Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.316
Cevap
109
Favori
483.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizin arabaların üretiminde kullanılan balata serisinde bir sıkıntı var belki de. Bizimkinde hic ses olmadi bugüne kadar. Arkalar 58bin km'dir ayni balata. Önler de 1 kere 29 bin km'de değişmişti. İlk senelerde g20 kasalarda da benzer bir durum vardi diye hatirliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X1 artık sadece 245hp plug-in hybrid gelecek dedi samanıdıra,170hp benzinli gelmeyecekmiş...Ayrıca yeni yılda yönetmelik değişmiş;sipariş sonrası teslim süresi kısıtlanmış,artık özel sipariş araç da alamayacakmışız...Eşime X1 siparişi verecektim çok kötü oldu,plug-in hybrid büyük konuşmayayaım da almam sanki:(

• 4 çeker ve 245 bg iyi olsa da batarya boşalırca 136 bglik motor çalışacak sanırım, üstelik arac 1850 kg 300 kg fark var benzinliyle. Max hiz 190 gösteriyor. Uzun yolda her turlu avantaj 170 lik versiyona geçiyor gibi duruyor.
    www.auto-data.net
    2022 BMW X1 (U11) 25e (245 bg) Plug-in Hybrid xDrive Steptronic | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/bmw-x1-u11-25e-245hp-plug-in-hybrid-xdrive-steptronic-49766

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yildiran Y kullanıcısına yanıt

Bende de fren sesi hiç olmadı. 2024 Aralık üretimi olduğu için olabilir ama bagajdan ve yolcu ön koltuk tarafından bayağı trim sesi geliyor.

• Phooenix P kullanıcısına yanıt
    Belli bir zaman dilimi arasında üretilen araçlarda var gibi. İlk zamanlar zamanla geçer diye umursamadım fakat herhangi bir azalma olmadı. Servis danışmanı da şikayetler olduğunu söyleyince sorunun sadece bende olmadığını anladım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet, Avustralyada binlerce bmw geri çağrıldığıyla ilgili haber okumuştum, en büyük kaygım güvenlik. umarım bir an önce yazılımsal veya donanımsal sorunlar regüle edilir.

• Phooenix P kullanıcısına yanıt

Selamlar. Sizinkisi 2024 modeldi galiba. Kuvvetle muhtemel mekanik ve yazılımsal güncellemeleri (benimkisinde öyle oldu) yapılmıştır. O yüzden rahat rahat kullanın.

• plateau kullanıcısına yanıt

Selamlar. Fiyatları gozonune aldigimizda(300 bin TL.plug in lehine) plug in olanini getirmeleri bizler için daha avantajlı gozukuyor. Fiyat avantajının yaninda hem 4 ceker olmasi hem de 80km'ye varan elektrik ile seyir imkani bence gayet iyi. Benim yaşadığım sitede henuz sarj noktası yok ama kızımın okulunda bu sene farklı noktalara yaptılar ve bu yüzden elektrikli hayat aklımı kurcalıyor.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Bende önceleri sizin gibi düşüyordum Plugin Hibrit çok mantıklı gibi geliyordu fakat şimdi Elektrikli Reno 5 gibi ikinci araç alıp şehir içi için kullanmak daha mantıklı geliyor. Planım o yönde benimde. Oturduğumuz Site izin veriyor kendi sarj istasyonumuzu kurmaya. Plugin hibrit araçlar için biraz detay araştırma yapın derim özellikle kullanıcılar ile görüşerek.

• kubica007 K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler tavsiye için. Aslinda en güzeli min. haraç vererek e3008 yada mini gibi modellere geçmek gibi gözüküyor. Ama benzinli arabalarimizin hareket özgürlüğü hala çok cazip. Plug in ikisini bir araya getirdiği için cazip geldi.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Uzun ve karmaşık bir konu. Garanti süreci bitmeden satmayı düşünürseniz plugin hibrit olabilir. Sonrası biraz sıkıntılı çıkara bileceği maliyetler insanları uzak tutuyor.

Edit: Plugin hibrit Şehir dışı kullanımda sarj etme süresinden dolayı yakıt tüketimi artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 8 Şubat 2025; 17:31:17 >
    Sizin sürüm 11/2024.51 yapıldı mı? Benim fren servo işleminde bu update yapıldı ve şu an o fren sesi gitti. Tekrar oluşmazsa şu an tamamen kesildi diyebilirim.

İki güncelleme yapıldı. Biri fren sistemi ile ilgili diğeri aracın genel yazılımı ile ilgili. Sizin yazdığınızı gördükten sonra dikkat etmeye çalıştım sesi duymadım ama geçici olarak mı kesildi bilmiyorum. Sürüm numarasını araç menüsünden bulamadım.

Umarım geçmiştir. Sürüm mybmw uygulamasında da görünür. Durum kontrolü- aşağıda Yazılıma tıklayınca geliyor.

Bu güncelleme Sesli komut ile araç camları açılıp kapaıtıla biliyor. Hatta ben sürücü camı az aç dedim ve 3 parmak açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 9 Şubat 2025; 21:54:6 >
    Benim araçta connected drive aktif değil. Umarım bmw bu konuyla ilgili mağduriyetimizi bir an önce giderir.

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.