Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (315. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.294
Cevap
108
Favori
482.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar. 2 gun once Borusan Samandıra'da 56 bin km bakımı yapıldı. Yağ ve tüm filtrelerin olduğu bakım idi. 21 bin TL.tuttu. Fren sistemi ve navigasyon ile ilgili de yazılım güncelleme yaptılar. Artik parca değişimi yerine yazılım güncellemeye donmus Bmw grup. Bize de 3 ay kadar önce ikinci defa parça isteği açmışlardı. Siparişler iptal edilmiş. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 15 Ocak 2025; 10:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Fiziki bir parçada sorun olduğu aşikar ve bu sorunun yazılımla nasıl çözülebileceğini anlamış değilim. Bana da geçen aylarda servis danışmanı bu şekilde söyledi. Hatırlarsanız ağustos ayında fren sistemi yüzünden kaza atlatmıştım. O zaman fren servosu değişimi yapılmıştı ve daha yeni bir parçanın üretimde olduğu ve geldiğinde tekrar değişim için çağırılacağım söylenmişti. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Hala aracı kullanırken tedirginim ve kolay kolay bu travmayı atlatacağımı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiran -- 15 Ocak 2025; 10:33:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhabalar. Fren balatalarınız hiç değişti mi? Bana 60000 bakımında kesin değişir dediler. Araç uyarı vermeden değiştirmeyi düşünmüyorum

• Acr07 A kullanıcısına yanıt

Selamlar. Önler 28 bin km'de değişmişti. Arkalar henüz değişmedi. Bana da alarm vermeye yakın dediler(klasik) ama sizin gibi beklemeye karar verdim.

• yildiran Y kullanıcısına yanıt

Selamlar. Güya fiziksel parçada arıza olmadığı görüldüğü için yazılım güncelleme ile devam ediliyormuş. Bence tamamen maliyetten kaçmak için bu aşamaya geçildi. Hayırlısı

Benim aracım da 56500kmde ve 60000km de bakıma girecek. Ama henüz balatalar hiç değişmedi. Önceki bakımda ölçtüler ve 1 bakım sonra değiştiririz dediler. Balatalarda sensör olduğu için bu bakımda da değiştirmemeyi düşünüyorum. Uyarı verince randevu alıp gitmeyi planlıyorum. Bakalım ne diyecekler servise gidince. Muhtemelen zamanı gelmiş derler. Anahtara kayıt olan verilere kendileri bakıyorlar. Bize de gösterseler daha doğru olur.

• mekatu M kullanıcısına yanıt

Merhaba aracımda connected Drive yok, proformada ve önsiparişte connected+unlimited var. Uzaktan çalıştırma ne yazık ki aktif değil, ancak uzaktan havalandırma açılıyor. sadece fan çalışıyor. Bunun dışında yeni güncellmede gelen cam ve sunroof'u açma/kapama, fotoğraf çekme, vs gibi hizmetleri kullanıyorum. Uzaktan çalıştırma olsaydı iyi olurdu, erzurumda yaşıyorum. Yeni güncelleme ile ben araç anahtarını taşımıyorum. telefonun yanımda olması yetiyor, araca 1-2mt mesafede otomatik açılıyor, şarj biterse de telefonu kapı koluna yaklaştırmam yeterli oluyor, tedbiren dijital kartı da cüzdanda taşıyorum.

Aslında satış danışmanı güncelleme yapamazsın demişti, mybmw'den upgrade bildirimi gelince denedim ve güncellemiş oldu.

kusura bakmayın, foruma uzun zamandır giriş yapamamıştım.

• Phooenix P kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Uzaktan çalıştırma çok güzel bir özellik ısıtma ve soğutma için. Havalandırma ise pek bir işe yaramıyor yazın. Erzurum soğuğunu bilirim. Orası için daha da önemli bir eksiklik. Satış danışmanları maalesef ki araç konusunda çok yetersiz ve verdikleri bilgiye hiç güven olmuyor.

Siz en azından güncelleme yapabiliyorsunuz. Biz 2023 modeller servisin yolunu tutuyoruz güncelleme gerektiğinde :)

• Selamlar, 2023 model X1 ile aranıza katıldım. Forumu daha detaylı inceleyip donanım yazılım özelliklerini daha iyi öğrenmek istiyorum. Connected drive yok sanırım bendekinde my bmw app'i yükledim eşleştirmeye çalıştırdım aracınız desteklemiyor gibi birşey dedi.

• slayomer kullanıcısına yanıt

Selamlar. Guzel gunlerde kullanmanizi dilerim. Evet conn.drive 2024 yılında gelen arabalarda basladi. Bizimkiler icin de bir çalışma var galiba. Birlikte göreceğiz.

Ana sayfadaki konunuza da yazmışım aylar önce. Bugunku guncellemenizden sonra hatırladım. Tekrar hayırlı olsun. Guzel bir seçim yaptınız bence. Bizimkisi 58 bin km'yi gecti. Onemli bir sıkıntı yasamadik henuz. Bir ihtimal ev yatırımı için satabilirim hatta satisa oldukca yakinim bende. Hanim pek üzülüyor ama araba bana göre hayatın ikincil detaylarindan. Bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 25 Ocak 2025; 23:2:58 >

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Diğer açtığım konudaki samimi yorumlarınız beni daha X1'e yönlendirmişti hatırlıyorum. Satarsanız Mart'tan sonra X1'in 4x4 çekişli xDrive25e versiyonu gelecek gibi görünüyor, belki ona geçiş yaparsınız.

Ben tesekkur ederim. Doğrusu bahsettiğiniz hybrid x1'e yazıldım. Durumumuz evrilsin belki de olur. Selametler.

Selam hocam, ben de 25e'a yazıldım ama hybrid'i tamamen benzinle şarj edebiliyor muyuz ? Batarya bitince de 4x4' devam ediyor mu bilmiyorum. bu konuda bilgilerinizi lütfen esirgemeyin. saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.