Disney plus için 4k sorununu çözdüm. Görüntü ayarları bölümünde önerilen çözünürlük belirleyiciyi kapatın.Sonra cihazı yeniden başlatın. Aynı menüde renk derinliği ayarını kapalıdan ayardan açık hale getirin. renk alanı ise YCbCr422 seçin.Selamlar |
Yeni Botech Wzone Android 10 (4. sayfa)
-
-
Merhaba,
Herkesin merak ettiği soru bu.
Alan arkadaşlar yorum yaparsa yol gösterici olur.
Bir de sinyal kalitesi mevzusu var tabii. Kıyaslama yapabilecek durumdakiler yazar umarım.
-
Bugün biraz detaylı araştırdım alanlar genel olarak pişman. Aralık'ta gelecek olan güncellemeden medet umuyorlar. Aralık'ta güncelleme bekleniyorsa bu güncelleme Ocak-Şubat'tan aşağı gelmez Botech verdiği sözü zaman olarak hiç bir zaman tutturamadı.
Malesef ki uydu alıcı teknolojisinde yine en akıcı ve stabil sistem Enigma2 gözüküyor.
-
androidden daha mı iyi hocam
-
Sorunsuzluk akıcılık açısından tabii ki.
Ancak Android gibi çok fonksiyonlu olmuyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün cihazımı WebOS işletim sistemli LG 4k televizyonuma kurdum. TV' nin kendisinde bütün Netflix, Disney+ vb gibi uygulamaları halihazırda mevcut ve HDR destekli. Bir kaç uygulamaya ihtiyacım olduğu için (stemlink, geforce now) bu cihazı aldım.
ilk fark ettiğim TV nin kendi uygulamalarından daha güzel görüntü kalitesi vermesi oldu. (Ssport+ hariç, nedense Ssport' ta görüntü daha kalitesiz geldi bana)
Tek sevmediğim şey şuanda Dolby ses ayarlarını desteklemiyor gibi. Onu da çözebilirsem şimdilik çok memnunum.
Bu arada kumanda fonksiyonel olsa da TV nin Airmouse özelliğine alıştıktan sonra tuşlar ile kontrol etmek çok zor geldiğinden ilk işim kablosuz mouse sipariş etmek oldu.
-
Ben de Tuner'ı almak istiyorum. Kullanan arkadaşlar, cihazı 50Hz'e alıp deneyebilirler mi? Belki TV app'i otomatik alıyordur bilemiyorum ama uydu yayınlarının hemen hemen hepsi 50Hz olduğu için cihaz 60Hz'de çalışınca küçük takılmalar olur. Yağ gibi akması için 50Hz'de çalışması lazım.
-
Merhaba,
Cihazı satın aldım ve iki gündür kullanıyorum.
Merkezi sistemde sinyal sorunları yaşarım çekincem vardı tunerden dolayı fakat hiç bir sorun olmadı.
Uydu yayınlarında akıcılık sorunları yok. Dediğiniz gibi ilk yapılması gereken ayar 50hz. (Haber kanallarında kayan yazılar ile test edilebilir)
Görüntü kalitesi tabii ki enigma2 cihazlarla karşılaştırılamaz. Bir de görüntüde keskinlik daha az gibi ve birkaç bug var livetv uygulamasında. Onlar da güncelleme ile düzeltilecek şeyler. Tabii güncelleme gelirse.
-
Merhaba,
Ben de enigma2 kullanıcısıyım ama onun gibi kaliteli olmasını beklemiyorum. Yani beklentimi baştan düşürdüm. 50Hz'e ayarlayınca sıkıntı kalmıyorsa alabilirim artık. Yanıtınız için teşekkür ederim..
-
Merhaba , firmadan 272 dahili den Mehmet bey ile görüştüm eski wzone kullanıcısıyım live tv sıkıntılı bunun için google ye android 12 yazılımını onaya gönderdiklerini bu ay ortasında güncelleme gelecek diye bilgi verildi beklemedeyiz bakalım umarım live tv sorunsuz olur .
-
Amazonda "Prime Video" yazısında takılıp kalıyor ilerlemiyor daha önce bir sorun yoktu. Bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar yeni bir güncelleme gelmiş ancak Android 12 değil. Ayarlar menüsüne kumanda ayarları ile ilgili bir yer eklenmiş. Source düğmesine işlevsellik kazandırabiliyoruz, güzel olmuş. Çok vaktim olmadığı için başka neler eklediğine bakamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 9 Kasım 2022; 2:11:47 > -
şimdi gördüm ben de yapayım 😊 peki var mı bir sıkıntı? Eklenen ya da azalan bir özellik? HDR auto duruyor değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi çok inceleyemedim. İşlerimden dolayı bir daha kurcalama fırsatım olmadı İlk gözüme çarpan kumanda ayarı oldu ama sıkıntı yok gibiydi.
Set halinde olan Tuner + Wzone aldık bakalım yolda geliyor Cuma'ya kadar.
-
İnat benzeri reklamsız çeşitli apk larla kullanıyorum. Cihaz güzel.
HDR auto mı kullanmamız gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu kumanda ayarları pek anlamadım çözen varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Wzone kullanıcıları için burası nispeten aktifmiş. Cihazı alalı bir ay kadar oldu, son güncellemeden sonra CEC bozulmuştu ki buradaki tuşların yeniden ayarlanması açıklaması ile çözdüm teşekkürler.
Yalnız evdekiler kazara bir ayarı mı değiştirdiler, ya da o da mı güncelelem sonrası oldu anlamadım cihaz her açılışta Netfilix uygulaması ile açılıyor. Aradım taradım bir ayar bulamadım.
Aynı şekildekısayol tuşları için de bir ayar yok, ya da ben bulamadım yine. yok yere kullanmadığım servisler kumandada yer kaplıyor...
-
eğer tv HDR ise box HDR auto da olmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X