|
Yeni BMW 5 Serisi, tam elektrikli BMW i5 ile birlikte tanıtıldı
-
-
Boş Clio olmuş 650bin. O da bulamıyorsun sıfır araba alayım desen, karaborsa. Her ay 10-20bin atıyor fiyatı. Yani fatura kira falan ödemesem, dereden su içip topraktan vitamin alıp güneşten aldığım enerjiyle fotosentez yapsam, maaşı komple biriktirsem faizini anca öderim. Yani sonsuza kadar çalışsam piyasadaki en ucuz arabayı alamıyorum. BMW'ye sülalece bakamayız. Thanks Obama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 24 Mayıs 2023; 17:30:40 >
-
E serisine Allah rahmet eylesin. Yine müthiş iş çıkarmış bmw 5 serisi ile.
-
Reis sağ olsun tl bitti haliyle ekonomide bitti
-
-
İğrenç
-
ön tasarım berbat bence, o böbrekleri çıkar kia'nın panjurunu ve logosunu koy zerre sırıtmaz.
beni ilgilendiren bir konu değil tabii, parası olan beğeniyorsa sorun yok :=)
-
Mersin, pojo, aston karşımı birsey olmuş. Yazık bmw ye. Kendi özgün çizgilerinde devam etmeliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BMW resmen batırıyor.
Mercedes %100 BMW içine muhbirleri yerleştirmiş, bir firma kendi kendini ancak bu kadar sabote eder. O gösterge paneli ne iğrenç yahu. Önden 2 serisi gibi olmuş.
Ford ve BMW resmen bilinçli olarak sabote edilen 2 firma. Üçüncüsü yok, örneği yok.
-
Bir tasarım ne kadar çiğ olabilir? Bir tasarımcının kafası ne kadar karışık olabilir? ya da bir serinin içine ne kadar edilebilir? İşte onun cevabını Bmw 5 serisi ile veriyor. Bmw nin abartılı ızgara takıntısından vazgeçmesini beklerken, Bmw için daha beteri/çirkini (yeni 7 serisi) olmaz derken yine kendini aştı yeni bir dip seviyesi buldu.
-
Yeni Mercedes e serisi göze daha guzel görunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummerrrr -- 24 Mayıs 2023; 20:50:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracın önü böbrekleri büyütülmüş F10 kasa olmuş.Küçücük kalan farlar premium algıyı törpülüyor.Araca yandan bakınca da kaput bölümü oldukça uzun fakat C sütununun arkası arka tekerden bagaj kapağı bitimine kadar aşırı kısa kalmış.Sanki B segment orjinalinde hatchback tasarlanmış ve üretilmiş bir modelin sedan versiyonunu piyasaya çıkarmış gibi.Mercedes'in A klas sedanı gibi.İç dizayn segmenti karşılıyor.Elektrikli versiyona birşey demem fakat BMW ile özdeşleşmiş joystick vites topuzunun kaldırılması,o elemanı aynı zamanda aksesuar gibi de gören ve seven insanlar için eksiklik olmuş.Malesef yeni trend bu.Vites topuzları kaldırılıp daha basit geçiş elemanları koymak.Bırak benzini hâlâ dizele de motor gamında yer verilmesi elektrifikasyonu sağlayamayan-sağlamakta geri kalmış ülkelerinde BMW tarafından gözardı edilmediğini gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcombil -- 24 Mayıs 2023; 21:57:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Audi A7-Mercedes karışımı birsey olmuş arkası.Amerikan arabalarını da andırıyor.Önden ise çok kötü olmuş.E serisi yine önde.
Aşmışlar aracın iç dış tasarım güzelliği insanın iştahını açar o derece muazzam. Eminim bu aracın içi ülkede yaşayan insanların %90'ının evinin içinden yattığı 30 senelil yatağından rahattır.
Şu direksiyon koltuğuna oturmak için bizim ülkemizde 1 ev parasına sahip olman gerçeği iştah kapar.
Yaşasın saray adam
Beğenmedim, almayı düşünmüyorum.
-
Tasarım her modelde geriye doğru gidiyor çok ilginç.Aracın önü o kadar kötü görünüyorki çinliler bile daha kaliteli tasarımlar yapıyor artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredvn -- 25 Mayıs 2023; 04:47:28 >
-
Maalesef ben de beğenmedim, ki sıkı bir BMW'ciyimdir.. Çirkin olmuş, çok köşeli.
-
Yeni Mercedes E'ye laf ediyorduk bu ondan beter olmuş
-
1 serisi faciasından sonra ikinci perde. 5 serisine el fatiha.
acil göz doktoru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Reis sağ olsun tl bitti haliyle ekonomide bitti
|
BMW resmen batırıyor. Mercedes %100 BMW içine muhbirleri yerleştirmiş, bir firma kendi kendini ancak bu kadar sabote eder. O gösterge paneli ne iğrenç yahu. Önden 2 serisi gibi olmuş. Ford ve BMW resmen bilinçli olarak sabote edilen 2 firma. Üçüncüsü yok, örneği yok. |
İğrenç
|
Yeni Mercedes e serisi göze daha guzel görunuyor.
|
Boş Clio olmuş 650bin. O da bulamıyorsun sıfır araba alayım desen, karaborsa. Her ay 10-20bin atıyor fiyatı. Yani fatura kira falan ödemesem, dereden su içip topraktan vitamin alıp güneşten aldığım enerjiyle fotosentez yapsam, maaşı komple biriktirsem faizini anca öderim. Yani sonsuza kadar çalışsam piyasadaki en ucuz arabayı alamıyorum. BMW'ye sülalece bakamayız. Thanks Obama.
|
Bir tasarım ne kadar çiğ olabilir? Bir tasarımcının kafası ne kadar karışık olabilir? ya da bir serinin içine ne kadar edilebilir? İşte onun cevabını Bmw 5 serisi ile veriyor. Bmw nin abartılı ızgara takıntısından vazgeçmesini beklerken, Bmw için daha beteri/çirkini (yeni 7 serisi) olmaz derken yine kendini aştı yeni bir dip seviyesi buldu. |
ön tasarım berbat bence, o böbrekleri çıkar kia'nın panjurunu ve logosunu koy zerre sırıtmaz. beni ilgilendiren bir konu değil tabii, parası olan beğeniyorsa sorun yok :=) |
Benzer içerikler
- tiktok hesap silme
- whatsapp neden açılmıyor
- internet tarayıcıları
- whatsapp sohbet aktarma
- hatasız çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X