Şimdi Ara

Yeni BMW 4 Serisi Coupe'nin tasarımı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İster kabul edin ister kabul etmeyin ama devir artık Audi devri. BMW'de Mercedeste son yıllarda tasarımını çok bozdular BMW ve Mercedes tasarımda ne kadar geriye gittiyse Audi kendini o kadar çok geliştirdi. Audi son yıllarda her konuda kendini çok geliştirdi BMW ve Mercedes ise geriye gitmeye devam ediyor. BMW'nin de Mercedes'in de son tasarımlarını önlerine koyup iyice bir düşünmeleri lazım. Araca gelince önden rezalat arkadan Lexus RCF olmuş iç mekan ise oldukça oturaklı ve sportif olmuş kokpit çok şık ve güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

İster kabul edin ister kabul etmeyin ama devir artık Audi devri. BMW'de Mercedeste son yıllarda tasarımını çok bozdular BMW ve Mercedes tasarımda ne kadar geriye gittiyse Audi kendini o kadar çok geliştirdi. Audi son yıllarda her konuda kendini çok geliştirdi BMW ve Mercedes ise geriye gitmeye devam ediyor. BMW'nin de Mercedes'in de son tasarımlarını önlerine koyup iyice bir düşünmeleri lazım. Araca gelince önden rezalat arkadan Lexus RCF olmuş iç mekan ise oldukça oturaklı ve sportif olmuş kokpit çok şık ve güzel olmuş
    Bmw mi tasarimi bozdu? Bence yan yana getir arabalari oyle incele. Brosur bakmakla olmaz bu isler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim devir audi devri değil bence bu tasarimlardada alişacaz BMW,bide mersedes in sadece cirkin denilen tasarimi sadece s serisi audi suanlik guzel gidiyor ona diyecek birsey yok ama audide bozabilir beli olmaz daha doğrusu göze deyişik gelebilir mesela apple 11
    Serisi telefonlara başta ızgara dedik aliştik ,bence BMW 4 serisinin tasarimi güzel ama ön tarafa o pilaka olmamiş bide BMW nin amaci dikkat çekmek onuda başariuor ama 1 serisi bencede çirkin 2 seriside guzel bence 3 seriside hoş gözüküyor bu tasarim küçük arabaya uymuyor bence

• Yeni BMW 4 Serisi Coupe'nin tasarımı ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 2 Haziran 2020; 20:14:44 >
  • Yine klasik BMW. Büyük ızgara. İç tasarımda da hepsine copy paste. Bari içini biraz değiştir. Farlar ve stoplar güzel. Ama o ızgara ne ya 🤦‍♂️

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Bu espriye ne zaman doyacaksiniz?

• Yaprağım gibi olmuş. BMW'den soğudum.

• Daha çok spor görünüm kazanmış. Agresiflik gitmiş. Beyaz rengi cırtlak dursa da invidual renkler ile gayet şık olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel olmuş grand coupeyi bekliyorum Güzel bir fiyatla gelirse 3-5 geçer en şok satan modeli olur yeni g serileri her konuda çok başarılı

• Yeni bir bmw tanitildiginda ic mekan ve kadranlarin nasil olacagini tahmin ediyorum. Bir bakiyorum tahminimin tipatip aynisi oluvermis. 7 serisinin 5 serisinin kadran tipiyle bu ayni olur mu bre sigirlar. Spor araca farkli birseyler kat suna. Yapacagi şey tamamen yazilim grafik yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummerrrr

Bu espriye ne zaman doyacaksiniz?
    naslaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

İster kabul edin ister kabul etmeyin ama devir artık Audi devri. BMW'de Mercedeste son yıllarda tasarımını çok bozdular BMW ve Mercedes tasarımda ne kadar geriye gittiyse Audi kendini o kadar çok geliştirdi. Audi son yıllarda her konuda kendini çok geliştirdi BMW ve Mercedes ise geriye gitmeye devam ediyor. BMW'nin de Mercedes'in de son tasarımlarını önlerine koyup iyice bir düşünmeleri lazım. Araca gelince önden rezalat arkadan Lexus RCF olmuş iç mekan ise oldukça oturaklı ve sportif olmuş kokpit çok şık ve güzel olmuş
    audi mi guzel tasarim yapiyor ?

Q serileri ne oyle ... berbat.

q8 cikarmislar baktim, kucucuk ... suv diye yediriyorlar birde 120.000 fiyat cekiyorlar rsq8 e ... tovbe tovbe.
  • Plakasız kullanılacaksa evet beğendim. Ya da Alfa Romeo misali sağ veya sola küçük plaka oturtulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 2 Haziran 2020; 22:36:4 >
  • Arkası Lexus a benziyor...

• midicie80 kullanıcısına yanıt
    Evet 550-600 civari cikar ve herkes alir :))

• Bmw toparlan hemen 😃

• midicie80 kullanıcısına yanıt
    En çok satan model mi :) siz nerde yaşıyorsunuz biz oraya gelelim. Bu araç tr de adetli satar söyleyim sayarsin böyle bir iki diye

• fiyatı ne kadardır ki acaba *?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

bende bunu tahmin ediyordum böyle olacak herhalde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.