diye hala etiketliyorsun ama en sağlam dediğin test zaten şimdi kapısı kopuyor diye dalga geçtiğin araçların alnının akıyla çıktıkları test, yani senin için anlamsız olması gereken bir test.
    Ayrıca sana bir soru. CC,A4,MB Cserisi araçlardan daha güvenli olan (s60 harici)araçlar hangileridir? yaz bakalım öğrenelim.
    Her mesajın sonuna eveleyip geveleyip bana alamancı filan diye laflar sokuşturma artık komik oluyor, sen konuya gel, bırak milletin alamancılığını. Sorulara bir cevap ver...

• quote:

quote:

Şu arabaya şu videoda görülen durumuyla isterse 1 yıldız bile versinler yine kabulumdur.

Tınlamıyor bile bariyeri, bırak a stününün felan deforme olmasını, daha kaputun yarısına bile gelmeden nakavt etti bariyeri.

Tank gibi araç.

• quote:

Buradaki mesele şu,benim işime bir şeyin geldiği falan yok.
    ncapten alınan 5 yıldızla da yorum yapmıyorum dikkatini çekerse.
    İstersen deltanın ve giulettanın da çarpışma testlerini koyarım buraya alırsın cevabını.
    Sorun senin alman araçlarının eleştirilmesini istememenden kaynaklanıyor.
    Ayrıca gık demediğimi nereden çıkardın,gayet de düşüncemi yorumumu yazdım oraya.
    Ekleyeyim,ben xf ve 5 serisi konusuna da düşüncemi yazmıştım.
    Kapısı kopan arabayı bile eleştiremeyen insanların benle araba tartışması bile komik oluyor.
    Ayrıca laf sokuşturmuyorum,alamancısın güzel kardeşim.
    alamanların dağıldığı her konuya atlayıp konuyla ilgisi alakası olmayan araçları önermen de bu yüzden zaten.
    CC nin kapısının kopması,C serisinin dağılması,a4ün paçavraya dönmesi seni etkiliyor elden bir şey gelmez.
    Ama üzülme,yukarda arkadaşa yazdım.
    Preminyum kasaları geliyor bunların,20 bin fazladan verir onu alırsınız artık

quote:

KArdeşim kime laf anlattığını unutma.
    Onun için Jaguar hint,s60 çin malıdır.
    Alaman her zaman üstündür.
    Biz kendisine arkadaşlar arasında forza alaman preminyum evolvuşın diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Ağustos 2012; 12:05:24 >

• Alabilecek bütçeye sahip olsam hiç düşünmeden bmw 3.16 alırdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

CC nin son çarpışma testi:

Böyle bir güvenlik faciasına o parayı bağlamak akıl tutulması olur bana sorarsanız.
    Şanzımanı deseniz kronik sorunlu.
    Ve servis genelde kapıyı gösteriyor dsg patladığında.
    Yerinizde olsam bunca parayı bağlamışken öncelikli olarak can güvenliğimi düşünürüm.
    Şu anda bu fiyat aralığında volvo s60'tan daha iyi bir araç yok.
    Yüksek donanımı,180hp motoru ve tank gibi sağlam kasasıyla 3 serisinden daha iyi,CC nin ise zaten lafı edilmez bu arabanın yanında.
    Eğer illa ki bu 2 araç arasında tercih yapacaksanız 3 serisi derim.
    Benim önerim s60 alın,keyfinize bakın.

http://www.youtube.com/watch?v=9PZi_AT9bVc&feature=player_embedded
    bu testte sağlam kalan araba yok gibi bir şey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

CC nin son çarpışma testi:

Böyle bir güvenlik faciasına o parayı bağlamak akıl tutulması olur bana sorarsanız.
    Şanzımanı deseniz kronik sorunlu.
    Ve servis genelde kapıyı gösteriyor dsg patladığında.
    Yerinizde olsam bunca parayı bağlamışken öncelikli olarak can güvenliğimi düşünürüm.
    Şu anda bu fiyat aralığında volvo s60'tan daha iyi bir araç yok.
    Yüksek donanımı,180hp motoru ve tank gibi sağlam kasasıyla 3 serisinden daha iyi,CC nin ise zaten lafı edilmez bu arabanın yanında.
    Eğer illa ki bu 2 araç arasında tercih yapacaksanız 3 serisi derim.
    Benim önerim s60 alın,keyfinize bakın.

Hemen üst videodaki s60 a bak !

• quote:

quote:

İstersen deltanın ve giulettanın da çarpışma testlerini koyarım buraya alırsın cevabını.
    Ayrıca gık demediğimi nereden çıkardın,gayet de düşüncemi yorumumu yazdım oraya.
    Kapısı kopan arabayı bile eleştiremeyen insanların benle araba tartışması bile komik oluyor.
    alamanların dağıldığı her konuya atlayıp konuyla ilgisi alakası olmayan araçları önermen de bu yüzden zaten.
    CC nin kapısının kopması,C serisinin dağılması,a4ün paçavraya dönmesi seni etkiliyor elden bir şey gelmez.

quote:

şadovgayst (almanca çevirdim heralde ingilizcedir) millete alamancı diye laf atıcağına, işine gelmeyen yorumları cevaplamıyacağına git biraz milletin ne demek istediğini anla. Güvenlik konusunda arabadan anlayan herkes volvoyu 1. Numaraya koyar. 2. Numara da tartışılır. Millet alman arabalarını seviyor. Çünkü göze onlar daha hoş geliyor,çünkü modern tarzda tasarım yapıyor. He volvo s60 ile biraz farklı olmaya çalıştı ama bence kendi o ağırbaşlı imajını bozdu. Kokpitini sadeliğin cıvkını çıkararak çok basit yaptı. Bu yüzden de pek satılmadı. Sonra da 12 saatlik indirime girdi ve bir anda döneklik yaptı. Sonuç: millet volvodan soğudu. Sen kendi görüşünü kendine sakla millete de alamancı diye laf atma. Hadi sana iyi post kasmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LPRNTRK

http://www.youtube.com/watch?v=9PZi_AT9bVc&feature=player_embedded
    bu testte sağlam kalan araba yok gibi bir şey

Forumda paylaşıldı zaten dostum,s60ın rakiplerini ne hale getirdiğini gören alamancılar kaza anında kopan kapı,120yle kır direksiyonu azrail tatile gibi yeni güvenlik sistemleri uydurmak zorunda kaldı
    quote:

Orijinalden alıntı: deepnoisy
    das ist scheuble a4 das auto man

Güzel yazmışın da biz s60 çok satsın diye kastırmıyoruz.
    Paranın karşılığını en iyi veren araçları öneriyoruz.
    Preminyum a4 çıkınca sana özel mesaj atarım,ondan alırsın.
    belki bu sefer crash testte s60tan 10 puan eksik alır,paçavraya dönmez.
    preminyumlukla kapatır açığını

quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

Hemen üst videodaki s60 a bak !

sakin ol şampiyon nereye kim bakıyor?
    Baktılar zaten s60a.
    Bu kadar hezeyan ne için sanıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Ağustos 2012; 12:39:42 >

• bence daha realist testlerle karşılaştırın araçları, bu bahsi geçen test en kötü senaryolardan biri araçların en zayıf noktasından giriyor ve yırtmaya başlıyor arabayı kapıya kadar. ayrıca zor bir karar bende yukardaki bir arkadaşın dediği gibi 1.18 tercih edebilirdim. 2 araç arasında seçim yapmak tamamen beklentiyle alakalı.
  • ikiside çok şekil araçlar gerçekten kıyaslama yapmak zoz passat cc benm çok hoşuma gidiyor
  • CC yakar geçer, 3 serisinin esamisi okunmaz yanında

not : ironiyi anlayamayıp ilk alıntı yapana fena giydireceğim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 27 Ağustos 2012; 13:15:46 >
  • quote:

quote:

quote:

yaa, noldu diyemedin dimi? hani senin için en önemlisi güvenlikti? Noldu hayran olduğun markaya gelince , NCAP haksızlık mı yapmış oldu?
    Ben alamancı değilim arkadaşım, okuyanlar seni birşey zannedecek olanlar için tekrar yazayım, bak ben D sınıfı araç almayı düşünen birisiyim ,o yüzden D sınıfları ilgi alanım hiç birisine de uzak değilim, çok yol yaptığım için Avensis alıp tüp takabilirim, BMW 3 alabilirim, A4 alabilirim, S60 almayı düşündüm bilirsin ihtiyaçlarıma uygun değildi almaya gittim almadım, CC alabilirim, passat alabilirim o yüzden bu konularda yazıyorum, işin önemli noktası ben bu araçları trink para verip alıcam sen oradan ahkam keseceksin en iyisi o,bu diye işte aramızdaki fark bu. Ha sen sadece laf olsun torba dolsun burada seni birşey zannetsinler diye bir kaç tekerleme tutturmuş forumun geneline hitap eden yazılar yazıp, bir statü elde etme peşindesin. Babana akıl vermişsin o bile dinlememiş seni, sen burada millete kendini kabul ettirme çabası içindesin. İlkokuldaki çocuklar gibi takma adlar bulup aklın sıra üste çıkacaksın.
    Anlayamadıysan bir daha yazayım. Parçalanan A4ün,CCnin 5yıldız aldığı teste dayanarak sınıfının en iyisi ahkamları kesiyorsun hala. Ben sana demiyorum ki CCnin kapısı kopmamış, CC hepsinden güvenli . Sen her saplantılı olduğun araca en iyisi bu vs diyorsun ve bunları ncap verilerine göre diyorsun, Ncap senin istediğin araçlara gelince referans, ama işine gelmeyince referans değil.
    Yanına yandaş toplama çabaların da içler acısı bu arada...

• quote:

üzülme kardeşim üzülme.
    Senin bu forumda alamanları eleştirdiğini dünya gözüyle göremeyeceğiz.
    Bak xfi diline doladın onun da videosunu koyduk,maşallah ne kapısı kopmuş ne paçavraya dönmüş 4 yıldızlı jaguar:)
    Ama dediğim gibi sen üzülme,bu tabloyu alaman düşmanları hazırladı.

Desegesine kurban CC nin.Adamlar o kadar üstün ki mühendislikte kaza anında kapının yaşam alanına zarar vermesini engellemişler.
    forza alaman
    Fakat ben üzülüyorum,seninle bu kadar dalga geçiyorlar şurda.
    Arkadaşlar evolvoyla uğraşmayın,himayemdedir kendisi.
    Lütfen adam üzülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Ağustos 2012; 13:33:33 >

• Ayrıca jaguar da alabilirim, tipi çok güzel. Sen alamazsın o da işin cilvesi...
  • quote:

Ayrıca jaguar da alabilirim, tipi çok güzel.

Eğer senin gibi bir alamancı jaguar müşterisi olursa harbiden imzama evolvo alamancı değilmiş öğrendik yazacağım:))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.