Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.334
Cevap
109
Favori
485.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7000 yazan kalan km mi oluyor? Ben de 7000 km de bakım görünüyor gibi anladım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yildiran Y kullanıcısına yanıt

Bugünden 7000 km sonra olarak düşünün. Yol aldıkça 100 100 düşer ordan. 10bin dediğimde 10bin TL gibi bakım tutarı, prime üyelik ile 7-8 bin TL diyorlar bende henüz ilk bakıma gitmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 16 Aralık 2024; 16:39:45 >
  • kubica007 K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ben de 7000 görünce şaşırmıştım açıkçası :))

• İlk bakımda geçen sene kosiflerde sadece yağ ve yağ filtresi değişimi yapıldı. Prime indirimiyle 5700₺ tutmuştu.

Aracım şu an 54500kmde(sdrive20i). Araç genelde 15000-15500kmde bir bakım istedi. Genel olarak sakin kullanmama bağladılar 15000km kadar görmesini. 3 ve 5 serilerinde 12000-13000kmde bir bakım istiyor diye duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yildiran Y kullanıcısına yanıt

Bakıma 7000 km sonra veya en geç km ye bakmaksızın mayıs 2025 de girecekseniz.Bmw bakım aralığı 15000 km veya 18 aydır.

• Selam güncellenen Bmw uygulamasında geri çağırma bilgisi var. Önceden yoktu sadece yurtdışı recalll sayfasında çıkıyordu sizde kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca recall sayfası da açık teknik bir geliştirme mevcut olarak değişmiş.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

Merhaba, son güncellemeyi mybmw üzerinden yaptınız mı ? Aracınız 04 model mi ? kontrol ünitesi programlanması Egs içeren bir update. satış temsilcisi siz yapamazsınız, bize getirmeniz vs lazım diyordu ama yapıldı mybmw app'den.

Bir sorum daha olacak, arka amortistorler öyle sert ki, ufak bir kasiste pat küt sesler geliyor, amortisör takozları mı üzerinde diye şüpheleniyorum ilginç şekilde.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ
  • Phooenix P kullanıcısına yanıt

Merhaba kontrol ünitesi programlanması servis de evet yaptırdım. ama yapılınca 11 2024 olmadı sürüm farklı bir durum sanırım ama detayını içeriği bilemiyorum benim gözüme çarpan sadece değişiklil önceden olmayan Digital premium olarak kontrol ekranı açılıyor :)) 11/ 2024 güncellemesi henüz bana gelmedi.

Aracım 2024 model evet Nisan teslimatlı.

Arka amortisör den öyle bir ses almıyorum. Kontrol ünitelerinin programlanması sırasında baktırın bence.

11 2024 güncellmesi ne zaman aldınız uygulamadan? Efficient mode başlangıç da açılsın yapıla biliyor mu baktınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 24 Aralık 2024; 13:54:13 >

11/24 güncellemesi mybmw açınca güncelleme mevcut diye bildirim geldi. 15gün oldu sanırım. Zaten bu güncelleme kontrol ünitesi programlanmasını içeriyor. Nisan teslimatsa bence mybmw ile kontrol edin. Yaklaşık 30dk sürdü. Efficentmode kullanıyorum ancak başlattığında bu modla başlat diye bir seçenek göremedim. Kontrol ederek size geribildirim yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: Phooenix

11/24 güncellemesi mybmw açınca güncelleme mevcut diye bildirim geldi. 15gün oldu sanırım. Zaten bu güncelleme kontrol ünitesi programlanmasını içeriyor. Nisan teslimatsa bence mybmw ile kontrol edin. Yaklaşık 30dk sürdü. Efficentmode kullanıyorum ancak başlattığında bu modla başlat diye bir seçenek göremedim. Kontrol ederek size geribildirim yaparım

Sadece personel mod ile başlatılabiliyor. Personel mod ise hiçbir şekilde kişiselleştirilemiyor.

Efficient deki çark settings tuşuna bastınız demi? YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 24 Aralık 2024; 18:15:8 >

Merhabalar. Araçta adaptif m süspansiyon var mı? Bir de lastik basınçlarınız kaç?

Evet, sadece klima ve ayna ısıtması gibi konfigürasyonlar var. Güncellenenin ayrıntılarını ekliyorum, inceleyebilirsiniz. Benim fark ettiğim sadece kısayollarda sağ üstte start/stop çıkması.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

• Acr07 A kullanıcısına yanıt

Merhaba, evet adaptif M susp. Lastik basınçları ise 36psi . Bazen forumlarda görüyorum, takozlar çıkarılmadığı için böyle bir sertlik oluyormuş. Yarın bir randevu alıp check ettireceğim. Selamlar

Teşekkürler detaylar için. Mutlaka iyileştirmeler var ama bu gelseydi, kolaylık özellikle şehir içi kullanım da .

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 24 Aralık 2024; 21:43:34 >

Artık her kullanımda açıyoruz. Süsp. Sertlik ayarı modlara göre değişiyor mu bilmiyorum. Sport modunda susp. Ayarı yok maalesef. Ayrıca başka sürüş modları da eklenmiyor.

Aracı az yüklü kullanıyorsanız 36psi sert yapar aracı. Tavsiye edilen 30-32 civarı. Ben 30-32 psi civarında kullanıyorum. Adaptif m süspansiyondan dolayı araç zaten sert ama patırtı olacak kadar da bir durum yok. Serviste kontrolden sonra basınçları düşürmenizi tavsiye ederim.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

Mekanik adaptif süspansiyon mevcut bizim araçlarda. Ne yazık ki modların değişmesi ile sertlik değişmiyor. Yol şartlarına göre amortisör kendisi ayarlıyor.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

• Acr07 A kullanıcısına yanıt

Merhaba. detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Servis için Salı gününe randevu aldım, lastikler yüksüz 2.4bar kullanıyorum. Gerek lastikçi gerekse aracın kapı içinde bu değere tekabül ediyor. Yine de 2psi düşürüp 34e indirdim. Yine de fark edilir bir iyileşme görmedim. Servisten sonra bilgilendirme yaparım size. Selamlar.

Anladığım kadarıyla aracınız Connected Drive'lı. Aracınızda uzaktan çalıştırma aktif mi?

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.