< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ben aşağıdaki gibi kullanıyorum. çözünürlük: 50hz ( avrupa bölgesi tüm cihazlar için geçerli ) dinamik aralık: açık ( kapalı olursa hdr çalışmaz ) renk formatı: 4:2:2 ( hdmi kablo sıkıntı yaratırsa 4:2:0 deneyin ) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
benim tv samsung ve sinyal genişletme açık olmadan wzone da renk derinliği açılmıyor. vestel tv de benzer bir ayar vardır diye düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar varsa ancak onlar yardımcı olabilir. |
HDR kısmı aktif değilse televizyon HDR desteklemiyordur. Televizyonun modeli ile özelliklerini bir kontrol edin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pala37 -- 22 Kasım 2022; 22:33:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maalesef HDR desteklemiyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki3715 -- 16 Ocak 2023; 14:0:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Type-c Tuner aparatı alınır mı ne diyorsunuz? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de aynısı oldu ve cihaz kendi kendine açılıyor ve TV yi de açıyor. Umarım firma bunu düzeltir |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 10 Aralık 2022; 19:5:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipoallerjen -- 10 Aralık 2022; 11:14:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |