< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 10 Ekim 2024; 13:6:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (310. sayfa)
-
-
Bence uğrayıp resmi kayıt açtırın. Biz öyle yaptık. Zaten anahtar okutup kayıt açıyorlar toplam 10 dakikada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da servisten parça değişimi için geri dönüş yapılacak denildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba talep açmıştım, servis whatsapp hattından döndü.'' bir çok kullanıcımıza bu mesaj ulaştı. Bazı araçlarda güncelleme ile problemler kalkabiliyor , güncelleme ile ilgili problemin kalkmadığı durumlarda parça değişikliği oluyor ve araç için yurt dışından parça sipariş ediliyor. İşlem türü için öncelikle aracın atölye ortamında kontrollerinin sağlanması gerekiyor. Bir çok kullanıcımıza bu mesajlar ulaştı ve randevuları oluşturuldu. Deyip servis randevusu oluşturuldu
-
Selamlar. Servis sonucunu bildirirseniz seviniriz. Bizim arabanın şasi numarasından direkt parça değişimi çıkmıştı. Tekrar 2/3 gün kalacakmış falan felan. Yazılım ile kurtulursak ben de sevinirim.
Tabi bilgi ileteceğim.
-
bizim ix1 için 4-5 saat sözde yazım güncelleme yaptılar, imza vs istemediler. parça değişikliği olmadı. söyleceklerine güvenmediğim için üstelemedim.
vehiclerecall sorgulaması da temiz.
servo kurcalanmadan, önceden tespit eden yazılım yükleme ile iş bittiyse işime gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 13 Ekim 2024; 1:5:56 > -
Sıfır x1 almayı düşünüyorum. Genel olarak memnunmusunuz tüm konuyu okudum sikayet vardada bır cpk sorun gördüm. Sıfırda olsa kronık sorun cok sanırım. Tavsıye edermısınız şimdi olsa yıne x1 alırmıydınız. Yanıtlar ıcın sımdıden tesekkurler
Selamlar. Ben kısaca cevap vereyim. Önceki zamanlarda değişik hususlarda yazdıklarım bu konu altında var. Ayrıca birkaç gün önce, otomobil genel kısmında da ilgilenen bir arkadaşa detaylı yazmıştım.Şu anki arabamız 2 seneyi yeni doldurdu ve yaklaşık 50bin km.geride kaldı .Biz 2018'den beri markanın otomobillerini kullanıyoruz. 2AT, makyajlı X1 ve son olarak da yeni X1. Hepsinden fazlasıyla memnunuz. O yüzden tereddütsüz tekrar alırdım diyebilirim. Zaten değiştirecek olursam büyük bir ihtimalle yine bu markadan olacak. Öncekiler dahil bize önemli hicbir sıkıntı yaratmadı. Buradan ve şikayet sitesinden takip ettiğim kadarıyla kronik bir sıkıntısı yok. Fren ile ilgili husus dikkatinizi çekense, denildiği kadarıyla tüm dünyada az sayıda otomobilin başına gelmiş ve peyderpey fren sisteminde güncelleme yapılıyor. Bmw grupta değişik modelleri etkilediği için zaman alacak gözüküyor. Bu konuda da bir arkadaşın başına gelmişti bu ariza.Siz yeni alacaksanız zaten böyle bir tedirginliğiniz olmayacak. Saglicakla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cok tesekkurler peki alma asamasında bayıde nelere dıkkat etmelıyım bu konulardan hıc anlamıyorum. Neler talep etmelıyım nelere bakmalıyım bu konudada kısaca yazarsanız cok sevınırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hhgl -- 23 Ekim 2024; 14:26:29 >
Bayide bakabileceğiniz pek bir husus yok aslında. İçine ve dışına , gözünüze batan kozmetik bir sıkıntı var mı diye bakabilirsiniz. Size tavsiyem ilk günler içerisinde resmi durumu gösterir boya eksperi yaptırmanız yönünde. Bmw'de olsa kötü niyetli insanlar her yerde var maalesef. Hediye olarak dostlar alış verişde görsün hesabı , uyduruktan anahtarlık, yan sanayi kauçuk paspas falan veriyorlar. Cam filmi, ppf veya seramik kaplama gibi koruyucu unsurlar hediye ederlerse veya uygun fiyata yaptıklarını iddia ederlerse hiç yaptırmayın bence. Genelde işçilikleri kötü oluyor çünkü. Dışarıda çok kaliteli yapan yerler var. Bazen Bmwbul sayfasına bakiyorum. Zannedersem o fiyatlardan yüzde 8/9 indirimli hali size teklif edilecek olan. O sebeple sayfayı kullanarak fiyat tahmini yaoabilirsiniz. Bir de Borusan son zamanlarda fiyatı biraz daha uygun tutabilmek için donanımı biraz kısılmış arabalar getiriyor. Bulabilirseniz park asst.plus(360 derece kamera olan), sürüş asist.prof(otonom sürüşü sağlıyor) ve head up gibi eklentileri olan model teklifi alırsanız çok daha keyifli arabanız olur.Aşağıda birkaç gün önce cevap yazdığım konu da var. Ilginizi çekebilir.
https://forum.donanimhaber.com/bmw-x1-vs-bmw-x3-vs-volvo-xc60-3m-butce--159792809
-
Methaba bagaj kapağı iç kısmında reflektör boşluğu var buraya çözüm buldunuz mu? Trafik seti içindeki reflektör buraya sığıyor mu?
Xline için tum x grubunda indirim var suan %10 indirimle 3.158 tl teklıf aldım.
3 hafta sonra teslım. Pek ilgilenmiyorlar bilgiyi bile ben onlara veriyorum onlar bana vermeleri gerekirken.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlısı olur inşallah. X line olanlar M olanlara göre biraz daha yumuşakmış. Memnun kalacağınızı tahmin ediyorum. Sağlıcakla.
xDrive30e Plug in versiyonu deneyen bilgisi olan varmı. Yakıt tuketımınde oldukca ıddıalı ama hakkında pek bır bılgı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sığıyor. Reflektörü oraya koyuyorsunuz sonra aylarca "bu zırıltı sesi nereden geliyor, servise gitsem şimdi her yerini sökerler arabanın" diye düşünerek arabanın arka kısmında esneyen her yerini bastırıp yerine oturtmaya çalışıyorsunuz. En sonunda zırıltıyı yapanın reflektör olduğunu anlıyor ve bagajın altına bir yere alıyorsunuz kendisini:)
-
hiç bulaşmaya gerek yok muş buna nedense sevindim. 😂😂
Selamlar. Burada hiç lafı geçmeyen bir model. Geçen sene ilk çıktığında heveslenip, fiyatını duyunca arkama bakmadan kaçmıştım. Şu an ötv indirimi ile bir tık daha insaflı bir fiyatı var. Aslında vaat ettiği elektrik menzili ile bir çoğumuzun ihtiyacını karşılayan, vergi kurbanı bir model maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 28 Ekim 2024; 15:52:34 >
Bugün head displayı görünüm olarak değiştirdim ve asistan görünümüne getirdim. Sonrasında araçtan inip tekrar geldiğimde asistan görünümünün normal moda geldiğini farkettim. Bunu birkaç kez denedim ve aynı şekilde normal görünüme dönüyor aracı kapatıp açtığım zaman. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Selamlar. Ben karşilasmadim. Hangisinde bırakırsam tekrar çalıştırdığımda aynısı yansıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X